Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King etc.

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Aynı durum bende de var ya, bi ara her haftasonu yiyodum mekten, şekeri meşrubatı hazır gıdayı kesince bıraktım yemeyi.

Halen çok nadiren de olsa yiyorum gerçi, mesela geçen cumartesi yedim ama hakikaten et değil içindeki. Sadece et olsa yenmez o burgerler. Bütün olayları soslarında.

Bi de Carl's Jr var işte, western bbq çok acımasız bi şey. Evimin dibinde açılcak yakın zamanda, o zaman da böyle yemeden durabilcek miyim acaba sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

şeyi merak ediyorum ben

avrupada, amerika da falan burger king e gidenler oralarda kola turkiyede ki gibi rezil asitsiz şekerli leş bir şey mi?
yoksa turkiye diye mi mikiyorlar bizi?

alakası yok misal burda burgerın patatesini beğenmeyiz demi orada taparsın adamların herşeyi bizden farklı. zaten baconlı menülerini aklıma dahi getirmek istemiyorum. italyanların mc lerinde 2.5 euro ya jumbo karidesi kfc nin tavukları gibi yapıp 6 tane veriyorlar yemede yanında öl.
Sosyal ağlarda paylaş

ya harbi anlamıyorum bazı paticikleri..

abi zibilyon gibi özellikle istanbul ve ankarada burger yapan yerler var çoğuda uygun fiyata mc ye king e vereceğiniz paraya (belki 1-2 tl fazla) çok daha kaliteli burger yiyin..

6 7 aydır yem ve ham madde işleri ile uğraşıyorum her öğün et yiyen ben kırmızı özellikle beyaz etden tiksinir oldum..
gidin araştırın ne yapın edin free range takılan hayvanları bulun yiyin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...