moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 papa johns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 papa johns seven kendini banlasın. ya koç burssuz yada pizza nedir bilmeyendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 3-4 ayda bi 2 tane triple whooper yada 2 büyük extravaganza çakarım yeter eat clen tren hard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bira üstüne 2 menü çaktım mc ten patlıcaktım az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 şeyi merak ediyorum ben avrupada, amerika da falan burger king e gidenler oralarda kola turkiyede ki gibi rezil asitsiz şekerli leş bir şey mi? yoksa turkiye diye mi mikiyorlar bizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bizi skiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Aynı durum bende de var ya, bi ara her haftasonu yiyodum mekten, şekeri meşrubatı hazır gıdayı kesince bıraktım yemeyi. Halen çok nadiren de olsa yiyorum gerçi, mesela geçen cumartesi yedim ama hakikaten et değil içindeki. Sadece et olsa yenmez o burgerler. Bütün olayları soslarında. Bi de Carl's Jr var işte, western bbq çok acımasız bi şey. Evimin dibinde açılcak yakın zamanda, o zaman da böyle yemeden durabilcek miyim acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 her cumartesi fast food günüm acımadan 2 şer menü veya 50cm pizza olmadı 1 kova yiyorum . zararlıymış falan pehh yaşamayak kardaşş o zaman o zararlı bu zararlı insanoğlunun yaşamı zaten evrene zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Flassh said: şeyi merak ediyorum ben avrupada, amerika da falan burger king e gidenler oralarda kola turkiyede ki gibi rezil asitsiz şekerli leş bir şey mi? yoksa turkiye diye mi mikiyorlar bizi? alakası yok misal burda burgerın patatesini beğenmeyiz demi orada taparsın adamların herşeyi bizden farklı. zaten baconlı menülerini aklıma dahi getirmek istemiyorum. italyanların mc lerinde 2.5 euro ya jumbo karidesi kfc nin tavukları gibi yapıp 6 tane veriyorlar yemede yanında öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ya harbi anlamıyorum bazı paticikleri.. abi zibilyon gibi özellikle istanbul ve ankarada burger yapan yerler var çoğuda uygun fiyata mc ye king e vereceğiniz paraya (belki 1-2 tl fazla) çok daha kaliteli burger yiyin.. 6 7 aydır yem ve ham madde işleri ile uğraşıyorum her öğün et yiyen ben kırmızı özellikle beyaz etden tiksinir oldum.. gidin araştırın ne yapın edin free range takılan hayvanları bulun yiyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 burger yemeyi bıraktım ben mcdonalds yiyorum illa fast food yiyceksem ve etrafta carls jr. yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 SABAHTAN BERİ İZLİYORUM.... ÇARE BACON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 McDonalds'ın McBeefy Alaturkası başarılı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mc ve bk ikisi de pınardan almıyorlar mı o tatsız saman gibi hazır köfteyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 millet bunları amerika'da fakir yemeği olarak yiyor, bizde buralara gitmek "arada kendim için de birşeyler yaptım" oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Abi yazmıyayım dedim yazmıyayım dedim ama Seru yazmış madem... Ya şu iğrenç fastfood'un güzellikleri üzerine ne muhabbet döndü be. Bi de bu topraklar, "döner" gibi muhteşem bir yiyeceği çıkarmış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kuzenim kfc de yediği yemekten sonra bir virüs kaptı, yatalak kaldı adam aylarca, yatmaktan sırtında yaralar, kas erimesi, tonla uğraştı adam. tavuk kırmızı ete göre daha riskli ff olarak (virüs ve hastalık neydi diye detaylı bilgi isteyen olursa arayıp sorayım bizimkilere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Belirli bi süre yemedikten sonra hayatta bi daha yiyemezsin. Tut kendini yeme börgırdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ayrıca, sadece kıyma, soğan, ketçap (veya barbekü sos), tuz ve karabiberle evde yapılan hamburgerin tadı başka güzel be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Abi merak ettim ben bu hastalığı gerçekten. Ne yazık ki, geçenlerde bir arkadaşın yoğun ısrarıyla, belki on yıldan sonra KFC yedim. Bütün gün midem bulandı. Gece nihayet yediklerimi çıkararak rahatladım. Aman diyeyim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 İnsan bir süre ff yemeyince midesi kabul etmiyor galiba. Geçen gün eğitime gittim diye 3 aydan sonra ilk defa gündüz MC akşam dominos yedim. İptal oldu midem resmen. Not: Gerçi arada içilen kahveler ve kısa süre önce yaşadığım mide problemi de etkili olmuştur da tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bu konu üzerine bi burger söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Dworgian said: Ayrıca, sadece kıyma, soğan, ketçap (veya barbekü sos), tuz ve karabiberle evde yapılan hamburgerin tadı başka güzel be. kesinlikle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 mcdonaldsta big macin içine koydukları sos neyse onun yüzünden sürekli mcdonalds yiyoyrum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 sizin ev sipariş vermeyi bıraksa mc türkiyeden çekilme kararı alır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar