aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Trabzon kupayi alacak mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Şike davasına inanan adamın Ergenekon ve Balyoz'dan zerre şüphe duymuyor olması lazım. 17 Aralık yolsuzluk operasyonuna da inanmıyor olması lazım. Taksim'e çıkarken bir daha düşünün neye inandığınızı, ona göre çıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Koskoca bir adamın bunları yazıyor olması mı komik, yoksa fenerbahçenin hakettiğini bulması mı karar veremiyorum. B-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Editor said: Tek şey soruyorum Fenerbahçeliler nerde ? tek başıma son mohikan gibi çarpışıyom ak başlıkta asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Garpıç modlarını göreve çağırıyorum. Ben gidip futbol bölümüne "yayaya şaşaşa nası kodu zaaaaa" diye topak açsam kesin banlanırım. Bu arkadaşın Kutsal Garpıç'da yaptığı da aynı ayarda bir olay. Gereğinin yapılmasını diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi redditde çıkmış hanginiz koydu lan ahuahdajshjksdf said: Galatasaray fans today after hearing the news: http://s1.directupload.net/images/130809/t59lriyt.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Griswold said: sakin olun çocuklar, bi yargıtay'ın gerekçeli kararı çıksın, daha bitmedi kanun yolları. Kanun yollari tastan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 hangi kanun, hangi yargıtay, hangi hukuk yahu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 küresel komplo he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ben kompledir şudur budur gibi söylemedim, hukukçu olarak durumu söylüyorum sadece. hukuk sisteminin durumunu tartışmaya lüzum görmüyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 WTFENER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 sike yapiyonuz yapiyonuz sonra yapmadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 hacı kusra bakmada pure aptallık sacmısın tutamadım kendimi valla kusra bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 fenerliyim umrumda değil kimin ne yaptıgı sahaya çıkan takım oyuncularımızı izlerim yendiklerinde sevinirim, yenildiklerinde kızmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 iste gercek taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Fistan said: fenerliyim umrumda değil kimin ne yaptıgı sahaya çıkan takım oyuncularımızı izlerim yendiklerinde sevinirim, yenildiklerinde kızmam. mentalite bu olucak abi, gerisi baya gerizekalıca gözüküyor dışardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 şu forumdaki futbol bölümüne az çok giren herhangi bir insan fistanın pek o mentalitede olmadığını 98324929 kere görmüştür yalnız sfdgdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 En azından lise terkler gibi "adres T_T" çekmiyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ahahaha erkan aker iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 selam ben fenerliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 AHIM'e kadar gider bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yıl 2014 hala fbli olan var ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/237/fenerbahce_takim_otobusu_cezaevi_23743564190.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi mantalite bu olacak diyosunuz da burası bi ingiltere ya da almanya değil. insanlar o kadar çaresiz ve umutsuzki hayatlarında, kendilerine derinlemesine sevecekleri birşey arıyorlar. futbol bu. bu yüzden futbol türkiyede adeta bir dindir derler. sen gelip de adamın hastalık derecesinde sevdiği hadi hastalığı geçtim gönülden bağlı olduğu bi takım üzerinde böyle kirli oyunlar oynarsan, insanlar sokağa da dökülür ortalığı birbirine de katar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar