Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 editör sadece yazıyo her zamanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 GERGE said: Amazon'dan aldiklarim da US only diyor, onlari da cok guzel ekliyorum ben. bunu da soracaktım hazır konusu geçmişken sorayım. amazon'dan aldığım steamworks oyunları multiplayer şekilde oynarken sadece US serverlara girebilirsin gibi çeşitli kısıtlamalar var mı? yoksa amazon'da satılan tüm oyunlar aynı steam shop'tan aldığını gibi international şekilde mi çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Steam'de sunucu kisitlamasi gormedim ben daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Namessar said: avaturk kapandiginda nintendo distributorlugune yine de devam ediyordu. ama fiyatlar ucuktu yine de. kalmadi mi simdi distributor? son dağıtıcı nortech imiş, o da iflas edince nintendo başka kimseye vermedi bıraktı öyle. bütün türkler irlanda üzerinden kayıt yaptırdık. multisinde gördüğüm irlandalıların hepsi türk. böyle komedi bir şirket nintendo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Silphatos said: shadow warrior, walking dead 2nd season ve wolf among us gibi gorece pahali oyunlar göreceli olarak pahalı derken mezarcının gözünden AAA olan oyunlar mı yoksa 10 dolar üstü oyunlar mı? sdfsdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 volkin dead s2 filan aldığını activity list'te gördüğümde iki kere baktım gözlerimi ovuşturup "bu silph olamaz" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 o keyler gürcistan sınırından kamyonla geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 kaçak mazot ticaretini aşar eğer region lock gelip pahalanırsa burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 evet, gerçi 25'er dolar telltale oyunlarına her şekil fazla istersen milyorder ol ama aldım indirimleri beklemeden seviom onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Dolar karsiligi aynen tl olur ustune kdv de gelirse steam gg olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 server lock sadece borderlands 2'de gördüm steam'de o da sonra kaldırıldı, ru alanlar sadece ru keylerle oynayabiliyordu. bu arada neredeyse tüm aaa oyunlarında region lock var. indielerde veya 20 25 dolar aşası oyunlarda lock olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Region Lock nasil oldugunu anlattim iste ama, bize hic bir etkisi olmayacak. Amazon'dan ya da GMG'den ayni sekilde oyun almaya devam edebilecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ya ben ru için söyledim. ben türkiye'de yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ulan doların 600 kuruş olduğu zamanı hatırlıom ksodkodsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 aslında region olayı şimdiden bazı kutulu oyunlarda var, rome2'yi mesela aral'ın o kadar ucuza satabilmesi o sayede oldu. herhalde böyle önden denemeler yaptılar, kapış kapış gidince ikna oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Abi, Gaben yapinca region lock bile iyi bir sey oluyor. Yok boyle firma ya. Adamin yaptigi tek kapitalist hareket obur bolgelere hediye gondermemizi engellemesi bazi oyunlarda. http://lusipurr.com/wp-content/uploads/2013/08/Gabe-as-Jesus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 multiyi etkilemedigi surece(ki etkilemiyor etkilese ruslardan kurtulurduk) region lock un bi goturusu yok. eger rus gibi olursa daha gonul rahatlıgıyla alırım oyunları. simdi de alıyorum ama bekliyorum indirime girsin falan diye. diger turlu cıktıgı gibi alırım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://media.desura.com/cache/images/groups/1/4/3412/thumb_940x3000/maxresdefault.jpg aynen gerge, mübarek eliyle region lock'a dokununca o bile güller açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 keske csgoda serverları ayırmalı region lock olsa praise lord gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Beyler benim Steam Euro'ya geçti, ne ayak. Dün'de bir ara Euro olmuştu, restart attım steam'e düzelmişti, şimdi Euro'da kaldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 steami kapatıp aç dolara döner. ben polonya'dayım mesela steami ilk açınca dolar ama biraz takılınca euroya dönüyo fiyatlar bişey alıcağım zaman kapatıp açıyorum euroya dönmeden dolarken alıyorum hemen. sende de işe yarar bu şekil belki ama kalıcı olarak nasıl çevirirsin bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 1$ = 1,8₺ olacak steamde. At fava bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Silphatos said: editör sadece yazıyo her zamanki gibi TL gelsin de göreriz yazıyormuyum napıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 regionlock hakkında yazmışın, editör yazar lan zaten niye kızdın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Editor said: senin amazondan aldiginda ise yaramicak. Boyle yazmissin, niye yanlis oldugunu gosterdim, hala mi diretiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar