Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam bu yıl Türk Lirası'na geçiş yapıyor

mascio

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Amazon'dan aldiklarim da US only diyor, onlari da cok guzel ekliyorum ben.

bunu da soracaktım hazır konusu geçmişken sorayım. amazon'dan aldığım steamworks oyunları multiplayer şekilde oynarken sadece US serverlara girebilirsin gibi çeşitli kısıtlamalar var mı? yoksa amazon'da satılan tüm oyunlar aynı steam shop'tan aldığını gibi international şekilde mi çalışıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

avaturk kapandiginda nintendo distributorlugune yine de devam ediyordu. ama fiyatlar ucuktu yine de. kalmadi mi simdi distributor?

son dağıtıcı nortech imiş, o da iflas edince nintendo başka kimseye vermedi bıraktı öyle. bütün türkler irlanda üzerinden kayıt yaptırdık. multisinde gördüğüm irlandalıların hepsi türk. böyle komedi bir şirket nintendo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Abi, Gaben yapinca region lock bile iyi bir sey oluyor. Yok boyle firma ya. Adamin yaptigi tek kapitalist hareket obur bolgelere hediye gondermemizi engellemesi bazi oyunlarda.

http://lusipurr.com/wp-content/uploads/2013/08/Gabe-as-Jesus.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

multiyi etkilemedigi surece(ki etkilemiyor etkilese ruslardan kurtulurduk) region lock un bi goturusu yok. eger rus gibi olursa daha gonul rahatlıgıyla alırım oyunları. simdi de alıyorum ama bekliyorum indirime girsin falan diye. diger turlu cıktıgı gibi alırım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

steami kapatıp aç dolara döner.
ben polonya'dayım mesela steami ilk açınca dolar ama biraz takılınca euroya dönüyo fiyatlar bişey alıcağım zaman kapatıp açıyorum euroya dönmeden dolarken alıyorum hemen.

sende de işe yarar bu şekil belki ama kalıcı olarak nasıl çevirirsin bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...