NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Kanguru eti disinda doner yenmez ezikler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Kangurunun da az zıplamışı makbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Sutten tam kesilmeden kesicen kangu diyoz biz ona iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bir yere kadar iyi gittik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ama iyi gittik Sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 sınava yarım saat erken gideyim dedim meğer 1 gün erken gitmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Otur calis iste, negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Hafta sonu sınavım olduğunu biliyosun, neden bugün için süpriz otel rezervasyonu yaptırıyorsun. Bu kadınlar tam sopalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Saeros said: resmen beş saattir internet yok insan gerçekten hayret ediyor Dram resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Saeros said: sınava yarım saat erken gideyim dedim meğer 1 gün erken gitmişim Motivasyon sifirlayici. Butun gun yatip calismayacaksin. Icinden gelmeyecek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 "İnternet bankacılığından ulaşabilirsiniz xxx.com.tr" dediğim müşterinin kağıda yazdığı; xxx gom tere Bu arada adam firma sahibi, yanlış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Saeros said: resmen beş saattir internet yok insan gerçekten hayret ediyor internete nası girion o zaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 benim bildiğim bir insan birini misafirliğe çağıracaksa arar şu tarihte uygunsan bekliyoruz der. istediğin zaman gelebilirsin ne demek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 senko said: Saeros said: resmen beş saattir internet yok insan gerçekten hayret ediyor internete nası girion o zaman! onu da mı bağa soruyon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 kozalak said: benim bildiğim bir insan birini misafirliğe çağıracaksa arar şu tarihte uygunsan bekliyoruz der. istediğin zaman gelebilirsin ne demek ya? Sana uygun bir zamana bırakmışlar işte. O zaman şu zaman uygunum geleyim mi diye sor. Gene hasta oldum ay sonuna da 10 gün kalmış günlük, iyileşirim inşallak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 normal bir misafirlik olayında dediğin doğru olabilir ama sen evlendikten sonra kayınvalideyi falan istediğiniz zaman gelin diye mi çağırırsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Abi pederi valideyi kayın pederi ve de kayınvalideyi alıp beraber balayına giden insan biliyorum. (arkadaşım turizmci şansına buluşacağımız gün ayarlamış bunu ahjfgashd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 hacı apartmana birimi taşındı çözemedim,sürekli apaçi müziği sesi geliyo bi yerden yüksek sesle,ev sessizken farkına varıyorum ürkütücü bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 wastyrx said: Abi pederi valideyi kayın pederi ve de kayınvalideyi alıp beraber balayına giden insan biliyorum. (arkadaşım turizmci şansına buluşacağımız gün ayarlamış bunu ahjfgashd) abiiiii /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 KAR TATILIIIEEEEEEAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 sanki bugün pazar günlük. ikinci 3 puanla kalışım. artık hocalar "bütünlemeye gel de bb yap :)" falan mı diyo ne diyo. neyse ki yaşadığım memlekette öğrenciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 günlük beni çok hareketli günler bekliyor, sonumuz hayrola. hatta : http://www.youtube.com/watch?v=_iE_1e7YsuQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 üst katta ki kapalı abla Ahmet Kaya yı açmış son ses gittim biraz kısar mısınız ? dedim o munis o utangaç abla baa dedi ki -rahatsız oluyosan daşınacan ! baa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 o değilde benim içim çürümüş baya baya hiçbirşeyden zevk almıyorum heyecanlanmıyorum anne ben emo oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 marksman said: üst katta ki kapalı abla Ahmet Kaya yı açmış son ses gittim biraz kısar mısınız ? dedim o munis o utangaç abla baa dedi ki -rahatsız oluyosan daşınacan ! baa ? kasjdlksajdlsa polisi yolla gapısına 3 kez baalım ne diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar