pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ipad mini kotu kacti derken 3gli ipad2 buldum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 daha fazla tembellik yapabilmek için kahve yapmaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 günlük dağ havası, sucuk partisi. priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 osuruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 bavulum kaç kg çıkcak acaba, sıkıntı çıkarmasınlar günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Saeros said: tamam dedim ama bütün gün evde oturmak istiyordum ben halbuki temizlik yapıp senaryo yazıcaktım sdf hadi bakalım temizlik ve senaryodan daha eğlenceli bi gün geçirdim orası kesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 hate life to the fullest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 yiheaaaaa deh canm deh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 iş yerindeki kıza yazacam sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Valide hanım ile on numara kavga ettik. Telefonum filan paramparça oldu sdfsdfsd :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Ne verimli gündü.. bir sürü şey yaptım ve üstümde tatlı bir dinginlik kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 göbek eritcem sözüm ona,yine gömdüm 2 tane hazır pizzayı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Uyuyakaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Biyik said: kozalak said: yine depresyona girmeye başladım. hofff amk aaaa giriyorum. girdim. dur yha, girmemişim... (depresyonu, psikolojideki hastalık tanımı itibarı ile ele alacak olursak yataktan bile kalkamadığın, kolunu bile kımıldatamadığın bir durum, o yüzden olur olmaz söylemeyin allah muhafaza sahiden başınıza gelir, yandım allah dersiniz (tabii içinizden) ama geri dönüş çok kolay olmaz)ü yanlış ifade etmişim ya, bunalım olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 xaty said: bavulum kaç kg çıkcak acaba, sıkıntı çıkarmasınlar günlük hiç bize "agabey amarigadan siparişin var mı" demeyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Nuka Cola yı trademarklamışlar günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Ayped iyiymiş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bazen elimdeki kameraları müşterilerin boğazından aşağı sokmak istiyorum senin iyiliğin için sana rağmen diyerek. ya sabır. bildiğin toplantılarda karşımdakiler konuşurken bunu hayal ediyorum sessizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 GONDARCENGIZ said: göbek eritcem sözüm ona,yine gömdüm 2 tane hazır pizzayı gg mal misin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Acayip moralim bozuldu günlük. Sevgilim'e "o kız baya güzel, hemde evlenip ayrılmış, ne yerim onu mmmmhfs" diyen personel arkadaşa sırf ilişkimiz açığa çıkmasın diye kafa atamadım günlük. Alfa benliğim git o sürünün dışında gezen çakalı öldür diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 tiLi said: GONDARCENGIZ said: göbek eritcem sözüm ona,yine gömdüm 2 tane hazır pizzayı gg mal misin olm panpa sen @tili reyze aldırış etme. ben de saldım başlayacam. hatta birbirimizi motive edelim. dfkjfkasdjksfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 tantuni soylicem /summon gondar hehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 günlük bugün jandarmanın bahçesindeki otları biçtim. 5-6 ay öncede askeri müzede temizlikçilik yaptıydım. işin garibi bütün bunlar olurken asker kaçağıydım. bugün komutan saçları erken dökmüşün askere gidince naapcan dedi. he ya öyle oldu komutanım dedim. baya soğuk kanlı bi adamım galiba. neyseki sormadı tecillimisin diye. sorsa sağlık problemlerim var raporluyum derdim.okadar mal değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 he bide denetimli serbestlik va gitmedim. sorsalar ben denetliyom kendimi tamam problem yok derim. anarşistmiyim neyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar