bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 bu lord argos neyin kafası ya hahaha herif başlık açmış sonra buraya gelip yazmış birde altını çizerek falan bulgarı saat vurguları falan haahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ne oldu kiskandin mi pis fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 koc burcu bi oğlan heralde lord diye nick almış adam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 hava bozdu, çıplak koşma projemi rafa kaldırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Karamel renginde zEnci hatun gördüm çikolata gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Beyle mi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Esh said: koc burcu bi oğlan heralde lord diye nick almış adam =P koç burcu lider ruhlu olur diyolar ben anca wowda gült lideri oldum finans sektöründen badim bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 sevgili günlük; forumda önceden mal olduğunu düşündüğüm adamların sonradan bunu kanıtlamaları çok eğlenceli oluyor lan. vwbvulgari slgjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Güneş gözlüğü almam lazım galiba ya, evde gözlerim acıyor dışarı çıkarsam ne olur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 tam bir hanım evladısın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Daha çok ışığa hassasiyetim var diyelim. Tabuttan gündüz pek çıkmıyorum biliyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 tabut dediğin sandala benziyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 çinli bir firma için iş görüşmesi yaptılar cuma çinli herifle görüşcem sen çinliler bile rahat anlaşırsın ingilizcen iyiymiş dedi herif lan bu iyi birşey mi kötü birşey mi anlayamadım daşşak geçtiyse çükünü keserim onun günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ahahahaha cinlilerle iyi anlasmak mi lalasidfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 kozalak said: tabut dediğin sandala benziyor di mi? dış mihrakların fotoşokları onlar ahfasda Adrianadan çocuğum olsun istiyorum ama bi yandan da daha gencim ne yapsak bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 5.6 bin maaşa trmi, yoksa 2400 euro ile isviçremi karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Tr nin götünde ayı bağırıyo. Imkanın varken kac kurtar kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 benden uzakta olamazsın bence tr de kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 kermit said: 5.6 bin maaşa trmi, yoksa 2400 euro ile isviçremi karar veremiyorum. baya pahalı orası abi o para anca yetebilir yaşamana isviçrede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Yok yaşar gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Nasil gayet yasiyo lan. Oyle bi fantazi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 kermit said: 5.6 bin maaşa trmi, yoksa 2400 euro ile isviçremi karar veremiyorum. 5.6 brüt mü net mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 brüt 5.6 ya çalışan varmı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 net mayışla çalışan var mı türkiyede, çok az. senin benim gibi zenginler onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar