tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Nazca said: Düşündükçe artık iyiden iyiye aklımı da yitirmeye başladım. şş düşünme çok benden söylemesi sanki düşünmiycem diyince oluyo dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 tiLi said: Nazca said: Düşündükçe artık iyiden iyiye aklımı da yitirmeye başladım. şş düşünme çok benden söylemesi sanki düşünmiycem diyince oluyo dimi? Ama eğer iyi hissedeceksen ben de öyle olduğunu söyleyebilirim, çok düşünmek gerçekten iyi değil. Olmuyor abi cidden, kendini kandırıyorsun, ben düşünmediğim zaman da yapamıyorum. Sen de çok düşünüyorsun değil mi. Bir kutu Xanax içicem düşünmemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 kutun dolu nazca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 nazca kız mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Bugün 12-8 çalışıcam , pazartesi komple izinliyim , salı günü gece saat 23te iş başı yapıcam (teknik olarak salı günü 1 saat çalışmış olucam) sonra sabah 7ye kadar işteyim. Şimdi sorum , düzenimi nasıl ayarlamalıyım , napıp edip salı gecesi gece 23ten çarşamba sabahı 7ye kadar işte uykusuz inanılmaz dinç çalışmam lazım. Taktik teknik bişiler varmı önerebileceğiniz? Not : Kahve falan sevmiyorum , kahve içeceğime adderal falan almayı tercih ederim elimde olsa (aderall satılmıyo dimi lan bizim ülkede :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 kafein hapı o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Elma ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Pazar günlerini sevdiğim, ve tatil olduğu işler hayatımda istiyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Okumayayım diyorum ama yine gidip okuyorum Hürriyet'in haber yorumlarını, yine kafayı yedim günlük. Haber: BEGLER adlı bir Eskişehir firması 2017 yılında tamamen yerli elektrikli araba piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yorum: "iki de bir" said: Geç kalınmış bir proje ama tek korkum yarın geziciler buna karşı çıkıp eylem yapacakları. Ve bunu 169 kişi beğenmiş. Allahım sana geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ahah aptallık overload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mithat said: Bugün 12-8 çalışıcam , pazartesi komple izinliyim , salı günü gece saat 23te iş başı yapıcam (teknik olarak salı günü 1 saat çalışmış olucam) sonra sabah 7ye kadar işteyim. Şimdi sorum , düzenimi nasıl ayarlamalıyım , napıp edip salı gecesi gece 23ten çarşamba sabahı 7ye kadar işte uykusuz inanılmaz dinç çalışmam lazım. Taktik teknik bişiler varmı önerebileceğiniz? Not : Kahve falan sevmiyorum , kahve içeceğime adderal falan almayı tercih ederim elimde olsa (aderall satılmıyo dimi lan bizim ülkede :D ) satılıyo kırmızı recete. dusunduğun işede yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 küçük içki matarasının içi yarıya kadar doluymuş. 2 yıllık rom var içinde. içiyorum şu an katacak birşey de yok. resmen gözümü yakıyor bardağı ağzıma götürünce. umarım ölmem. ölürsem canı cehenneme amg ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 mesaj atacağına buraya yaz topiğine mi yazsam buraya mı yazsam. amaç dışı kullanım için özür dilerim günlük. gafam yanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 yaz kardeşim ben dinliyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 wastyrx said: Elma ye gravat güzelmis baaa vir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 şu mtu ayarını bi tutturamadım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ne uyumak istiyorum ne uyanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Seele said: wastyrx said: Elma ye gravat güzelmis baaa vir. İste yeter ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 2 dürüm götürdüm az önce. hocam duymasın, diyeti piç ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 adanamıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 imam işte bunu yapma abi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 imamizer said: 2 dürüm götürdüm az önce. hocam duymasın, diyeti piç ettim. 2 dürümde bana yolla yoksa ispiklerim seni.. Diyet nası zor bir şeymiş layt!! Hayır zaten kilolu olmayıp diyet yapmak daha da zormuş motivasyonum da yok pek bunu yesem noolur? Belin aynı kalır bişi olmaz ee niye yemiyorum o zaman? ÇÜNKÜ. Her seferinde böyle konuşuyorum kendimle bazen beyaz kurt bazen siyah kurt kazanıyor. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 tavuk dürüm :P ama bu başka. adamın tek işi tavuk dürüm yapmak. yesen ben daha önce hiç tavuk dürüm yememişim dersin. o kadar tatlı lezzetli kıpkırmızı tavuk eti. lavaş desen ince tazecik lavaş. yumuşacık bir dürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Fakirim demiyor da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar