jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bana ps4 almadin diye calisiyorsun karma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Nekro said: Odasina git direk saatlerce kapısında bekledim.. dsdsg course page e kendi mailini dahi koymamış, bence bakmama ihtimali yüksek. hakkatten risk ya şimdi arasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 dünden kalan pizzanın üstüne sucuk kesip birazda kaşar ekliyip fırınladım günlük,çok iyi oldu iyi başladım güne aksofkasof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 AtlaraFisildayan said: Nekro said: Odasina git direk saatlerce kapısında bekledim.. dsdsg course page e kendi mailini dahi koymamış, bence bakmama ihtimali yüksek. hakkatten risk ya şimdi arasam. Ara direk. Benim tez danismanim maillere donmuodu hic. Accu bir gosterdi okunmamis 1.000 kusur mail. Yetemiyordur senin hocan da maile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 havuc yiyen kiz koluna kafam kadar dövme yaptirmis. elbisesini siyirmis. capraz sekilde. sanirim hava almasi lazim. tek memesi sarkiyor yandan. tövbe tövbe is yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 pics or didn't happen O_o Rüyamda sınıf arkadaşımı gördüm sınavdaymışız meğersem ve dikkat bozukluğum tavan yapmış sınav kağıdını okuyamıyorum falan. Adam aldı elimden kalemi dur bakiim neymiş diye yapmaya çalıştı hoca geldi boşver olm dedim uğraşma, uzattım kağıdı hocaya falan. Halbüsü lisede kendimin ve yanımdakinin kağıdını yapar arkadaki arkadaşın kağıdını kontrol ederdim sınavda layt, onlarda benim tarihle coğrafyayı yaparlardı sağolsunlar. Abim p90a başladı sanırım yarın ağlıyor olacak günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 mpppgff sideboob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abv yazılımcı gibi sizin böyle program mı yazılır kanser oldum kod yazan parmaklarınız burkulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bitti cok sukru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 efendim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 En son 11 gün önce izin yapmışım , 11 gündür aralıksız çalışıyorum , şimdi yarın izinliyim , hemen akabinde pazartesi izinliyim , bazen öyle bazen böyle , sektörüm çok çılgınsın maan kıvamında. Ayrıca salı gece 11de işim , yani 11 gün çalış , sonra nerdeyse 4 gün falan dinlen , bir karar verin ulan bi çok seviyorum işimi bi nefret ediyorum arası yok , 'idare ediyoruz işte' olamadım gitti, 1.5 senedir bu sektördeyim , ya küfür ede ede işe gidiyorum , ya laylaylom gidiyorum, arası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 buraya ilk yazışım olacak.. bugün ofis bilgisayarı ile patiye giriş yaptığım sırada müdüre yakalandım.(evet telefon görüşmeleri dinlenir yaptığın hal ve hareketler izlenir.öyle lanet biyer) ve bizim forumumuzu boktan ve saçmalıklarla dolu buldu.(ki daha içeriğine bakmadan ki baksaydı neler derdi kimbilir) yemediğim fırça kalmadı.. ve evet ben de arkadaşa(müdüre yani) iyi de sende ofis bilgisayarı ile taylandlı sevgilinle camden sohbet ediyorsun diyemedim demedim.. şu an şeytan diyor ki mail adresini web adresini ver hacker arkadaşlara database mikip atsın dizine indirsin ama etik olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bu mesajını okumıycağından eminsin bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 okursa 1 okumazsa 2 zati en kısa zamanda ayrılacam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 goygoy yapma yarın mesaj atıp sildiriceksin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 siz bari yapmayın lan... bu saatden sonra işleri hızlandırır anca görürse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 günlük arabayı vurdum önden dalgınlıktan 2000 lira kadar hasar var canımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 olum kaza yaptım ama yarın ki taksim eylemini düşünüyorum hala ya para fln silkimde değil o derece öpüyorum alınlarınızdan yatıyorum yarın kalkınca namazımı kılar taksime giderim kazasız belasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Kuzenim b. münihe gidemedi ama biraz büyüyünce bizim ligde yükselecek gibin hissediyorum. Kutumda da büyük var onu az önce öğrendim ama kutuya kadar yine can sıkıntısı ^_^ Ayın sonunda İstanbula geleyim mi günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 dün gece pişman olacağım mesajlar atmışım -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Düşündükçe artık iyiden iyiye aklımı da yitirmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 wastyrx said: Kuzenim b. münihe gidemedi ama biraz büyüyünce bizim ligde yükselecek gibin hissediyorum. Kutumda da büyük var onu az önce öğrendim ama kutuya kadar yine can sıkıntısı ^_^ Ayın sonunda İstanbula geleyim mi günlük? gelmeyen beyle olsun http://www.weburak.com/wp-content/uploads/2013/03/beyle_1218342.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 kozalak said: Ya ayın sonunda cuma ya da ondan bi sonraki cuma geliyorum. Hazır olun alemlere kop koplara ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 hayat çok boktan ya. adını vermiim iş yerinin orda bi börekçi var nefis salata hazırlıyor resmen vazgeçicem yakında sipariş vermekten, bir paketçi abi getiriyor 40 45 yaşllarında ya böyle efendilikten kibarlıktan kırılıcak resmen. adamın yüzünden iyilik akıyor sanki böyle o kredi kartını alıp poşedi uzatırkenki hareketleri mimikleri bile her şeyi anlatıyor. hayat niye böyle çok merak ediyorum, tamam belki bu gördüklerim adamın ne olduğunu göstermiyor ama büyük ihtimal iyi niyetli saf bi tip, böyle paket taşıma işinde olmamalı diye düşünüyorum. tabiki her paket taşıyan böyle kaba tip olacak demiyorum ama bu adam bi acayip ya. saçmalıyorum galiba fazla duygusallaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 iş yoğunluğundan ötürü post atamıyodum 1 haftadır. haftasonu biraz nefes aldım. bu vesileyle de selam vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar