goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 neyse o zaman gelir burada wastirixin "götümü kestiler günnük bi yükten kurtuldum:))" gibi mesajlarını okur da keyifleriniz nihehe
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Endoskopi sonucum çıktı, helicobacter pylori pozitif =/ Alkalen reflü gastrit. Günlük 3000 mg'lık antibiyotik tedavisi başladı. GÜle güle böbrekler =(
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 korkma bisi olmaz agir bir tedavi ama zorlanmiyor bobrekler sadece iplik gibi iseyeceksin korkma bol bol su ic
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 dert var dert var geçmiş olsun sigıl. :(
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 SeaGle said: Endoskopi sonucum çıktı, helicobacter pylori pozitif =/ Alkalen reflü gastrit. Günlük 3000 mg'lık antibiyotik tedavisi başladı. GÜle güle böbrekler =( sanırım seninle dalga geçtiğim şey başıma geliyor
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 senko said: korkma bisi olmaz agir bir tedavi ama zorlanmiyor bobrekler sadece iplik gibi iseyeceksin korkma bol bol su ic İplik gibi işemek ney abi ? =/
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 SeaGle said: Endoskopi sonucum çıktı, helicobacter pylori pozitif =/ Alkalen reflü gastrit. Günlük 3000 mg'lık antibiyotik tedavisi başladı. GÜle güle böbrekler =( en azindan ilacla tedavi olabilicek bir hastalik bobreklerine de bisey olmaz kardesimde gordu tedaviyi simdi cok rahat. Cok gecmis olsun.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kitap okumak bana göre değil galiba günlük. çok etkileniyorum okurken. şu an bildiğim moralim bozuk, kendimden nefret edip bir yandan da kendime acıyorum ve kapana kısılmış çaresiz bir fare gibi hissediyorum. ben karikatür dergilerine bakmaya devam edeyim en iyisi.
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 oldukça garip bir günü de gereksiz dram yaşanmadan geride bıraktık günlük. aferim. darısı nicelerine.
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kozalak said: kitap okumak bana göre değil galiba günlük. çok etkileniyorum okurken. şu an bildiğim moralim bozuk, kendimden nefret edip bir yandan da kendime acıyorum ve kapana kısılmış çaresiz bir fare gibi hissediyorum. ben karikatür dergilerine bakmaya devam edeyim en iyisi. hangi kitap B)-
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 SeaGle said: Endoskopi sonucum çıktı, helicobacter pylori pozitif =/ Alkalen reflü gastrit. Günlük 3000 mg'lık antibiyotik tedavisi başladı. GÜle güle böbrekler =( Gecmis olsun layt Guzel beslen, bol bol karacigeri bobregi koruyacak seyler yi. Hadi bakalim
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 SeaGle said: Endoskopi sonucum çıktı, helicobacter pylori pozitif =/ Alkalen reflü gastrit. Günlük 3000 mg'lık antibiyotik tedavisi başladı. GÜle güle böbrekler =( geçmiş olsun la :/ reflü fena bişey. benim de midem 2 senedir bir garip ama doktora gitmeye korkuyorum böyle bir teşhis koyacak diye
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 10 adımda 12 adım hadi bakalım
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 günlük şunu sakın unutma: Gün gelir, uɐɹʌǝp
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 pontipati said: kozalak said: kitap okumak bana göre değil galiba günlük. çok etkileniyorum okurken. şu an bildiğim moralim bozuk, kendimden nefret edip bir yandan da kendime acıyorum ve kapana kısılmış çaresiz bir fare gibi hissediyorum. ben karikatür dergilerine bakmaya devam edeyim en iyisi. hangi kitap B)- Kuyucakli yusuf ya.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 gece tam uyumadan önce aklıma warhammer online geldi efkarlandım
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 gece tam uyumadan önce aklıma eski sevgilim geldi efkarlandım, yastığımı yumrukladım.
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Günaydın lan hepinize. Büyük gün 15 Şubat. Acccayip heycanlıyım :D
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Rotweiler said: Günaydın lan hepinize. Büyük gün 15 Şubat. Acccayip heycanlıyım :D saplar günü diye mi?
Öne çıkan mesajlar