goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 neyse o zaman gelir burada wastirixin "götümü kestiler günnük bi yükten kurtuldum:))" gibi mesajlarını okur da keyifleriniz nihehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Endoskopi sonucum çıktı, helicobacter pylori pozitif =/ Alkalen reflü gastrit. Günlük 3000 mg'lık antibiyotik tedavisi başladı. GÜle güle böbrekler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 korkma bisi olmaz agir bir tedavi ama zorlanmiyor bobrekler sadece iplik gibi iseyeceksin korkma bol bol su ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 dert var dert var geçmiş olsun sigıl. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 SeaGle said: Endoskopi sonucum çıktı, helicobacter pylori pozitif =/ Alkalen reflü gastrit. Günlük 3000 mg'lık antibiyotik tedavisi başladı. GÜle güle böbrekler =( sanırım seninle dalga geçtiğim şey başıma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 senko said: korkma bisi olmaz agir bir tedavi ama zorlanmiyor bobrekler sadece iplik gibi iseyeceksin korkma bol bol su ic İplik gibi işemek ney abi ? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 SeaGle said: Endoskopi sonucum çıktı, helicobacter pylori pozitif =/ Alkalen reflü gastrit. Günlük 3000 mg'lık antibiyotik tedavisi başladı. GÜle güle böbrekler =( en azindan ilacla tedavi olabilicek bir hastalik bobreklerine de bisey olmaz kardesimde gordu tedaviyi simdi cok rahat. Cok gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 oh be karnımızda doydu günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kitap okumak bana göre değil galiba günlük. çok etkileniyorum okurken. şu an bildiğim moralim bozuk, kendimden nefret edip bir yandan da kendime acıyorum ve kapana kısılmış çaresiz bir fare gibi hissediyorum. ben karikatür dergilerine bakmaya devam edeyim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 oldukça garip bir günü de gereksiz dram yaşanmadan geride bıraktık günlük. aferim. darısı nicelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kozalak said: kitap okumak bana göre değil galiba günlük. çok etkileniyorum okurken. şu an bildiğim moralim bozuk, kendimden nefret edip bir yandan da kendime acıyorum ve kapana kısılmış çaresiz bir fare gibi hissediyorum. ben karikatür dergilerine bakmaya devam edeyim en iyisi. hangi kitap B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 SeaGle said: Endoskopi sonucum çıktı, helicobacter pylori pozitif =/ Alkalen reflü gastrit. Günlük 3000 mg'lık antibiyotik tedavisi başladı. GÜle güle böbrekler =( Gecmis olsun layt Guzel beslen, bol bol karacigeri bobregi koruyacak seyler yi. Hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 SeaGle said: Endoskopi sonucum çıktı, helicobacter pylori pozitif =/ Alkalen reflü gastrit. Günlük 3000 mg'lık antibiyotik tedavisi başladı. GÜle güle böbrekler =( geçmiş olsun la :/ reflü fena bişey. benim de midem 2 senedir bir garip ama doktora gitmeye korkuyorum böyle bir teşhis koyacak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 uyuyamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 10 adımda 12 adım hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Erken kalkan, erken yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 günlük şunu sakın unutma: Gün gelir, uɐɹʌǝp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 tiLi said: uyuyamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 pontipati said: kozalak said: kitap okumak bana göre değil galiba günlük. çok etkileniyorum okurken. şu an bildiğim moralim bozuk, kendimden nefret edip bir yandan da kendime acıyorum ve kapana kısılmış çaresiz bir fare gibi hissediyorum. ben karikatür dergilerine bakmaya devam edeyim en iyisi. hangi kitap B)- Kuyucakli yusuf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 gece tam uyumadan önce aklıma warhammer online geldi efkarlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 gece tam uyumadan önce aklıma eski sevgilim geldi efkarlandım, yastığımı yumrukladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Günaydın lan hepinize. Büyük gün 15 Şubat. Acccayip heycanlıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Özlemişim layt O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 neyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Rotweiler said: Günaydın lan hepinize. Büyük gün 15 Şubat. Acccayip heycanlıyım :D saplar günü diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar