Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kayıp kedi

masa

Öne çıkan mesajlar

Giriş katında oturuyoruz. Hamile kedimiz dün gece 12 gibi çıkmış camdan daha da gelmedi. Cam filan hep açık oluyordu hiç çıkmazdı, mahallenin erkeklerini toplar öyle izlerdi kaşar.

Dün geceden beri aradık baya mahalleyi ama bulamadık. Bugün kayıp ilanı astık çevreye. Önerileriniz nelerdir, ne yapmak lazım?

Sosyal ağlarda paylaş

Gayrettepe metrosu çıkışında oturuyoruz. Salih Tozan sokakta evimiz. Karşımızda zincirlikuyu mezarlığı var. Çevrede büssürü sokak kedisi var, onların toplandığı yerleri arıycaz az sonra. Bu civarda oturan kedili kadınlar da fazla onlara da söyleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ev arkadaşım mahallenin her köşebaşına kedi maması bırakan teyzesine sormuş. Teyze "ben Kuddisi kaybolduğunda çatıda bulmuştum" demiş. Biz de çıktık baktık, 5. katta pısmış kalmış merdivende. Altına sıçmış korkudan. Şuan gayet iyi. Teşekkür ederim ilginiz için.

Kuddisi diye kedi ismi mi olur ya
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Ev arkadaşım mahallenin her köşebaşına kedi maması bırakan teyzesine sormuş. Teyze "ben Kuddisi kaybolduğunda çatıda bulmuştum" demiş. Biz de çıktık baktık, 5. katta pısmış kalmış merdivende. Altına sıçmış korkudan. Şuan gayet iyi. Teşekkür ederim ilginiz için.

Kuddisi diye kedi ismi mi olur ya

ben de kedimi 10-15 gun sonra catida bulmustum

sevindim kurtulduguna
simart biraz mamayla =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...