masa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Giriş katında oturuyoruz. Hamile kedimiz dün gece 12 gibi çıkmış camdan daha da gelmedi. Cam filan hep açık oluyordu hiç çıkmazdı, mahallenin erkeklerini toplar öyle izlerdi kaşar. Dün geceden beri aradık baya mahalleyi ama bulamadık. Bugün kayıp ilanı astık çevreye. Önerileriniz nelerdir, ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Doğum yapmak için gitmiş olabilir mi? Mahalledeki kuytu yerleri falan iyice aramak lazım saatlerce. Umarım kısa sürede bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 apartman altlarına, karanlık yerlere, erişmesi zor olan yerlere bakın. bir de semt falan nedir? ben evden kaçan kedimi klima ünite arkasında kendisi sıkıştırmış bir şekilde buldum. bu tarz yerleri seviyorlar, özellikle doğum yaparken mümkün olduğunca kuytuya gitmek ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 twitterden o semtlerde oturanları bulup retweetlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 çok şirin bir yüzü var hınzırın. doğum yapmak için kaçmış acıkacağı için 1-2 güne gelir diye düşünüyorum. 2-3 hafta sonrada yavruları getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 anam scottish gül gibi. ev kedilerine çip mip takın abi. hala gerçekten hayvansever insanlar var çünkü. böyle kedi bulursa veterinere götürürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sokak kedisi değilse (sokakta yaşamadıysa)o kadar basit olmayabilir ya o işler. başka kedilerin bölgesine girebilir, insanlar işin içine girebilir. en kısa sürede bulmanız dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bulununca haber verin ya, görmez olaydım mesajı aklım kalır benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Abi kötü olan kedinin cins olması ve hamile olması. Çok para ediyo bunun yavruları ya çalabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi bu arada semt falan yazın. bilelim hani dünya küçük yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 aynen semt yazın belki yolda belde rastlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi cok güzel kediymiş ya. bulursanız ve yavrusu olursa take my money Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Gayrettepe metrosu çıkışında oturuyoruz. Salih Tozan sokakta evimiz. Karşımızda zincirlikuyu mezarlığı var. Çevrede büssürü sokak kedisi var, onların toplandığı yerleri arıycaz az sonra. Bu civarda oturan kedili kadınlar da fazla onlara da söyleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 tasma takmak lazım hatta şöyle inek çanlılarından ama ben bizim kediye taktım kafa bırakmadı bende, çok hareketli ama işte böyle durumlarda da iyi oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 cam açıp, oraya çıkmasına falan izin vermek iyi cesaret. benim 2 kere kedim düştü camdan, birinde öldü birinde kötü yaralandı. o gün bugündür sineklik var bütün camlarda. bazen aklım çıkıyor sineklik açıldıysa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bende hiç cam açamıyorum, düşer belki diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yakınınızda bulunan veterinerlere de sorun. umarım bulursunuz kısa zamanda. bir de civarda bulunan market ve direk üzerlerine de ilan asarsanız iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ev arkadaşım mahallenin her köşebaşına kedi maması bırakan teyzesine sormuş. Teyze "ben Kuddisi kaybolduğunda çatıda bulmuştum" demiş. Biz de çıktık baktık, 5. katta pısmış kalmış merdivende. Altına sıçmış korkudan. Şuan gayet iyi. Teşekkür ederim ilginiz için. Kuddisi diye kedi ismi mi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 uu sevindirici haber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kuddisi değildir o kuddusidir geçmiş olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 oooo süper sevindim şimdi :) pencereyi açık bırakmazsınız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 caps pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 iyi bulmuşsunuz.pencereye gitmesini engellemek için bişeyler yapın.kıyamam hamile hamile sokaklarda kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 masa said: Ev arkadaşım mahallenin her köşebaşına kedi maması bırakan teyzesine sormuş. Teyze "ben Kuddisi kaybolduğunda çatıda bulmuştum" demiş. Biz de çıktık baktık, 5. katta pısmış kalmış merdivende. Altına sıçmış korkudan. Şuan gayet iyi. Teşekkür ederim ilginiz için. Kuddisi diye kedi ismi mi olur ya ben de kedimi 10-15 gun sonra catida bulmustum sevindim kurtulduguna simart biraz mamayla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ismi kuddusiyse şaşırmadım, hayvan kuddusi gibi bakıyo çünkü sdfs ne zaman doğuruyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar