Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kardeş Payı (2014) - Star Tv

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

şerif abi: şiire hiç dayanamazlar hamiyet. bizim kuşak az ekmek yemedi şiirden.
hamiyet: senin kuşak kim?
şerif abi: orhan veli falan işte

feyza nın yanına 'deniz' adlı karakter şap diye gelir, feyza :
'ya sizin otoriteyle ilgili sorununuz mu var ? gezenleriniz hariç. -deniz gezmiş?

varol abi telefonda :

- kaç olduk ? yüzde 28 mi ? lan onu demiyorum, öbürü.....
(chp?)
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

startv dizi yapsa da izlesek diye mi bekliyorsunuz. bu nasıl yokluk.

bu sözümü yutarak şans verdim izledim.

aktörler iyi.
çekimler iyi.

ama o senaryo ne öyle olm. zehir içmiş adamı elektroşokla geri getirdiler abi. ne bileyim bor nedir ya. bor için savaş çıkmayacak mı dünyayı barışlayacaklarmış.

senaryo kötü olmasına rağmen replikler göndermeler falan iyi. aptal ev hanımları hedeflenmemiş "tywin lannister gibi baba" gibi ortalama türk seyircisinin anlayamayacağı şeyler var. ordan kurtarıyor işte izletiyor.

klasik 310 bölümde çözülemeyen aşk ilişkileri zaten türk dizilerinin "terms of service" inde yazıyor. ona giydirmeye gerek kalmadı artık.

6.78 would watch
Sosyal ağlarda paylaş

abi komik olması başka tutarlı olmaması başka. neye bozuldunuz.

mesela kalp krizi hapı falan yuttursalardı adam kendini robota sokarak elektrikleyeydi veledi gülerdik. çünkü insan elektroşok cihazı oluyor. bu absürdlük mesela.

ama hem o hem o olmamış. eksinin eksiyi artı yapması gibi oluyo.

bak oyunculara laf söyledim mi söylemedim. feyza gibi bir karaker ve oyuncu var televizyonlarda denk gelerek izlediğim eblek eblek 10 dakika aşık bakışı atanlardan farklı. bankacı var özgün adam mafyası özgün. karakterlere ve oyunculara sözüm yok zaten.

ama övdüğümüz bi savaştaki sayısına laf ettiğimiz bunu da on sayfa tartıştığımız vikingsin imdb puanı 8.6.

yani yok iyi taraf kötü taraf var. kötü taraf iyi tarıfın adamlarını kıstırıyor, sonra iyi taraf hiç bu olmamış gibi şirket adamlarıyla çalışıyor falan.

neyse hevesinizi kaçırmayayım. izlenmez mi dedik, izlenir dedik. 9 10 puan beklemeyin ama işte 7ye yakın verdim daha ne.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...