Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Allah morality kavramini icat edeni cehennemde yakar insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 koca uzaylıları müteahhit yerine koymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 açık kanal da yayınlanan tv dizisi için torrent helaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Acik kanal o TV dizisini yapacak parayi ve daha onemlisi yapmak nedeni izleyenlerin sayisi ve yayinlanan reklamlarla orantili bir yontemle elde ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 adam gibi sunmadıkları sürece çokta fifi 360p kalitesinde stream yapıyorlarsa onların reklam gelirlerini mi düşünücem? 2tık ile daha iyi izleme sansım varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 izlemeyi unutmuşum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 GERGE said: Acik kanal o TV dizisini yapacak parayi ve daha onemlisi yapmak nedeni izleyenlerin sayisi ve yayinlanan reklamlarla orantili bir yontemle elde ediyor. kişisel kullanım için kaydediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 O kayit sana nereden geliyor? Kaydederken izlemis oluyorsun zaten karsisinda oturmasan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ya gerge git birilerine digital çizgi roman satın alabilecekleri site falan öner ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 dizi baya iyi ya benim hoşuma gitti bacıyıda behzat ç de hiç sevmiyordum ama burda çok tatlı olmuş lan çok yakışmış rol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 İlk bölüm HD hala çıkmamış abv star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 o kadar abartmayın, games izlemiyorsun, hd lik okadar bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 hd iyi ya. gözleri yoruyor artık hd olmayınca ilk bölüme biraz bakındım dün. sarı diş esprisine bir an tükürdüm. genel olarak fena değil. baya işler güçler tayfasıymış gomple. izleniri var. işler güçler daha az cıvık başlayıp ilerde cıvıklaşmıştı. sanki bu direkt cıvık başlamış gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Ya kahvedeki robotlar çok iyi. Bir de Hilmi abiyi oynayan eleman cuk oturmuş role. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Gerge herzamanki gibi haksiz. Adamlar su diziyi bana 1080p kalitesinde internet üzerinden belli bir ücretle reklamsiz versin alayim. destek olurum. benim canak antenim yok izleme imkanim zaten yok. ha olsada yarim saat reklam seyredip izlemem onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 kesintisiz veriyorlar reklamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Dizi gercekten guzel olmus. 1 saat olmasi gereksiz dialogsuz sahneleri azaltmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Internette reklamsiz, bipsiz, yasal izleme var diyorum, haksizsin, ben korsan cekecegim diyorsunuz. Hak etmiyorsunuz guzel yerli dizi. O yuzden cekilmiyor zaten. Hep sizin gibi kafalar yuzunden. 540p filan Tvyo'daki, daha cok kisi islerse 720p'ye de cikarirlar. Haksizmisim bir de; hakkinizi yesinler sizin, cok sevimlisiniz. Yabanci filmlere filan yapiyorsunuz DVD almak, iTunes'den almak yerine; bari biraz vicdanli olun da yerli eserlere yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 digiturkplay den hd izledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 İçerik telif hakları nedeni ile bulunduğunuz ülkeye video on demand hizmeti sunamıyoruz. Önümüzdeki dönemde görüşmek üzere! olmuyor kardes. bende suc yok. edit.tivibu tvyo aldigim mesajlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 star'ın sitesinden bipsiz izliyorum. yanına da freecell açıyorum izliyorum. tavsiye ederim öyle ekrana tamamen odaklanacak bi şey değil zaten. deneyin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 tvyo yada starın sitesinde ki yayın 560p falan değil random bi dizi sitesinden 480p açıp karşılaştır baya fark var kendi streamleri bildiğin piksel piksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 feyzanın esmer kankası kimdir güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 dizi cok iyi basladı böyle devam eder umarım bölüm bölüm olarak iniş cıkıslar olur ama şu ritmi tutturup iki sezon cekseler süper olur.sonra yeni konu aynı ekip gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 GERGE said: Haksizmisim bir de; hakkinizi yesinler sizin, cok sevimlisiniz. Yabanci filmlere filan yapiyorsunuz DVD almak, iTunes'den almak yerine; bari biraz vicdanli olun da yerli eserlere yapmayin. çok vicdansızım ya, Asyadan Afrikaya 7 düveli sömürüyorum birbirine kırdırıyorum, insanlığın amuğa koyuyorum Lost izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar