stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 http://www.blackguards-game.com/blackguards/gameplay/ Gideri varmıdır. Steam 22$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ben içkisine ilaç katmıştım fena değildi. Combat güzel, karakter gelişimi güzel. Map üzerinden gideceğin yeri seçerek ilerliyorsun, o biraz kısıtlıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bende denedim öyle çok vakit geçirme imkanım olmadı, turn based fln sevsem de 30. dk da kapattım bir daha da açmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Bu alman firması iyi işler çıkarmaya başladı o zaman. Chracter screenler falan hoş duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Codexteki olumlu yorumları okuyunca mental listeme eklemiştim ama daha deneme fırsatım olmadı. Hatta codex linkini vereyim direk http://www.rpgcodex.net/content.php?id=9232 Özetle blackguardsın P&P kurallarına sağdık çok iyi combatı olan, ama daedalicten beklenennin altında narrative / story özellikleri olan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=V8OIZTP6hZw deadly skills: çekiç ile adama vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Cekici buluyorsun, gerek attribute u sagliyorsun, ozel vurus skill ini aciyorsun, uzerine hammer skill ini gelistirip ofansif veya defansif kullanima gore ayarliyorsun, kolay is degil yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 televizyonda denk gelip izlemiştim japon biri sunuyordu nasıl yaptınız amacınız falan baya muhabbet etmişlerdi güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bende bir daha şans vereyim akşama. wasteland 2'e kaptırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 24 şubatta kadar bekleyin son patchler + chapterlar bitmiş olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bingildak said: bende bir daha şans vereyim akşama. wasteland 2'e kaptırmıştım. oda beta değilmi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ivit ilaç attım içlerine benim oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Bunu oynayan var mı son zamanlarda ? Takipteydim ne zamandır 40 dolar normal fiyatı baya ucuza getirme şansı varken şimdi kaçırmayayım diyorum karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Sıra tabanlı kombatı çok seviyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 5.90 TL şuan. tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 iki oyunu da alıp, 2 saat sonra bıraktım. herkese gidecek bir oyun değil ondan araştırıp da almak iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Turn based seviyorsan direk al. oynadığımda vardı hala 2-3 tane bug olabilir, her görevden sonra save al kafan rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ben ilkini severek oynadım, ikincisi daha basitleştirilmiş rpg sistemi olarak ama ilkini seven gene sevebilir. hex-based taktik turn-based combat sevmek lazım ama, klasik anlamda rpg değil. srpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar