Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Protein tozlarıyla Girdim salona Bir benche baktım Bir de dambıla Pressle şişerim dedim Bastım basmaya İçtim tozu Çıktım podyuma evet ilk denemem arkadaşlar yorumlarsanız sevinirim
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 @ hareketi yarım yamalak ve yanlış yaptıktan sonra bak ben bu kadar kilo kaldırdım sen de kaldırabilir misin diye soran AKIL FUKARALARI Smile @ kolunda bişeY olmadığı halde (tek çizgi belli olmadığı halde) gelip millete göstermeleri ve hava atmaya çalışmaları (bak tricepsime bak bak nasıl ama hayvan gibi dimi) Smile diyenler @ hocam bu hareketi yapmasam olurmu diye soranlar @ sen hocayı boşver benim dediğimi yap diyen zavallılar @ birisi zorlandığında yardım etmeyip pis pis sırıtan tek hücreli canlılar @ her gördüğü kişiye gel seninle bilek güreşi yapalım diyen ÖKÜZ BAŞLI ANTİLOPLAR Smile Smile Smile @ 5 aydır vücut çalıştığı halde hala bebch press hareketi nasıl yapılıyor diye soran tipler @ Senin kadar yapsam podyuma çıkarım diyen, antrenmandan sonra protein tozuyla amino asit içtiğimi görüp te ((( çok ilaç kullanıyosun sonunu iyi görmüyorum ))) diyen BEYİN ÖZÜRLÜLER Smile Smile Smile @ Bir tüp parfümü, deoderantı bünyeye boca edip salona gelen kokonalar, ortamda oksijen bırakmayan tipler... @ Hocayla soyunma odasına kapanıp sonra kollarına pamuk basarak dışarı çıkanlar @ nizami kaldırabileceği kilonun çok çok üstünde kilolarla yardımlı çalışıp bellerini sakatlayan BEYİN ÖZÜRLÜ YARATIKLAR @ Gırtlğına kadar steroid kokan ama kullanmadığını söyleyenler @ Squat yada bench press yapanın etrafında gezinen tipler @ Salona makyaj yapıp gelen kızlar @ 1 damla bile terlemeden antrenmanı bitirip eve gidenler @ çalıştığımız kiloları bize sormadan aletten çıkaranlar sonra da aaaaa sen burda mı çalışıyordun diye soran SIĞIRLAR Smile @ VÜCUT GELİŞTİRME HAKKINDA HİÇBİRŞEY BİLMEYİP TE SALON AÇANLAR @ her setin sonunda aynanın karşısına koşup poz veren ÖZÜRLÜLER Smile @ daha başlayalı bir hafta olup ta hareketlerin nasıl yapıldıgını başkalarına öğretmeye çalışanlar @ Uyuşturucu haplar içenlere yapılan tabirlerle bana supplement kullanıp kullanmadığımı soranlar (aga haplanıyor musun sen , sen hap çakıyormuşsun ) Smile Smile Smile @ Omuz yana açış hareketinde martı gibi kanat çırpanlar Smile Smile Smile kibarca uyarınca bu hareket böyle yapılır diyenler Smile Smile Smile @ neden oyun havası vs..cd yok diye salon sorumlusunun peşinde gezen güzel insanlar @ salonda çaktırmadan seni izleyen ve set arasında çaktırmadan senin çalıştığın ağırlığı eline almış çalışmaya çalışan bilinçsiz, amaçsız güruh @ her hafta başıma gelir o da şu ki : ör: z barbell curlde bastığım kiloyu takip edip birdahaki idmana aynı ağırlığa 2 kg ekleyerek çaktırmadan rekabet eden ama ağırlığıda mide seviyesinden aşağı indirmeye cesaret edemeyen bilimum aklı evvel
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Sen sakattin ben fagdim Omuz mu bu söyle trapez mi Ben zaten bir fagdim Oynattın mememi Kasli sohbetler Mal şikayetler Mangaldan taştı proteinler Nerden çıktı bu steroidler Aynı kas bu hep aynı hep aynı Büyülü bicepsler Damarlarla süslenen Yalanlara tatlı penisler Kas yapma kas yapma Farketmez anladık seni Her yerde sen vardın Sakatliklar bitti bitti mi
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ahfadhgfaduıfadıhgufadıgsı7adgHFSDUYGFAD789FSADI7YFUBSADKHKSJADGHFSADJFKSA
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ak duygulandım resmen jacabo kardeşim eline yüreğine sağlık masticore reyizim bileğine sağlık duygularımı ifade etmişsin süper kaleminize sağlık beyler devam
Catze Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 As I sat in the corner of the gym that I go, I watched a young man trying to grow. He push and he pulled but to no avail, the weight that he used wouldn't grow a snail From my seat I arose and gave a big hollar, LOAD SOME REAL WEIGHT AND DON'T USE A COLLAR. Do the big weights my son if you want to see gains for without them you'll never feel pain. He stood for a moment and gazed at the bar, with six 45's and his spotter by far. He chalked his hands and gave a harsh cry, did 10 reps and almost died. The pain was good and this he now knew, From this moment on he'll know what to do. Weight, Weight, more Weight he'll go, Which all comes down to, GROW, GROW, GROW
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 catze kardeşim yüreğine sağlık
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 THE MIGHTY SQUAT We've come to squat so run and hide You bicep freaks must step aside Just take your sissy selves elsewhere You'll turn your heads but still you'll stare Go right ahead and pay attention Glimpse into this strange dimension Yeah you're still weak and never grow This world of pain you'll never know Your shouts upon the leg-press, phony! Noodle legs like macaroni Some day I hope you'll understand And wrench free from the poser band Puny curl bars, leave this spot The rack named for the mighty SQUAT
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Protein Tozu Mart olur coşarım, Aletten alete koşarım, Amino asitsiz yaşarım, İyi ki varsın protein tozu Hatun gelir yanaşır, İçi güzel çamaşır, Bu salonun kızları, Sade bize yanaşır Haziranda kıçımda ter Fındık kadar götüm yeter Göbekliler bakıp iç çeker Seni seviyorum protein tozu Solaryumda kışları Plaj benim yazları Ah şu karı nazları Sensiz olmaz protein tozu
Catze Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 |^^^^^^^^^^^^^^^ || |__ emeğe §âygı..._| | |'""|""___ |_____________ l | | __| __| ___|) (@!)!(@)"""""**|(@) (@)****|(@) _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Soris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ahaha çakal killer benim arasutrayı gördün ondan açtın de mi bu topici.
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Dambıl barı bakırdan Yeni geldim salondan Sol kolum hamlamış Sanırım fapfap tan
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 geldi mayıs, geldi sezon gittim salona bastım en son bu sezon göte göbeğe son
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Killerın omzu döndü mü Issız salon kaldı mu Fagler hep güldü mü İmdi yürek yirtılur
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Nosfe said: Killerın omzu döndü mü Issız salon kaldı mu Fagler hep güldü mü İmdi yürek yirtılur abi bu çok iyi ya gözlerim doldu. imza yapoıyorum
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 istanbuldan kalktı tren ankarada yaptı fren bu lafıma cevap veren ya .rospudur ya pezevenk
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sıradısı edebiyatın en guzide temsilcisi nerede /summon Cons
Öne çıkan mesajlar