zeper Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 bu arada gecen gun barnes and nobles da koboya yakindan bakma firsatim oldu. Epey begendim. Kindle iyi hos kullaniyoruz 3-4 senedir ama, keske kobo alsaymisim dedim. bir de ebook harbiden okutturuyor. kullanimi tasimasi uygun, her yerde, bos kaldigimda cikarip okuyorum, kucucuk el cantama bile sigiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpill Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Kobo Aura One (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Onu istiyorum bende yahu. Brooklyn Public Library'ye uyeyim, Aura One dogrudan icindeki Overdrive ile kullanabiliyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 kindle unlimited kullanan var mı? tr den üye olabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 amerikan adresiyle kullanırsın, ben prime üyelikten her ay 1 tane bedavayı alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 paperwhite aldım geldi sonunda. kurcalıyorum şimdi aleti. browserı yavaş çalışsa da iş görür gibi, siyah beyaz olması ilginç oluyor ama paticik'e girince gazete okuyormuş gibi hissediyorum asdsdf yararlı link paylaşmak isteyen varsa çekinmesin xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 browser cok islevsel degil de, kitap okurken bilmedigin bi kelimenin uzerine basip direkt oxford sozlugune, wikipedia'ya falan erisebilmek cok buyuk kolaylik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Al yararli link: https://www.mobileread.com/forums/forumdisplay.php?f=140 Daha yararlisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 su nedir? kindle paper white im var, prime uyeyim ? ama unlimited ne onu anlamadim ? Silphatos said: amerikan adresiyle kullanırsın, ben prime üyelikten her ay 1 tane bedavayı alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 devrik yazmisim her ay kindle first diye bi sey var yeni 3 5 kitaptan birini beles veriyor onu aliyorum diyecektim prime ile. Unlimited ayri bir sey primedan ayri uyelik ile cok buyuk bi katalogdan uye oldugun surece okuyabiliyosun, triali var dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Unlimited da okunacak epey guzel kitaplar var. 4 kitabi cikmis su seriyi oneririm: https://www.amazon.com/gp/product/B016ZG60WY?ref=series_rw_dp_labf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 hee bi de prime ile şu olay var bu arada, katalog unlimited'dan az ama yine baya kitap var böyle https://www.amazon.com/gp/feature.html?docId=1000739811 bu da unlimited trial https://www.amazon.com/kindle-dbs/hz/signup?_encoding=UTF8&*entries*=0&*Version*=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 abi bunca yıl nasıl almamışım ya. bilmiyorum yeni aldım diye hevesle mi bu kadar kullanıyorum ama gerçekten aşık oldum alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Bir bölümü hevestir de, benim %50, belki daha fazla arttirdi kitap okuma aliskanligimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 kobo aura editon 2 nasıl? n11de 380 lira civarına geliyor. alınır mı? yoksa paraya kıyıp paperwhite falan mı kovalamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 epub ile kepub arasında convert etmeye ugrasıcak kadar fark var mı "kobo için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 remove kepub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Eger okutugun kitapta cok dipnot varsa var, kepub'da dipnotlar sozlukte oldugu gibi kutucuk olarak cikiyor. Yoksa yok, sadece biraz daha hizl sayfa degisimleri, bir de chapter progress, chapter chart filan var iste ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 ty gerge. peki manga falan okurken nasıl yapıyorsunuz. pdf denedim kasıyor bariz sonra reddite şey duydum pdfi cbr/cbz yapıyorsun image a çevirip fakat denedim sayfa kalitesi sırası falan bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 turkce ebooklar icin amme hizmeti veren herkesi opmek istiyorum ya, hem super is cikarmislar hem de tek kurus istemiyor hicbir yer resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Flassh said: ty gerge. peki manga falan okurken nasıl yapıyorsunuz. pdf denedim kasıyor bariz sonra reddite şey duydum pdfi cbr/cbz yapıyorsun image a çevirip fakat denedim sayfa kalitesi sırası falan bozuldu Simdi konu guncellenince gordum mesajini. Bu kullaniyor, alternatifi yok, herkes bunu kullaniyor yani bir sey kullanan: https://kcc.iosphe.re Adi Kindle ama Kobo modu da eklendi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 saol bi ara tekrar dener sonucu yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 µh said: abi bunca yıl nasıl almamışım ya. bilmiyorum yeni aldım diye hevesle mi bu kadar kullanıyorum ama gerçekten aşık oldum alete. hangisinden o ? ben de alcam kobo icin cok iyi seyler dememisler. kararsiz kaldim. useniyorum tek tek yorum okumaya artik. bana bi oneri plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 ne demişler kobo'ya ben bir sıkıntısını görmedim şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 kindle paperwhite'in son modelini aldim n11'den. kobonun bir modelini oneriyordu gerge ama satista degil artik yok hicbir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar