Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Biraz once denedim onu ve olmasi gerektigi gibi calisti. Save book to the disk ozelligini kullanmiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Yok hayır benim dediğim epub dosyasını library'e eklerkenki settings>adding books olan kısım. Ben kitapları sadece Calibre içerisinde değil ayrı bir klasörde de belirli syntax'te yedekliyorum. Mesela: Homer - Odyssey [Lattimore] (HarperCollins, 2007).epub author - title (publisher, published).epub Eklerken bu formatlamadan sonra ekliyorum Calibre'ye. Aynı şeyleri bir de orda yapmamak için import ederken metadata kısmını da ayarlasam iyi olurdu ama beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 (?P[^_-]+)s-s*(?P[^_].+)s[s*(?P[^_].+)]s(s*(?P[^_].+),s(?P.+)) Bunlarin hepsi Kobo'ya eklenmez ama. Hangisine ne yazacagini da kendin bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Pek iyi degilimdir bu konuda bu arada, senin verdigin dosya adini taniyor ama daha eyi yapilir kesin. %100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Tam yerine rast geldi GERGE. Bir tek translator olmuyor ama o zaten metadata değil column olarak ekli o yüzden manuel gireceğim sanırım. Eklerken ebook içerisinden alma dosya isminden al'ı ticklersek oluyor. Zengin olsam kobo'yu paketleyip hediye edecektim. Danke. ps. translator içermeyen bir kitap koyduğumda author title oluyor geri kalan author oluyor eheheh. adamlar niye bunu yılanlı yapmış ki? mp3tag gibi olaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 (?P[^_-]+)s-s*(?P[^_].+)s(s*(?P[^_].+),s(?P.+)) Translator title icinde burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 gerçekten teşekkürler gerge, böyle daha iyi oldu. sektörün en emeği yenen insanları ya çevirmenler. kitabı kitap yapan insan aslında çeviren ama ne yazık ki hep x'i okudun mu/y'yi okudum üzerinden gidiyor konuşmalar. düşünsene mesela sadece bir kelime için, "breast" geçiyor diyelim bunu meme diye çevirir, göğüs diye çevirir, bıngıllar olarak çevirir, emcik bile diyebilir yani. bu kadar önemli bir şeyde insanlar kitabı bğnmdm diyor kötü yazlmş :( diye ekliyorlar. Bir de yazara bok attırma durumu var yahu. çok iyi oldu böyle title'ın yanına zank diye yapıştırayım. hak ediyor çevirmenler onu. o title o adam sayesinde var. çok gaza geldim neden böyle bitti lan bu post. ps tşkkrler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... karatan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 E-kitap okuyucuda üst çıta: Aura One https://www.dunyahalleri.com/e-kitap-okuyucuda-ust-cita-aura-one/ Serdar abi böyle demiş ama bilemiyorum Altan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Dogru. $229 da bir dogru ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 GERGE bir el at ya yardıma muhtacım :( Kindle Paperwhite 2015'imden çok memnundum. Bugün uzun süre sonra biraz kitap bulup 48 tane yeni kitap attım. Ve tamamını aynı anda görmüyor. En fazla totalde 6 eksiğe kadar çıkabildim ama aleti usb'den çıkardıktan bir süre sonra bazen kayboluyor. Gözümün önünde library'de 142 yazarken 129'a indi. Delirmek üzereyim. Neden olabilir ki? edit: restart atınca yine 142 oluyor ama aslında 148 olması lazım toplam sayının :/ ki restarttan sonra da yine patlayabiliyor anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Kindle'dan anlamam ben: http://www.mobileread.com/forums/forumdisplay.php?f=140 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 üzdün :( neyse ben otomatik az3w mi ne yapıyor sanıyodum calibre, meğer mobi olarak da atıyormuş sanırım. Onlar kayboluyor diyorlar. Yine olmazsa buradan garantili marantili kobo alırım yarın bir bakayım d&r'a gidip dünya gözüyle göreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Koba alacaksan bekle. 1-2 hafta içinde iki yeni model çıkıyor. Çok pahalı modeller ama eldekiler ucuzlar belki Alacağın Glo Hd. Yeni modeller de ondan üstün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 kindle+fire aldım ben kobo çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 neden çöp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cabiria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 çünkü kindle almış ondan çöp diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 d&r'da denedim hatta deli gibi dr çeki vardı gene almamıştım hoşuma gitmedi kindle yağ gibi akıyor fire modeli hele tam comic için + tablet görevide görüyor 59$ bide f/p olayına girmim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Fire ve Kobo ayni sey degil. eInk biri, normal tablet biri. Kobo Glo HD daha kaliteli ekrana sahip Paperwhite'a gore. DOkunmatigi daha iyi, hafizasi genisletilebiliyor, epub destekliyor, bir suru avantaji var. Icindeki dukkandan Turkce kitaplar alinabilmesi yeter, D&R'da satilanlarin hepsini yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Su an d&r'dayim kobo glo hd sayfalari cidden daha iyi akiyor paperwhite'a gore. Ama bunda da 6 inc yaziyor, paperwhite'ta da. Ve eminim benim evdeki paperwhite'in ekrani bundan daha genis. Bu minicik duruyor. Anlamadim gitti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Aynı ekranlar tamamen. Algı sorunları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Diyorsun. Neyse kindle'i halledemezsem getirir karsilastiririm artik :p kindle unlimited kullanmak istiyor olmasam hemen alirim kobo ama iste :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Drall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Kobo glo hd'den bikaç dakka bişeyler okudum, bütün fikirlerim değişti. Baya güzel görünüyo ya, yenisi ilan edilsin de indirime girer belki diye bekliyorum, ya da bugün alıp geçsem mi bilemedim sdf Arzular şelale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 al mutlu olacaksin ..her aksam yatmadan isiklari kapatip yarim saat kitap okuyorum ki cok rahatlatiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Yenisi duyuruldu, ön sipariş başladı, ayın 15'inde çıkıyor. D&R getirir mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fresia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 adobe digital editions la kendi kitaplarımı atıyorum. bilgisayarda yedekledigim gibi klasor klasor atmanın bir yolu var mı ?(bookshelflerde ayrı ayrı duruyor pcde) alette 200 kitap tek yerde toplanıyor tek tek collection olusturup ayırmak zorundamıyım (glo hd). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Sonraki 16.sayfa (Toplam 24 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 1 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Mobil Cihazlar Ebook Reader #2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 (?P[^_-]+)s-s*(?P[^_].+)s[s*(?P[^_].+)]s(s*(?P[^_].+),s(?P.+)) Bunlarin hepsi Kobo'ya eklenmez ama. Hangisine ne yazacagini da kendin bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Pek iyi degilimdir bu konuda bu arada, senin verdigin dosya adini taniyor ama daha eyi yapilir kesin. %100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Tam yerine rast geldi GERGE. Bir tek translator olmuyor ama o zaten metadata değil column olarak ekli o yüzden manuel gireceğim sanırım. Eklerken ebook içerisinden alma dosya isminden al'ı ticklersek oluyor. Zengin olsam kobo'yu paketleyip hediye edecektim. Danke. ps. translator içermeyen bir kitap koyduğumda author title oluyor geri kalan author oluyor eheheh. adamlar niye bunu yılanlı yapmış ki? mp3tag gibi olaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 (?P[^_-]+)s-s*(?P[^_].+)s(s*(?P[^_].+),s(?P.+)) Translator title icinde burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 gerçekten teşekkürler gerge, böyle daha iyi oldu. sektörün en emeği yenen insanları ya çevirmenler. kitabı kitap yapan insan aslında çeviren ama ne yazık ki hep x'i okudun mu/y'yi okudum üzerinden gidiyor konuşmalar. düşünsene mesela sadece bir kelime için, "breast" geçiyor diyelim bunu meme diye çevirir, göğüs diye çevirir, bıngıllar olarak çevirir, emcik bile diyebilir yani. bu kadar önemli bir şeyde insanlar kitabı bğnmdm diyor kötü yazlmş :( diye ekliyorlar. Bir de yazara bok attırma durumu var yahu. çok iyi oldu böyle title'ın yanına zank diye yapıştırayım. hak ediyor çevirmenler onu. o title o adam sayesinde var. çok gaza geldim neden böyle bitti lan bu post. ps tşkkrler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 E-kitap okuyucuda üst çıta: Aura One https://www.dunyahalleri.com/e-kitap-okuyucuda-ust-cita-aura-one/ Serdar abi böyle demiş ama bilemiyorum Altan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Dogru. $229 da bir dogru ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 GERGE bir el at ya yardıma muhtacım :( Kindle Paperwhite 2015'imden çok memnundum. Bugün uzun süre sonra biraz kitap bulup 48 tane yeni kitap attım. Ve tamamını aynı anda görmüyor. En fazla totalde 6 eksiğe kadar çıkabildim ama aleti usb'den çıkardıktan bir süre sonra bazen kayboluyor. Gözümün önünde library'de 142 yazarken 129'a indi. Delirmek üzereyim. Neden olabilir ki? edit: restart atınca yine 142 oluyor ama aslında 148 olması lazım toplam sayının :/ ki restarttan sonra da yine patlayabiliyor anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Kindle'dan anlamam ben: http://www.mobileread.com/forums/forumdisplay.php?f=140 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 üzdün :( neyse ben otomatik az3w mi ne yapıyor sanıyodum calibre, meğer mobi olarak da atıyormuş sanırım. Onlar kayboluyor diyorlar. Yine olmazsa buradan garantili marantili kobo alırım yarın bir bakayım d&r'a gidip dünya gözüyle göreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Koba alacaksan bekle. 1-2 hafta içinde iki yeni model çıkıyor. Çok pahalı modeller ama eldekiler ucuzlar belki Alacağın Glo Hd. Yeni modeller de ondan üstün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 kindle+fire aldım ben kobo çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 neden çöp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 çünkü kindle almış ondan çöp diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 d&r'da denedim hatta deli gibi dr çeki vardı gene almamıştım hoşuma gitmedi kindle yağ gibi akıyor fire modeli hele tam comic için + tablet görevide görüyor 59$ bide f/p olayına girmim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Fire ve Kobo ayni sey degil. eInk biri, normal tablet biri. Kobo Glo HD daha kaliteli ekrana sahip Paperwhite'a gore. DOkunmatigi daha iyi, hafizasi genisletilebiliyor, epub destekliyor, bir suru avantaji var. Icindeki dukkandan Turkce kitaplar alinabilmesi yeter, D&R'da satilanlarin hepsini yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Su an d&r'dayim kobo glo hd sayfalari cidden daha iyi akiyor paperwhite'a gore. Ama bunda da 6 inc yaziyor, paperwhite'ta da. Ve eminim benim evdeki paperwhite'in ekrani bundan daha genis. Bu minicik duruyor. Anlamadim gitti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Aynı ekranlar tamamen. Algı sorunları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Diyorsun. Neyse kindle'i halledemezsem getirir karsilastiririm artik :p kindle unlimited kullanmak istiyor olmasam hemen alirim kobo ama iste :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Kobo glo hd'den bikaç dakka bişeyler okudum, bütün fikirlerim değişti. Baya güzel görünüyo ya, yenisi ilan edilsin de indirime girer belki diye bekliyorum, ya da bugün alıp geçsem mi bilemedim sdf Arzular şelale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 al mutlu olacaksin ..her aksam yatmadan isiklari kapatip yarim saat kitap okuyorum ki cok rahatlatiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Yenisi duyuruldu, ön sipariş başladı, ayın 15'inde çıkıyor. D&R getirir mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 adobe digital editions la kendi kitaplarımı atıyorum. bilgisayarda yedekledigim gibi klasor klasor atmanın bir yolu var mı ?(bookshelflerde ayrı ayrı duruyor pcde) alette 200 kitap tek yerde toplanıyor tek tek collection olusturup ayırmak zorundamıyım (glo hd). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar