pontipati Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ama hala uykum var wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 içtigin kahve 3übirarada fln degil dimi filtre kahve espresso tarzı şeyler içiyorsun heralde tavsiyem türk kahvesi 3 fincan veya peru chakra 2 fincan şat gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ginseng minsengli kahve bile içtim =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 10dk gozunu dinlendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 kanguru billuru kaynat,keçi sakalıyla kendi billurlarına sür o suyu ardından 77 kere şınav çek uykun açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Boyle durumlarda cozum power nap. Cok degil 15 dk falan kestirirsen vucut toparliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 tavsiye için teşekkürler ayberk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 çok kahve tüketiminde vücüt etkilerine alışıyor ve artık etkisini yitirmeye başlıyor. ben yıllardır günde 1-1.5 litre sert filtre kahve içiyorum. yatmadan 20 dk önce fondip yapayım en ufak bir uykuyu bozma veya azaltma gibi bir etkisi yok. el ayak yine hopluyor ama kahve içtim uykum açıldı diye bir konsept kalmadı. geçen gün kız arkadaşıma içirdim gece oyun oynarken, yatağa yattıktan 2 saat sonra kız hala ayaktaydı, kitap falan okuyordu. ben kafayı koyduktan 15 dk sonra uyumuştum asdad. ki onun içtiği kahvenin iki katını falan içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 kiz arkadasi var. oyun oynuyorlar ve birlikte uyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 oldun said: 10dk gozunu dinlendir. kendime söylediğim en büyük yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 imamizer said: kiz arkadasi var. oyun oynuyorlar ve birlikte uyuyorlar. aynı zamanda kız arkadaşı boş zamanlarında tv izlemek gibi boş işler yapacağına kitap falan okuyor. hobileri de olan, kültürlü bir yengemiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bi gün 7-8 bardak türk kahvesi içtim üst üste 40 saattir fln uyanıgım wow mu oynuyoruz bişiy var abi bi başladı elim ayağım titremeye sallanmaya şiddetlenerek en sonunda kalp çarpıntısı fln fişman derken kendimi yatakta soguk terler dökerken bulmuştum aklıma geldi yazayım dedim fazlakafeinde iyi deigl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bingildak said: ben yıllardır günde 1-1.5 litre sert filtre kahve içiyorum. gg no rmk naptin abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bingildak tam bir prim peşinde 80 yıl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Deacon said: Boyle durumlarda cozum power nap. Cok degil 15 dk falan kestirirsen vucut toparliyo. şu nap işine merak sarmıştım, uyku düzenlerine falan. şöyle mesela http://workdayhacker.com/wp-content/uploads/2012/04/polyphasic-sleep.png var mı senin buna benzer bi uyku düzenin deacon? bingildak said: çok kahve tüketiminde vücüt etkilerine alışıyor ve artık etkisini yitirmeye başlıyor. ben yıllardır günde 1-1.5 litre sert filtre kahve içiyorum. yatmadan 20 dk önce fondip yapayım en ufak bir uykuyu bozma veya azaltma gibi bir etkisi yok. el ayak yine hopluyor ama kahve içtim uykum açıldı diye bir konsept kalmadı. geçen gün kız arkadaşıma içirdim gece oyun oynarken, yatağa yattıktan 2 saat sonra kız hala ayaktaydı, kitap falan okuyordu. ben kafayı koyduktan 15 dk sonra uyumuştum asdad. ki onun içtiği kahvenin iki katını falan içtim. abartıyorum bazen kahveyi sonra bf atıyorum elim ayağım titriyor sofrada bişeye uzanamıyorum sdfgasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 öküz gibi su içiyorum gün içinde belki o da biraz etkisini azaltıyor olabilir alışkanlık dışında. günde min 4.5-5 litre su içiyorum. evde çalıştığımdan böyle son 1-1.5 yıldır. günde abartısız 10 kere falan işiyorumdur. hemen yerden yere vurmuşsunuz lan ne prim yapacam şu forumda sanki çok matahmış gibi. evde tv yok bu arada, doğrusu tv var ama digiturk vs. gibi bir alıcı yok kanallar çıkmıyor yani. usb'den film/dizi falan izliyoruz veya işte çok özel bir durumsa laptoptan bağlayıp kanal açıyoruz. sofistikelikten değil imkansızlıktan asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 pontipati said: Deacon said: Boyle durumlarda cozum power nap. Cok degil 15 dk falan kestirirsen vucut toparliyo. şu nap işine merak sarmıştım, uyku düzenlerine falan. şöyle mesela http://workdayhacker.com/wp-content/uploads/2012/04/polyphasic-sleep.png var mı senin buna benzer bi uyku düzenin deacon? Var var. Direk "The Siesta" dediklerini uyguluyorum ben. Her oglen yemeginden sonra bilgisayar basinda kestiriyorum. Nap odasi yapmayan sirketlere burdan sevgilerimi iletiyorum ayrica :))))) Ilk basta biraz vucut "wtf" oluyo ama kesinlikle efektif. Zaten istanbul gibi ise gel-git olayinin cok zaman aldigi yerlerde en uygunu o oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 burda midnight falan diyo da 12den önce yatıyor galiba siesta da. senin saatler nasıl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Gece 12-1 arasi uyuyorum genelde. Sabah da 6.30 - 7 arasi kalkiyorum. Oglen de 13.30-14.30 arasi artik ne zaman vucut "yat la artik" mesaji gonderirse koyuyorum kafayi klavyeye. Ogrenciyken ise yaramiyor ama calistigim her donemde uyguladim ve super efektif benim icin. Bu arada kahve ile alakali olarak da icilmesi gereken saatler varmis. Durun bulayim. Hah http://en.ilovecoffee.jp/posts/view/110 Uygulamadim bunu ama referansi da kabul edilebilir oldugu icin cok mantiksiz gelmedi. Kafein tolerance buyuk bi sorun. Ben bi alti ay kadar kola, cay ve kahve icmeyi birakmistim. Ondan sonra tekrar basladigimda cok fark etmisti. 1-2 ay kendimi temizledikten sonra bu yontemi denemeyi dusunuyorum bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 sağol :D kolayı abartıyorum ben gün içinde 1 litreye yaklaşıyor.. bir haftadır kahveyi abarttım, sek, 3ü 1 arada vs. fincan fincan içiyorum. dün hiçbir işe yaramadı resmen, töleransım artmış sanırım :P uyku düzeni de belirlicem artık zombi gibi gezmekten bıktım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 maden suyu içmeyi dene. bi yudumda bitir bi. sonra rapor ver bana. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 http://s3.amazonaws.com/ilovecoffee-img/uploads/besttime/besttime3.png bu mu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar