KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bu arada aynı grup mu bilmiyorum ancak konyadan her iş dönüşünde konya havaalanının dışında bekler antremanlarnı izlerdim gerçekten dehşey şeyler yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Kaede said: aylık 10k fark yüzünden sivile geçmemişlerdir kesin lel İlk akla gelen o ancak çoğu savaş pilotu eğer parayı düşünecekse emekli olduğunda alacağı ikramiyeyi düşünüp emekli olmayı bekliyor, daha sonra emekli olup transfer oluyor sivil havacılığıa. Burada eğer kayıtları varsa önceki dönemlerdeki istifa sayıları ile bu senekiler karşılaştırılmalı. Eğer son dönemde 110 istifa ortalama bir istifa sayısı ise sıkıntı yok ancak bundan 5 sene öncesinde 10 sene öncesinde senede 15-20 istifa oluyorsa bir sıkıntı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 emekliliğinde alacağı herşey dahil max 400k falandır 3-4 senede rahat rahat çıkarır o farkı üstüne alıcakları ve rahatlığı da yanına kar kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Albay bir yakınımız vardı pilot, onla da konuşmuştum bu muhabbeti o bana böyle açıklamıştı ordan söyledim. Tamam bu adam çook yüksek meblağlarla kâra bile geçebilir ama 110 pilotun da aynı şekilde olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 KuddusiMavra said: paticik'in birbirinden zeki,toraman,cengaver yürekli ergenleri,gençleri,orta yaşlıları. olm ne drama döndürmüşsünüz lan sabaha kadar? algıda seçicilik böyle bir şey.açtığım hemen her başlığa gelip aynı adamlar drama döndürüyorsunuz bıkmadan,usanmadan. ve ben açtığım hemen tüm başlıklarda bir mesaj vermek istiyorum,içinizden bazıları gibi hayatım dalga değil güzel insanlar,böyleyim işte. burada mesaj veren başlık açılmaz,açılamaz diye bir engelleme de yok çok şükür. TSK'den sadece 2013 yılında 110 tane savaş pilotu istifa etmiş. Bu çok önemli bir haber,çok önemli bir olay.Bizim malum medya nedeniyle tabii ki hak ettiği önemi görmeyen bir olay.son olarak da katıldığı hemen tüm NATO savaş oyunlarında en iyi dereceleri alan bir pilotumuz,hem de gösteri uçuşları ekibi komutanı olan bir savaş pilotumuz TSK'dan istifa etmiş.Hem de gencecik yaşında. Ne gerekçe ile olduğuna dair kendi düşüncelerim bende saklı kalsın ama bu bana göre s.ktiri b.ktan konulara 10larca sayfa yine bana göre birbirinden boş,birbirinden anlamsız mesaj atan bu türden patidaşları neden bu kadar geriyor,neden bu kadar üzüyor anlamam mümkün değil?! rahatlayın arkadaşlar.burada hepimize yetecek kadar yer var. tamamen duygusal sebeplerle istifa ediyorlar neden olacak. thy ye giren bir tsk pilotu 14k maaşla başlıyor, kaptanlığa yükseldiğinde neredeyse ikiye katlanıyor. next Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Yalnız bu sefer Çeto haklı, adam haklı gol bu sefer. Herşey para değil, pilotlar arasında belli bir istifa oranı var ezelden beri evet, ama bu kadar büyük sayının çoğu Tskya olan inancını kaybettiği için, hatta üç gün sonra yalandan hapse düşmekten çekindiği için istifa etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 küheylan said: Tamam bu adam çook yüksek meblağlarla kâra bile geçebilir ama 110 pilotun da aynı şekilde olacağını sanmıyorum. orası kesin zaten. aralarında farklı sebeplerden ayrılanlar da elbet vardır. takılıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 küheylan said: Kaede said: aylık 10k fark yüzünden sivile geçmemişlerdir kesin lel İlk akla gelen o ancak çoğu savaş pilotu eğer parayı düşünecekse emekli olduğunda alacağı ikramiyeyi düşünüp emekli olmayı bekliyor, daha sonra emekli olup transfer oluyor sivil havacılığıa. Burada eğer kayıtları varsa önceki dönemlerdeki istifa sayıları ile bu senekiler karşılaştırılmalı. Eğer son dönemde 110 istifa ortalama bir istifa sayısı ise sıkıntı yok ancak bundan 5 sene öncesinde 10 sene öncesinde senede 15-20 istifa oluyorsa bir sıkıntı vardır. Tabi ki 110 istifa/sene anormal bir durum. Genelde albayken istifa ederler.emekliliği beklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Senede 110 pilot bile mezun olmaz hava harpten, tabii ki anormal bir sayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 İyi bari bu hızla arkadaşım direk yükselir sonra gelsin sözler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 benim teyzem albay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 daha yuksek bir maasla thyde devam edecek. hos savas tazminati falan da aliyordu ama en azindan ast ust iliskisi cok yormaz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 geçen kıbrısa geldiğinde de son uçuşum istifa ediyorum demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 THY pilot lazım olmuş demekki 8-) TSK dan her sene istifalar oluyor, sivil havacılık sektörü ÇOOK daha cezbedici özellikle asker pilot lar için, dışarıda daha iyi şartlarda işe başlıyorlar. Türkiye de sivil havacılıkta çoğu pilot TSK kökenli zaten. başkada sebep aramayın yahu postal kafalı ulusal cılar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 aslında su cetonun küfürlerini bulup "ne kadar güzel mesajlar" verdigini göstermek lazım da üşendim bir akşama dogru koyarım. sahi, gündem denen bölüm neden açılmıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 KuddusiMavra said: not: sadece 2013 yılında TSK'dan 110 savaş pilotu istifa etti. Off off, yazık valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 edit: bir şey yapıştırdıydım da, sonradan alıntıladığım yerin güvenilir olmadığını fark ettim. özür dilerim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bende savaş pilotu olacaktım ta ki okuldan yakın arkadaşım gözümün önünde eğitim uçusu sırasında uçağı düşüp ölmeseydi. cok acı lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ben de olacaktım 0.5 göz çıktı, iyi ki olmamışım baksana para için istifa edeiyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Yok sen olayı anlamamışın daha çok çalışman lazım. Zikko said: ben de olacaktım 0.5 göz çıktı, iyi ki olmamışım baksana para için istifa edeiyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 gözlerimi mi daha çok çalıştırmam lazım anlamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 thy 19k veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 TSK pilotları senelerdir istifa ediyor. Bunun sebebini bilmiyorsanız, havacılıktan hiç anlamıyorsunuz demektir zaten. Mal mal haberleri sanki ülkenin durmundan dolayı istifa ediyorlarmış gibi buraya gelip yapıştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 gelip böyle kestirip atan arkadaşlara 2 laf ediyorum ağırlarına gidiyor. değerli kardeşim rotweiler.bir çoğu açık açık TSK'nin durumunu protesto ettikleri için istifa ettiklerini çoktan açıkladılar. sen hangi ülkede yaşıyorsun? bir yıl içerisinde 110 savaş uçağı pilotunun istifa ettiği bir ordu ve o ülkenin bulunduğu ülke anormal demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 TSK'nin durumundan dolayı istifa eden pilotların, AKP'nin flagship'i haline gelmiş THY'de commercial pilot olarak işe başlaması. hmmppsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar