Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 en azından gerek face gerek forum üzerinde öbür patilere ana-avrat sövdügünü hatırlamıyorum cons un :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 gecenin 4ünde derdinizi şeyedeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 kız arkadaşın mı yok bizim derdimize kerkiniyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 var http://i116.photobucket.com/albums/o29/ph0rk/hand.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ben de anlamadım bi pilot'un kariyer adımıyla niye ilgilenmemiz gerektiğini bu arada, olay neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 adam sg-2. hayır adama özel bölüm açıldı, hala ısrarla buraya yığıyor. o ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 nooluyo len burada! güncelin içine ettiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 yalın yoksa bende yokum gitmiyom o zaman askere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Hacı sen git yalının selamini şöyle f16 yi sana versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 çok kral adamdı,1-2 kere izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 JestersTear said: NolaxThensbane said: Bonzi Adam oraya kimin mesaj yazıp yazmayacağına kendisi karar veriyormuşçasına bi mesaj atıyor, üstüne de mal mısın? diyor.. sen de gelip bana bonzi diyorsun. kardeş senden ne köy olur ne kasaba. Kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 yekeyeke istifa eden pilotun kuzeniymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Yuksek maasla thy ya da baska bi osivil firmaya gecmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 adam diyor ki, ülkenin veya dünyanın sayılı savaş pilotlarından biri istifa ediyor adam diyor bize ne? sonra biz tartışıyoruz burada akp seçmeniydi, dinciydi, şöylelerde böylelerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 şu adamın yerinde olmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1493531_10202882974943539_2073008425_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=_7HkG6OSo3E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 paticik'in birbirinden zeki,toraman,cengaver yürekli ergenleri,gençleri,orta yaşlıları. olm ne drama döndürmüşsünüz lan sabaha kadar? algıda seçicilik böyle bir şey.açtığım hemen her başlığa gelip aynı adamlar drama döndürüyorsunuz bıkmadan,usanmadan. ve ben açtığım hemen tüm başlıklarda bir mesaj vermek istiyorum,içinizden bazıları gibi hayatım dalga değil güzel insanlar,böyleyim işte. burada mesaj veren başlık açılmaz,açılamaz diye bir engelleme de yok çok şükür. TSK'den sadece 2013 yılında 110 tane savaş pilotu istifa etmiş. Bu çok önemli bir haber,çok önemli bir olay.Bizim malum medya nedeniyle tabii ki hak ettiği önemi görmeyen bir olay.son olarak da katıldığı hemen tüm NATO savaş oyunlarında en iyi dereceleri alan bir pilotumuz,hem de gösteri uçuşları ekibi komutanı olan bir savaş pilotumuz TSK'dan istifa etmiş.Hem de gencecik yaşında. Ne gerekçe ile olduğuna dair kendi düşüncelerim bende saklı kalsın ama bu bana göre s.ktiri b.ktan konulara 10larca sayfa yine bana göre birbirinden boş,birbirinden anlamsız mesaj atan bu türden patidaşları neden bu kadar geriyor,neden bu kadar üzüyor anlamam mümkün değil?! rahatlayın arkadaşlar.burada hepimize yetecek kadar yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 çeto abi. senin gibilere felaket tellalı deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 aylık 10k fark yüzünden sivile geçmemişlerdir kesin lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 en güzelini yapmış. ordunun düşürüldüğü durum ortada. adam gider THY'de ya da başka bi firmada başa başa kullanır a380'ini alır mis gibi parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar