Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir öss sorusu örneği

Griswold

Öne çıkan mesajlar

sakin sakin sorumu çözerken bir arkadaşım kitabın bikaç sayfa ilerisini açarak bunu gösterdi;
http://img133.exs.cx/img133/1971/osssorusuboyleolur6tt.jpg

cevap e bu arada.[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz.
Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz.
Charles Manson
MSN:[email protected]

[Bu mesaj Heffer tarafından 24 Aralık 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Heffer tarafından 24 Aralık 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne biçim bi sorudur
cvb ı e doğruda
10 gün ile her gün 7.30 dan 22.30 a kadar 15 saat geçiyor
15 saat öksürüyo 15 i çarparız
bide 11. gün sabah öksürüyo
15x10+1 oluyo yani
ama garip bi soru[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

kolay soru :)

her gun 15 kere öksuruyor bu 10 gun boyle surmu$ yanı 150 öksuruk.11. gun bı kere öksurmu$ etti 151.

ps:kermit acklamı$ ztn yenı gordum =P[signature][hline]SlayerTr
Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 24 Aralık 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pi yayınları matematik soru bankası sayfa 167 soru 5
gidin bakın inanmıyorsanız, var böyle bir soru:D
pi=pozitif ivme bu arada, ve ayrıca bu sorudan başka elmayı armut diye satan aptal bir manavın hikayesi anlatılıyor bir soruda. istek olursa onuda upload eder koyarım:D[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz.
Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz.
Charles Manson
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Uğraşmadım çözmyeye ama ilginç tabii[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)

[Bu mesaj Horrible tarafından 24 Aralık 2004 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle soruları sevmem. İlginç soru yazcaz diye denklemi abidik gubidik şekillere sokuyorlar... Oysa bu güzel bir soru değildir bence. Daha hayata bağlı şeyler sorulabilir. Kimse sigaradan öksürük hastalığına yakalanıp periyodik olarak saat başı öksürmüyor yani :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dalamar_, 25 Aralık 2004 02:06 tarihinde demiş ki:
öss yi yaratan zihniyetede..

Ya şöyle hiç bir dayanağınız olmadan bok atıyorsunuz ya... Daha iyi bir sistem öner? Önerebiliyorsan öner? 2.5 milyon kişi varken üniye girmek isteyen, bunların yalnızca 20%'si bir yerlere yerleşirken ve bu yerleşenlerin bile yalnızca bir kısmı iş bulabiliyorken, ne demek ÖSS'yi yaratan zihniyete...? Yakışıklılığa göre mi alacaklardı üniversiteye? Daha mantıklı bir sistem getir tamam diyecem. ÖSS aslında o kadar profesyonelce hazırlanan bir test ki... Yani hatta dünyadaki en ölçücü test sınavlarından biri... Övünülcek bir şey mi? Bence değil. Bu kadar iyi olmasının nedeni 40 yıldır üniversiteye Test ile öğrenci almamızdan kaynaklanmaktadır ayrı, ama ÖSS sistemine bok atmadan önce bir düşünün e mi? Hatta herşeye bok atmadan önce bir düşünün... ÖSS bence şu an iyi çalışan sistemlerimizden biridir diyebiliriz. Hatta ÖSYM, devletin rüşvet olayları en az yaşanan hatta hiç yaşanmayan tek kurumudur. Bu yüzden de saygım daha da bir artmıştır. Sen şu ana kadar ÖSS sorularını parayla alabilmiş insan gördün mü? Şu ÖSS'ye olan nefret beni çok üzüyor... Dersi beceremiyorsan kendine kız ÖSYM'ye ne kızıyorsun? Allah allaaah...
Asıl ben ÖSS'ye sırf karşı olmak için karşı olan, hiç bir dayanağı olmayadan durmadan bok atan zihniyete......[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...