Griswold Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 sakin sakin sorumu çözerken bir arkadaşım kitabın bikaç sayfa ilerisini açarak bunu gösterdi; http://img133.exs.cx/img133/1971/osssorusuboyleolur6tt.jpg cevap e bu arada.[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 24 Aralık 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Heffer tarafından 24 Aralık 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ne biçim bi sorudur cvb ı e doğruda 10 gün ile her gün 7.30 dan 22.30 a kadar 15 saat geçiyor 15 saat öksürüyo 15 i çarparız bide 11. gün sabah öksürüyo 15x10+1 oluyo yani ama garip bi soru[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bu tür soruları hiç yapamam :) Ama fantazi bi soru :) Uğraştım bulamadım kendim[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Boyle soru olmaz mrk. etmeın :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 loo hangi kitap bu? bizdede geçen gün yaprak testte bush un yaşını soruyordu =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 abi türk milleti ehehe :) soruya bak ya delimisiniz olm salla geç kafayı yorduğun kabahat :)[signature][hline]SWG: <> Eclipse ------------------------------------- EQ2: <> Runnyeye Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ıyk iğrenç. öss mi öhğlğhtlğ :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 102) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 işte yeni nesil bu yüzden bu kadar acımasız. Adam 11 gün boyunca öksüre öksüre zavallı bi yaşam geçiriyo sonra acı içinde ölüyo. biz ise kaç kere öksürdüğünü önemsiyoruz. cık cık cık...[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 muahhah "bu 10 gün böle devam etmiş" böyle gelmiş böyle gider gibi sölüor sanki adam bişey anlatıyor =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 kolay soru :) her gun 15 kere öksuruyor bu 10 gun boyle surmu$ yanı 150 öksuruk.11. gun bı kere öksurmu$ etti 151. ps:kermit acklamı$ ztn yenı gordum =P[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. [Bu mesaj Pyr0 tarafından 24 Aralık 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ehue güzel soru... bende hortum sorusu görmüştüm ama adam fırlamalığına yapmış ya.[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 mesaj veren soru . Destekliyoruz :D :P[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 pi yayınları matematik soru bankası sayfa 167 soru 5 gidin bakın inanmıyorsanız, var böyle bir soru:D pi=pozitif ivme bu arada, ve ayrıca bu sorudan başka elmayı armut diye satan aptal bir manavın hikayesi anlatılıyor bir soruda. istek olursa onuda upload eder koyarım:D[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Koy cok merak ettım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bune biçim bir soru matbaa da supermiş harfler eksik soru abuk...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 psikopatlık ya baska bisey degil :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 zor bi soru değil bence. ayrıca pi'de hayvanlık sorular vardı. ben çözmedim ama arkadaşlar çözüyodu ordan biliyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Uğraşmadım çözmyeye ama ilginç tabii[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) [Bu mesaj Horrible tarafından 24 Aralık 2004 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 heheh soru kolay kolay olmasına da soruyu yazan adam korkutuyor beni:D[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Böyle soruları sevmem. İlginç soru yazcaz diye denklemi abidik gubidik şekillere sokuyorlar... Oysa bu güzel bir soru değildir bence. Daha hayata bağlı şeyler sorulabilir. Kimse sigaradan öksürük hastalığına yakalanıp periyodik olarak saat başı öksürmüyor yani :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bu arada bunun bir ÖSS sorusu olduğunu sanmıyorum... Büyük ihtimalle bir ÖSS hazırlık kitabından falan alınmıştır... Böyle kötü bir dil kullanmaz ÖSYM, ve böyle dilbilgisi hataları yapmaz.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 öss yi yaratan zihniyetede... kitap çıkaranlaradaaa ^'%^'%!'[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: _Dalamar_, 25 Aralık 2004 02:06 tarihinde demiş ki: öss yi yaratan zihniyetede.. Ya şöyle hiç bir dayanağınız olmadan bok atıyorsunuz ya... Daha iyi bir sistem öner? Önerebiliyorsan öner? 2.5 milyon kişi varken üniye girmek isteyen, bunların yalnızca 20%'si bir yerlere yerleşirken ve bu yerleşenlerin bile yalnızca bir kısmı iş bulabiliyorken, ne demek ÖSS'yi yaratan zihniyete...? Yakışıklılığa göre mi alacaklardı üniversiteye? Daha mantıklı bir sistem getir tamam diyecem. ÖSS aslında o kadar profesyonelce hazırlanan bir test ki... Yani hatta dünyadaki en ölçücü test sınavlarından biri... Övünülcek bir şey mi? Bence değil. Bu kadar iyi olmasının nedeni 40 yıldır üniversiteye Test ile öğrenci almamızdan kaynaklanmaktadır ayrı, ama ÖSS sistemine bok atmadan önce bir düşünün e mi? Hatta herşeye bok atmadan önce bir düşünün... ÖSS bence şu an iyi çalışan sistemlerimizden biridir diyebiliriz. Hatta ÖSYM, devletin rüşvet olayları en az yaşanan hatta hiç yaşanmayan tek kurumudur. Bu yüzden de saygım daha da bir artmıştır. Sen şu ana kadar ÖSS sorularını parayla alabilmiş insan gördün mü? Şu ÖSS'ye olan nefret beni çok üzüyor... Dersi beceremiyorsan kendine kız ÖSYM'ye ne kızıyorsun? Allah allaaah... Asıl ben ÖSS'ye sırf karşı olmak için karşı olan, hiç bir dayanağı olmayadan durmadan bok atan zihniyete......[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 BURASI TÜRKİYE....!![signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 öss ye kafam girsin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar