Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Kendime arkadaş edindim bir adet ;) Meet Watson. http://imgur.com/tdDZfyw http://imgur.com/hNwW5Lh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 beceremedim önceden imgr böyle yapmazdı :p halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hayırlı olsun.dünyanın en tatlı hayvanları meretler.daha küçükse dikkat et direk dışarı çıkarma duvarlara falan vurur kanatlarını kırar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 olm ben hiç kuş sevemiyorum ya. üstüne bi de korkuyorum böyle pat pat ses çıkararak uçanlardan. mıncıramıyorum eti yok. ne bilim nasıl düzelicem ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 sosyal bir kuşa benziyor, sen fotoğraf çekerken yakındaki kısımlara tırmanmış. eğer kendine alıştırırsan kafesin kapısını açık bırakabilirsin, böylece kafasına göre takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ayrıca duvarın kenarına koymuşsun ancak gördüğüm kadarıyla sıvası dökülmüş. eğer oradan soğuk alırsa hastalanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 lezzetli çipetpet bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Certhas said: ayrıca duvarın kenarına koymuşsun ancak gördüğüm kadarıyla sıvası dökülmüş. eğer oradan soğuk alırsa hastalanabilir. aynen cam kenarına falan koyma hayvanı yazık günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Yazık hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 çıkart kafesden dolaşsın yavrucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 selam tanışa... gakgagakgakgakgakgakgak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 NolaxThensbane said: Certhas said: ayrıca duvarın kenarına koymuşsun ancak gördüğüm kadarıyla sıvası dökülmüş. eğer oradan soğuk alırsa hastalanabilir. aynen cam kenarına falan koyma hayvanı yazık günah ev hafif soğuktu kaloriferin yanına koydum o yüzden, yoksa koyar mıyım soğuğa ^^ ama bir sorum var şimdi ben işe gidince evde kombi yanmıyor, üzerine örtüp gitsemde hep karanlıkta kalacak hayvan, ne yapayım? kafesine yün bişiler koysam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Bunlar iyi bakılırsa 10 sene ve fazlası yaşarlar, umarım geçici değildir hevesin. Kuşlar kolay üşütürler, gerekirse kombiyi yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 10 sene sonra da kanser olurlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 inşallah ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 @Lectre bizim kuşun kafasını biz böyle ufak polar battaniye gibi şeyle örtuyoruz kışın soğuk diye yuvarlak kafes değil, dörtgen kafes tek ön kısmını kapatmıyoruz 3 bi taraftan battaniyeli hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ahah ben de eve alınmasına epey karşıydım ama şimdi çocuğum gibi seviyorum. Çok ufakken aldık her şeyden korkuyordu, 4-5 aylık oldu şimdi. Hala her şeyden korkuyor ama hafif bize alıştı gibi. Uçarken her yere konamıyor yalnız hala korkuyor, etrafı keşfetmesi lazım biraz. Bi de innaılmaz kolay üşütüyor evet, anında ishal oluyor hayvanlar, çok dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kermit said: inşallah ölür inşallah sen ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 "Tatar Ramazan" said: Bunlar iyi bakılırsa 10 sene ve fazlası yaşarlar, umarım geçici değildir hevesin. Kuşlar kolay üşütürler, gerekirse kombiyi yak. yok değil, 2 yıldır düşünüyorum almayı öyle anlık bir hevesle almadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 "roket adam" said: Ahah ben de eve alınmasına epey karşıydım ama şimdi çocuğum gibi seviyorum. Çok ufakken aldık her şeyden korkuyordu, 4-5 aylık oldu şimdi. Hala her şeyden korkuyor ama hafif bize alıştı gibi. Uçarken her yere konamıyor yalnız hala korkuyor, etrafı keşfetmesi lazım biraz. Bi de innaılmaz kolay üşütüyor evet, anında ishal oluyor hayvanlar, çok dikkat etmek lazım. sıkıntı orada işte, hayvan bende hiç korkmuyor, bugün yemde yemedi, yarında yemezse şırıngayla flm su içiricem az yem yediricem, bir şeyi mi var diye düşünüyorum, yarım saat falan kafasını sevdim böyle hiç kaçmadı, parmağımı uzatınca elime geliyor falan direk, ama halsiz vsde görünmüyor, anlamadım o yüzden. yarın bi veterinere baktırayım en iyisi. birde artık 4. postu atmayayım alıntılayıp, ishal olunca ne yapıyoruz? şu geniş spektrumlu antibiyotikleri var ondan mı veriyoruz ek olarak ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Lectre said: kermit said: inşallah ölür inşallah sen ölürsün. HAYIR ÖLMİYCEM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Lectre said: beceremedim önceden imgr böyle yapmazdı :p halp resmi upload ettikten sonra bi kez daha tıkla üstüne jpgli gelsin yada sağdan jpg uzantılı linki kullan direkt koyabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Sen tavşan alacaktın kuş nerden çıktı. Nası bi hayvanseversin anlamadım ki sşgklsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Eyv alu :) Tavsani kiz arkadasim istiyor ayni gun oldu biraz evet :) aldim pardesuye sarip kosa kosa eve geldim watson beyi, birseyler yeseydi iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar