Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hehehe çok mutluyum

Lectre

Öne çıkan mesajlar

NolaxThensbane said:

Certhas said:

ayrıca duvarın kenarına koymuşsun ancak gördüğüm kadarıyla sıvası dökülmüş. eğer oradan soğuk alırsa hastalanabilir.

aynen cam kenarına falan koyma hayvanı yazık günah

ev hafif soğuktu kaloriferin yanına koydum o yüzden, yoksa koyar mıyım soğuğa ^^

ama bir sorum var şimdi ben işe gidince evde kombi yanmıyor, üzerine örtüp gitsemde hep karanlıkta kalacak hayvan, ne yapayım?

kafesine yün bişiler koysam mı
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah ben de eve alınmasına epey karşıydım ama şimdi çocuğum gibi seviyorum. Çok ufakken aldık her şeyden korkuyordu, 4-5 aylık oldu şimdi. Hala her şeyden korkuyor ama hafif bize alıştı gibi. Uçarken her yere konamıyor yalnız hala korkuyor, etrafı keşfetmesi lazım biraz.

Bi de innaılmaz kolay üşütüyor evet, anında ishal oluyor hayvanlar, çok dikkat etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Ahah ben de eve alınmasına epey karşıydım ama şimdi çocuğum gibi seviyorum. Çok ufakken aldık her şeyden korkuyordu, 4-5 aylık oldu şimdi. Hala her şeyden korkuyor ama hafif bize alıştı gibi. Uçarken her yere konamıyor yalnız hala korkuyor, etrafı keşfetmesi lazım biraz.

Bi de innaılmaz kolay üşütüyor evet, anında ishal oluyor hayvanlar, çok dikkat etmek lazım.

sıkıntı orada işte, hayvan bende hiç korkmuyor, bugün yemde yemedi, yarında yemezse şırıngayla flm su içiricem az yem yediricem, bir şeyi mi var diye düşünüyorum, yarım saat falan kafasını sevdim böyle hiç kaçmadı, parmağımı uzatınca elime geliyor falan direk, ama halsiz vsde görünmüyor, anlamadım o yüzden.

yarın bi veterinere baktırayım en iyisi.

birde artık 4. postu atmayayım alıntılayıp, ishal olunca ne yapıyoruz? şu geniş spektrumlu antibiyotikleri var ondan mı veriyoruz ek olarak ne yapayım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...