Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Kız arkadaşım hollanda lop tavşanı almayı düşünüyor, benimlede paylaştı fikrini. burada bir konuda daha vardı yanlış hatırlamıyorsam ama aramaya inanmıyorum ^^ ne dersiniz? dezavantajı, almama sebebi, bakımı falan nasıldır var mıdır? ikimizde öğrenciyiz hani günde 2-3 saat ayırabilecek hayvana, ama ev falan sıcak hani, kafeste mi bakılır, nasıl olur, internette araştırdım az ama dişe dokunur bir şey bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ha birde yavru olarak var mı herhangi birinizde sahiplendirmek istediğiniz ankara içi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Yer içer etrafa sıçar işer kemirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kedi alsın daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 yahnisi guzel olablilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Tavşan yahnisi 4 kişilik Pişme süresi: 1 saat ½ kg tavşan eti (dört parça) 2 yemek kaşığı sadeyağ 3 baş soğan (halka doğranmış) 8 diş sarımsak (kabukları alınmış) 1 yemek kaşığı salça 1 çay kaşığı kırmızıbiber 1 çay kaşığı kekik Yeterince tuz 1 su bardağı et suyu veya su 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi Üzerine: 2 yemek kaşığı maydanoz (kıyılmış ) Yapılışı: Avlanmış tavşanı kar içinde akşamdan sabaha kadar beklet (kar yoksa suda beklet), yıka, süzdür. Tencereye yağla tavşan etlerini koy, etler bıraktığı suyu çekinceye kadar kavur. Soğanı, sarımsakları ilave et, soğanlar sararıncaya kadar kavur; salçayı koy, çevir. Baharatları, tuzu, et suyunu, sirkeyi koy, kapak ört; kaynamaya başlayınca hafif ateşe al, etler yumuşayıncaya kadar pişir. Tabağa düzenle, maydanoz serp, sıcak olarak sofraya al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 http://galeri7.uludagsozluk.com/220/hollanda-lop-tav%C5%9Fan%C4%B1_316143.jpg bahsedilen tavşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 evin bahçesi varsa alın tabi. ama iki tane almayın sakın. çiftleşerek evin kontrolünü ele geçirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 tavşan kendi bokunu yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Bildiğin yutulacak yahni gibi adı. Ben de senko gibi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ben besledim büyük alın 3 aylıklar büyük oluyor zaten. Küçüğü öldürürsünüz zordur tavşanı öldürmeden büyütmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 koltuğa koyup bırakmayın. koltuktan düşüp belini kırıp ölen var. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kuş aldı adam kuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 benim baktığım ne cins bilmiyorum ama lop değildi bol etli iri beyaz direk yemelikti otellere felan satılanlardan. evin içine saldık kapalı balkonda takıldı, dikdörtgen alçak uzun saksılardan vardı tuvaletinide kendiliğinden oraya yaptı, yoksa bi tane koyun bence. alıştırmıştım kucağa ama ani hareket gürültü vs oldumu direk yabanileşiyor. uzun süre bakılınca belki daha dost canlısı olur. saksı yoksa ve ev içinde bakacaksanız taramalı tüfek gibi sıçıyorlar, evi bir haftada boncuk boncuk yapar. kuytu köşe sevdiği için büyük ihtimalle koltukların arkası, açıkta duruyorlarsa beyaz eşyaların arkaları direk pislik içinde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar