mono Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Creative Assembly'nin uzun suredir ugrastigi Alyen oyunu..trailer cikmisaz once. O kadar cok yordular, batirdilar ki bu seriyi...en sevdigim serilerden ama heyecanlansam mi bilemedim..ya istiyorum ama...edecek kufur birakmadilar.. Neyse enteresan gozukuyor, hemde +18..ilk Alyen filminden esinlenmisler gibi baya, ki bu iyi bisey..hani..belki guzel olur ya bu sefer? Horror survival? Iyi olmaz mi? fena gozukmuyor ya? hi? iyi gibi sanki? hi? pls iyi olsun bu sefer ya ehueh. pls? edit: Amanda, Ripley'in kizi filmlerde.. Edit: Buda bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 İyi gibi duruyor. Diğerleri gibi action olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=1I7OGlL6gU8#t=0 haunted house in space demişler. Alien'lı Amnesia gibi galba. http://img.gawkerassets.com/img/19btificlnnfggif/ku-xlarge.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 güzel güzeeeeeel. amnesia-outlast-alien isolation. yavaş yavaş artıyor oyunlar. inşallah güzel olur bu da. keşke SOMA da bu yıl gelseydi, daha çok var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://i.imgur.com/HVYvmEL.png CA+SEGA+Alien=dog shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 /v/ öyle mi öğretti sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 nasısa göt korkusundan oyunun sonunu göremem o yüzden ilgimi çekmedi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Ripley'in kızını işlemeleri hikaye bakımından ilgimi çektiyse korku oyunuysa ilgimi çekmedi, oynamam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Alien evreninden farming simulator mu çıkmasını bekliyorsunuz ki anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 olcak gibi bu sefer ya.. bu arada ripley'in kızı kim? ne ara kızı oldu hangi kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Sam said: Ripley'in kızını işlemeleri hikaye bakımından ilgimi çektiyse korku oyunuysa ilgimi çekmedi, oynamam herhalde. baaak bak bak bak. korkak tavuk :D bu oyun pantolonumda bi hareketlendirme yaptı. SEGA'nın publisherı olmasını ve trailerıda prometheus trailerın seslerini ripleyip kullanmaları gibi patatolukları şimdilik es geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 alyen ne oyunu olcak abi komedi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://static2.fjcdn.com/comments/I+m+throwing+my+money+at+the+screen+but+it+isn+t+_129174423e242f19c4004cee83143285.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 korkup korkup devamlı karanlıkta bişeylerden kaçmakla , korkup o bişiylerin kafasına 500 mermi sıkmak aynı şey değil yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Riza baba adam tirsak cikti lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Oyunda Marine'li Android'li normal silahlı aksiyon bölümleride olacakmış diyordu biri Redditte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 birine oynatır arkadan arkadan izlerim. yada cok depresif bi günümde açar oynarım allahmısınız lan siz diye.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesele korkmasından ziyade gameplay ilgimi çekmiyor bu tarzdaki, ne bekledik sorusuna da cevap alyens bekledik. Napalım bunu da dislemiyorum da bana hitap etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Sam iyi misin abi? Betin benzin atmış. Su getirin Sam'e. Şöyle açılın bir rahat nefes alsın. Kalabalıkta predator gibi artistlik yapanın tenhada affı olmaz. Alyen lan bu. Böyle göt baş oynar işte sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Bayagi gerilimli bisiye benziyor tam Alien filmi kivaminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 güncelde görünce aha dedim yeni elyın filmi diye zıpladım ama oyun çıktı. buna da şükür. bence olacak bu olacak dev teamde çok fazla şişman, gözlüklü, seksle işi olmayacak adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 nerde o ilk alyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 eskiden alyenler kravatla beklerlerdi marineleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 http://farm3.staticflickr.com/2749/5723436504_cac50a8605_z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 :D>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar