Fly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 adam vtmin yarisini skipledi resmen ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Claiborne said: dark souls oynasınlar http://www.youtube.com/watch?v=Quu8TDRb6OU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 VtM:B şu videoda 16:23 civarı başlıyo, ortaları bi gıdım (1-2px) geçmişken http://www.twitch.tv/speeddemosarchivesda/b/492923053 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 breh breh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 nerd army resmen saefdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ben ikilemin hastasıyım. adamlar oyunları minimum sürede bitirebilmek için maksimum zaman harcıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 tipler çok fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abi halo 1de oyun inverted baslıyo kafanın ındırıp kaldırarak deistiriyosunya o yüzden 10sn için adamlar inverted oynuyo oyunu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Napıyorlar abi sürekli baştan mı oynuyorlar böyle bitirebilmek için, nasıl bi kasmaktır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 battletoads başladı beyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 mario ne bayıyor izlerken ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mario nerd'leri. Kaç gündür oynuyorlar bir b.k olduğu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Bunlar da rakı şişesinin dibinde kalan nerd'ler gibiler ha. Başı çekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 mario 64 zevkli aslinda ama oda siglemic oynarsa top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 abi glitch runlar cok efsane gecen gun sonic oynuyolardı adam böle bi boşlğa zıpladı kapkaranlık bi tunelde 12 saniğye düştü sayıyo bu arada 12inci saniyede saga zıpladı bolum sonuna geldi ebenin dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 09 Ocak 2014 Perşembe 23:59:00 Age of Empires 2 Barbarossa89 0:20:00 Scenario bid war asfasfuasufauh bunu kesin izlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Lurk denen herif VtM:B'de Chinatown'un tamamını skipledi ya, inanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 link var mı youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bastion var sırada 25dk estimated time edit: bonepart senin için geçmiş broadcast'tan buldum http://www.twitch.tv/speeddemosarchivesda/b/492923053?t=983m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 17:15:03 civarında Hollywood'dan çıkıp Chinatown'a gidiyo, hemen sonrasında da direk skipliyo bütün son questleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 herif 16dkda bastionu pic etti asfg vtmde yaptigi sey legit miydi, giovanni malikanesinde buglanmistim en son, oralari bekliyordum ki adam oyunun yarisini skipledi resmen kavrayamadim o sirada ne yaptigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 abi quake 2 runlar superdi eskiden ilk internet zamanları adamlar bole sacma jumplarla 15 dakkada bitiriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 golden axe var su anda bakalım lamer gibi amazonlamı bitiricekler yoksa erkek gibi cuceylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 mario'da bitek yoshis island izlenir kalitede geirisi hep cok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar