Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 benim de var science titleım 5kilo veririm franchise için pm
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Soris said: Konuşturmayın abi beni şimdi tamam bizde fastfood yiyoruz hatta bu ay baya sağlıksız şeyler yedim. Bu tarz olayların tamamı "endüstrinin bir suçu yok şişmanlayıp şişmanlamamak bizim elimizde az yersen bir şey olmaz sos koymazsan bişi olmaz aslında biz salak olduğumuz için şişmanlıyoruz bütün suç bizde aç gözlü olan biziz zaten egzersiz de yapmıyoruz spor yapsak zayıflarız" gibi çıkarımları yaptırmak için planlı yaptırılan şeyler ve bu çıkarımların hiç birisi doğru değil. Bir kişinin sağlıklı olduğunun tek göstergesi yağ oranının düşüklüğü değildir. Bu adam yağ yakmış olabilir fakat iç organları ağlıyordur bildiğin ağlıyordur yani. Sonuçta yağ yakmak kalori ve karb tüketimi ile alakalı. Bundan önce de twinkie diet vardı onu da hatırlayanlar vardır. Bunlar hep gıda endüstrisinin şerefsizce atakları. Bu basit atakları insanlar yemez sanıyordum ama gün geçtikçe de şaşırmıyor değilim. Şu lanet olasıca şeyleri kesinlikle yememek gerek çünkü bağımlılık yapıyor hepsi. En tehlikelisi de kahve ve şeker. en son ne zaman kötü çocuk oldun ?
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 şaka maka ben bunu hep yapıyorumki. 55 gram mı ne protein var double quarter da, enparayla 9 tl ye geliyor. mis.
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 70 gramda yag var cok kotu degerler protein yüksek olsa bile
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 mcdonalds yiyip üç gün sevişen arkadaşım var
chrome Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 senin mesajların neden hep cinsel içerikli? bu forumu okuyan masum çocuklar da var TAMAM MI.!!!!
Soris Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ya bakın bende bazen çok yiyorum fast food hatta geçen 3 ay boyunca 10 kere gitmişimdir. bu benim için bir rekor oldu. Çünkü 1 ara 8-9 ay boyunca hiç yememiştim. Neyse daha geçen arbys den mesela 2 tane o patatesinden yedim arada böyle ayılıklarda yapıyorum herkes yapıyor. Ama bunu yaparken inanılmaz derecede sağlıksız olduğunu biliyorum. Bu şerefsizlerde satışlarını düşürmemek için insanlarda şu algıyı yaratmaya çalışıyor: "ya aslında çok da zararlı değil bakın zayıflayabilen de var suç bizdeymiş (en tehlikesi bu insanların suçuymuş sanki şişmanlamaları gibi) aslında o kadar da kötü değilmiş. hadi o zaman devam böyle yemeye" Zaten sosyal olarak mümkün değil tatlı yememek arada bu tarz zararlı şeyleri yememek. sadece ciddi anlamda limitlemek gerek bunları. Zaten şu var mesela ben çok sağlıklı beslendiğimde arada sapıtıyo sistem. Arada bunları da yemek lazım.
Marty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 niye dusman oluyosunuz fast food sektorune anlamiyorum kandiriyorlar diyosunuz da adamlarin dedigi dogru adamlar zorla yedirmiyo ki fast foodu. 3 hamburger, extra buyuk boy patates, 1 lt cola yersen kilo alirsin tabi. insan gibi ye bisey olmaz. ben de son 2 ayda gittim okuz gibi yedim. ama beni kandirdilar falan demiyorum sacma sapan. gittim bile bile yedim, ogle yemegini kacirdikca aksam x3 yedim. simdi tekrar vericem o kilolari.
Soris Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 işte o olay öyle olmuyor abi. Çok fazla endüstriyel gıda yediğin zaman doyduğunu algılayan leptin sistemi bozuluyor ve mesela normal insan olarak biz 1000 kcal lık birşey yediğimizde onu 1000 kcal olarak kullanabiliyorsak hormonları aracılığıyla beyni ile bu iletişimi sağlayamayan obez insanlar onu 800 kcal filan gibi algılıyor dolayısıyla doymuyor yedikçe daha çok yiyor. bunu sağlayan endüstriyel gıdalar. Bunu sağlayan kahve ve şeker. Bunlar bağımlılık yapıyor sistemi bozuyor. Peki neden bazı insanlar bunu sürekli yiyor? Strese verilen tepki ile alakalı bu. Kimisi içki kimisi sigara kimisi uyuşturucu kimisi de şeker tüketiyor. Bunu bilen endüstri gıdaları bağımlı olmamız için tasarlıyorlar gıda mühendisleri inanılmaz şeyler buldu son zamanlarda. Fazla dayansın diye gıdaların içine konulan şeylerden bahsetmiyorum. Zaten yağ oranı uçtuysa durdur bakalım sıkıysa herkes güçlü olamıyor insanlara yardım etmek gerek. Ben tek başıma zayıfladım bu anlamda iradem gayet iyiydi. Kaldı ki benim çevremden aldığım yardım 0 olmasına rağmen baya baskı da gördüm. Bundan sonra ekmek yemeyeceğim dediğimde o çok her şeyi bildiğini sanan insanlardan oluşan çevrem bana birisini kaçırıp tecavüz etmişim ve başını kesmişim gibi davrandı. Daha çok besin değeri alayım diye bir ara çiğ ciğer yemiştim yamyam olduğumu düşündüler şimdilerde mesela etleri yine çok pişirmeden yiyorum besin değerleri ölmesin diye. Hala uzaylı gibi bakıyor millet. 2 senede bildiğiniz evrim geçirdim çevremdeki insanlar hala şişman hala mal gibi geziyorlar. Çünkü çöp yiyorlar. Arada ben de yiyorum kendimi insanlardan ayrıymış gibi hissetmemek adına. Ama arada. Neyse sonuçta herkesin kendi hayatı. İnsana uygun olanı yemek süper sağlıklı olacağım diye sürdürülebilecek bir şey de değil. Hayır çünkü diğer türlü insan kendisini bok gibi hissediyor bu bir gerçek.
µh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bütün gün MC'den yiyip nasıl 2000 kalorilik diyet yapmış ki diyordum: For breakfast, Cisna typically ate two egg white delights, a bowl of maple oatmeal and 1 percent milk. For lunch, he’d usually opt for a salad.
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 viral ya hem önceden 4k kalori alıp şimdi 2k alıyosa niye vermesin ki
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 GERGE said: GERGE iki yil once demis ki; İstanbulda bir ay boyunca sırf Burger King beslendim; 2 kilo verdim, kolestrol hayatımda ilk ve son olmak üzere normalin dışına çıkıp 206 oldu; kilo ve diğer kan değerleri aynı.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bu arda dış yağ ve iç yağ diye bişi var. bu yüzden saçma sapan tığ gibi ( ama sığır gibi yiyen ) adamlarda kalp rahatsızlıkları falan çıkıo. amca dıştan vermiş içe almış olabilir.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kotu kolestrolu dusmus yaziyor linkte. bu arada fastfood a kizip supplement hupletmek :) protein shake vs 1 gun sonra kalani bir koklayin ne iciyorum lan ben dersin. oda endustri soris. ben iciyorum valla. ama endustriel sonucta vardir bir seysi. aslinda fastfood ismi altinda acik sacilan nesneler harici evimize giren bir cok urun (yediklerimizin cogu) dogal degil artik. aciktakilerin nasil uretildigi veya yetistirildigi mechul. soz konusu para olunca dunyada basi ceken, insan sagligiymis vs gibi konular onemsiz. dogal olanida bio diye etiketleyip gotumuze sokuyorlar fiyatlariyla. ki onlarada inanmiyorum ben.
kek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 25 kasımdan beri bol et tüketiyorum (tek öğünde 1 kilo et filan örnekler: 1 2 ) bol yağ içinde yüzdürüyorum her birisini. hatta tereyağı kullanıyorum her yemekte. 6 kilo verdim bile... bütün bildiklerimiz yanlış aslında. yok yağ yersen kilo alırmışsın bilmemne bilmemne.
Marty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 o salataya biraz domates, biraz sogan, ustune de nar eksisi eklesen mukemmel olur. ne o oyle sirf yesillik inegin onune koyar gibi
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 valla gotumle guluyorum fastfooda bok atip hayvan gibi supplement basan herkese :)
Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 yahu et yemek iyi zaten. ama mcdonalds et değil sıkıntı orda. lastik yiyosun resmen, ne yediğin belli değil. kokoreçin bigmacten çok daha sağlıklı olduğu devirler bu devirler =). yoksa, et yağ bunlar güzel şeyler. genlerin falan bozuk değilse zaten doğada bulunan bişeyi yiyip kilo almaman lazım, istediğin kadar ye. ( yani alırsın tabi ama obez olmazsın ). kaç milyon yıllık evrim var sonuçta. sen bunu processed gooddla piç ediosun işte. mcdonaldsda bunun babası
µh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 RaidenXelRu said: valla gotumle guluyorum fastfooda bok atip hayvan gibi supplement basan herkese :) supplement basmaktan kastın protein tozuysa bosuna gülüyorsun
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Disardan et yiyeceksem kiymali urunler yememeye calisiyorum artik Bestekar Koftecisi gibi bilindik yerler ya da etini iyi aldigini bildigim lahmacuncular disinda. Bilmedigim yerde kiyma yok ama. YIne de arada siraca McDonalds yapiyorum ben de. Evdeyken ama disardan alacaksam genelde lahmacun ya da Wok'n Walk'dan pilav-corba. Wok'n Walk fast food aliskanligimi cok degistirdi, ona dadandigimdan beri McDonald gibi seyleri coook azalttim. O ne kadar saglikli bilmiyorum ama misir corbasi ve sebzeli pilav her sekilde daha iyidir sanirim.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Wok'n Walk dan söylemeye çalışıyorum bende noodle'ları falan çok güzel ama biraz ayıp oluyor noodle'a 20 tl isteyince. sağlıklı mı değil mi bilmiyorum ama bütün malzemeleri çok taze oluyor. bostancı'da 2-3 tane ev yemeği yapan yer var. kilo vermeyi kafaya koyduğumdan beri oralardan söylüyorum fakat bir çorba geliyor içerken kendimden tiksiniyorum. ne bir kıvam, ne bir lezzet. ama onun dışında sebze/sulu yemeklerinden memnunum. et içinde ancak günaydın falan var. diğerleri ya çok leş ya da çok pahalı. günaydın'dan pahalısı yok ama en azından exceptional bir et yiyorsun. ızgaranın iziyle geliyor önüne sıcak bir şekilde eve bile söylesen. mc donalds/burger king yemeyeli herhalde 2 yıl falan oluyor. eskiden severdim ederdim ayda bir yerdim eve söylerdim. iyicene bir tiksinme geldi neden bilmiyorum. yaşla alakalı herhalde biraz etrafımdaki herkese öyle oldu. bundan 5 yıl önce herkes hapır hupur yiyordu. son olarak bölgede thai mutfağı yapan varsa köri soslu sebzeli pilav öneririm. karbonhidrat full ama eğer hareket ediyorsanız gayet sağlıklı ve lezzet bir şey. ekmekle tüketmeyin tabii hehe.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 O kadar pahali degil: Sebzeli Pilav 9TL, Tavuklu Noodle 12,5TL filan. 20TL'ye cikanlari alacagima ama Gunaydin'dan filan alirim yani ben de. En cok aldigim Sebzeli Pilav + Tavuklu Mısır Çorbası 18TL ediyormus. Thai pilavlarini sevmiyorum ben.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Kanuni said: kotu kolestrolu dusmus yaziyor linkte. bu arada fastfood a kizip supplement hupletmek :) protein shake vs 1 gun sonra kalani bir koklayin ne iciyorum lan ben dersin. oda endustri soris. ben iciyorum valla. ama endustriel sonucta vardir bir seysi. aslinda fastfood ismi altinda acik sacilan nesneler harici evimize giren bir cok urun (yediklerimizin cogu) dogal degil artik. aciktakilerin nasil uretildigi veya yetistirildigi mechul. soz konusu para olunca dunyada basi ceken, insan sagligiymis vs gibi konular onemsiz. dogal olanida bio diye etiketleyip gotumuze sokuyorlar fiyatlariyla. ki onlarada inanmiyorum ben. abi tabiki de kötü kokucak bozuluyor çünkü, agzı kapalı şekilde buzdolabına koayrsan kalanı bozulmaz ki bozulması normal kötü kokmasa bi sıkıntı var demektir
Öne çıkan mesajlar