fenn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 http://www.harbitv.com/hastaya-dokunmayan-turbanli-doktor.html Dini bir kanalın 28 Şubatı eleştiren sahneleri
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 house'da böyle bi bölüm vardı, cuddy ile iddaya giriyodu dokunmadan teşhis etmede
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 başlığı fixleyince işler değişti ama
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hastaya dokunmadan nasıl doktor oluyor?
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 tıp öğrencisi deyin yani doktor olamaz çünkü
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yalnız nasıl propaganda lan bu türbanlılara saldırı mı var türbanlı olmak hayat kurtmarnızı engellemesin mi deniyor kimin propagandası anlamadım gerçekten ama objektik baktıgımda inançlarınız insan hayatından önemli olmasın diyor sanırım
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi orada hocayı kötü karakter olarak yansıtıyorlar işte, herkesin içerisinde kızı küçük düşüren, sınıftan kaçıp gitmesini sağlayan, aşağılayan bir karakter yapmışlar. Hoca kötü niyetli, bu durumda gene mağdur edebiyatına bağlıyacaklarmış işte videonun biraz daha devam ettiğini görebilseydik. Türbanlı bacılarımızı gene mağdur göstermek ve seküler yapının ne kadar zararlı olduğunu anlatan bir video.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 mağdur edebiyatı aynen zaten daha 1-2 yıl önceye yakın bunun örneğini gördük. acile giden bir adam tedavi edilmedi bayan sağlık görevlileri tarafından (rahatsızlığın uygunsuz bir yerde olduğu gerekcesiyle) ve adam aynı gece öldü.
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 haha öle bişiyi ilk defa senden duydum gerçekse ülkenin boku çıkmış
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ülkenin bokunun çıktığının farkına varmak için bu olaya kadar beklemen acıymış
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 o gerçekse büyük bi çöp torbası bulup atalım ülkeyi hakkaten.
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 applev0dka said: ülkenin bokunun çıktığının farkına varmak için bu olaya kadar beklemen acıymış benim hep kriterimdi bu acile giden hastaya türbanlı biri bakmazsa ülkenin boku cıktı dicem demiştim her zaman
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 arıyorum da bulamadım keywordler biraz zorlu
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Çok güldüm , karnım ağrıdı. Böyle şeyler koymayın olm .
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 olm bu ne lan sdlfşdsjsdf o sondaki bakışmalar ne öyle...
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 http://www.harbitv.com/doktor-faruk-ne-zaman-18-tavsiye.html Sonra da bu var.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 "o lanet olası türbanlılara gününü gösterdik" sihirli annem'in türban yakan doktor versiyonu gibi
Marty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 isin ilginci igrenc bakislar, pis pis siritmalari gormezden gelirsen gayet dogru konusturmuslar. aman ben erkege dokunmiyim kafasinda olup bi de doktor olabilen var memlekette. o yukardaki ornek de gercek. adamin tassaklari patliyo gerzek kadini doktor diye oraya koyanlar yuzunden
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ben sanmıyorum böyle bi şey olacağını Türkiye'de.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yildirimokur said: Ben sanmıyorum böyle bi şey olacağını Türkiye'de. erkek doktor var diye tedaviyi red eden kadınlar var ama buna inanrmısın
Öne çıkan mesajlar