di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Evet, hala bekliyoruz onlari odicekler diye. Oderlerse ev almak icin depozito cikiyo. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 401 ken 400 alim koyduydum alamamisim uçmuş gitmiş şimdi bakabildim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 koyamadım gifi ya, koyunca bozuluyor goruntu i.imgur.com/Goxad5k.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 kandırmayın patileri :P bir daha o seviyelere gelmesinin imkanı yok, çin'den official bi açıklama yok bu artışı destekleyecek. 30'lardan ltc bekleyenler var hala buradan sanırım. mtgox'un sahibi de tutuklandı geçenlerde, unutun yani o coinleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mt gox ile ilgili bence öyle atıp tutma, aramızda davayı 1.5 sendir yakın takip edip, kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyenler var. Mark zaten tutuklandı, suçu kesinleşince tutuklandı. 200k bitcoine el konuldu ve Kraken işbirliği ile geri kalan investorların açığı bi şekilde kapatılıp ya fiat ya da direk BTC şeklinde ödeme yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 düştü iyi, fırsat go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Rotweiler said: Mt gox ile ilgili bence öyle atıp tutma, aramızda davayı 1.5 sendir yakın takip edip, kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyenler var. Mark zaten tutuklandı, suçu kesinleşince tutuklandı. 200k bitcoine el konuldu ve Kraken işbirliği ile geri kalan investorların açığı bi şekilde kapatılıp ya fiat ya da direk BTC şeklinde ödeme yapılacak. http://gfycat.com/ElderlyAptCorydorascatfish polyannacılıkta yeni bir level kraken'in bu olaya dahil olmasını da anhora'nın 500 lira daha yolla panpa tel'i gönderiyorum trade'ine benzettim. en iyi ihtimalle reklam kampanyası çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 https://dailypop.files.wordpress.com/2012/02/hulk_throws_bear.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Lopeth said: düştü iyi, fırsat go adam bear candle'a fırsat dedi. gazı kesildi rallinin 370'e kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Xenus said: Rotweiler said: Mt gox ile ilgili bence öyle atıp tutma, aramızda davayı 1.5 sendir yakın takip edip, kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyenler var. Mark zaten tutuklandı, suçu kesinleşince tutuklandı. 200k bitcoine el konuldu ve Kraken işbirliği ile geri kalan investorların açığı bi şekilde kapatılıp ya fiat ya da direk BTC şeklinde ödeme yapılacak. http://gfycat.com/ElderlyAptCorydorascatfish polyannacılıkta yeni bir level kraken'in bu olaya dahil olmasını da anhora'nın 500 lira daha yolla panpa tel'i gönderiyorum trade'ine benzettim. en iyi ihtimalle reklam kampanyası çıkar Dur şu postunu kaydedeyim de. Kaybolmasın. Gerçi "hukuk" olmayan bir ülkede Japonya'daki hak hukuk, götten kan alma mevzuularını anlamayı bekleyemem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Xenus said: Lopeth said: düştü iyi, fırsat go adam bear candle'a fırsat dedi. gazı kesildi rallinin 370'e kadar yolu var keşke sıfıra inse de 3 tane geforce daha çeksem altıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Rotweiler said: Dur şu postunu kaydedeyim de. Kaybolmasın. Gerçi "hukuk" olmayan bir ülkede Japonya'daki hak hukuk, götten kan alma mevzuularını anlamayı bekleyemem tabii. her şeyi anonymous olan btc çok hak hukukla örtüşen bir şey sanki. adam coinler tuvalete atılmış gibi oldu diyor elinde gelebilecek birşey var mı? ben exchangeleri takip ederken defalarca gözümle gördüm o coinlerin botlar tarafından nasıl tırtıklandığını, öyle basit bir scheme değil bu. http://www.theguardian.com/technology/2014/may/29/bitcoin-bots-bought-millions-in-the-last-days-of-mt-gox adamlar para çekmeyi kapattı, millet panikle fiata dönerken, btc 80 dolar falan olunca, balık gibi geldiniz. kendim ettim kendim buldum durumunu kabullenmek lazım bazen. eleman da 4-5 yıl hapis yatıp sonra monte kristo gibi yaşar max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Hak hukuk ortusmek ney? Neyi varsa neyi yoksa el koyuyolar ulan adamin, alacaklilara dagitacaklar. Ustune mtgox'u devralan sirket parca parca tamamlicak borcun kalanini. Hal ve vaziyet boyleyken neyin tantanasini yapiyosun anlamiyorum ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Xenus said: Lopeth said: düştü iyi, fırsat go adam bear candle'a fırsat dedi. gazı kesildi rallinin 370'e kadar yolu var yanlışın var o bear candle'ın dibi alım noktasıydı, bu seviye support oldu. - $420 diyelim yukarı devam edicek teknik olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 di said: Hak hukuk ortusmek ney? Neyi varsa neyi yoksa el koyuyolar ulan adamin, alacaklilara dagitacaklar. Ustune mtgox'u devralan sirket parca parca tamamlicak borcun kalanini. Hal ve vaziyet boyleyken neyin tantanasini yapiyosun anlamiyorum ki? tamam abi umarım koyduğunuz parayı geri çıkartabilirsiniz ve bu hatadan ders çıkarmış olursunuz ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Goering said: Xenus said: Lopeth said: düştü iyi, fırsat go adam bear candle'a fırsat dedi. gazı kesildi rallinin 370'e kadar yolu var yanlışın var o bear candle'ın dibi alım noktasıydı, bu seviye support oldu. yukarı devam edicek teknik olarak... bull trap geliyor bence hatta free fall'da şuan dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bunu özlemişim ya :P bitstamp 368 gördü btc hala lagta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 4.68den açtığım shortları 4.15ten kapatmasam şimdi geforceların üstüne şampanya döküyor olurdum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 öğlene doğru 340'ları görürse girerim ben de. hafta sonu da büyük ihtimal artar zaten sanki uzun vadede 650'leri zorlayacak bu sefer gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Beyler bu iş kumardan farksız, çünkü insan sürekli kazanacağını zannediyor(benim gibi); ama sonunda zarar ediyor. Çünkü insanlar tamahkardır. Yol yakınken çıkın bu işten. Hem haram para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 haram para diye bişey yok da. insana hiç düşmeyecek gibi geliyor satamıyorsun ya. ben ltc'ye ilk girdiğimde 4 ten falan girdim 15 oldu satmadım, sonra dusmeye basladı 6-7 gibi panic sell yaptım sonra yükseldi 11-12 civarından aldım 40 kusuru gördü bukez satmadım sonra 20 kusurden mi ne satmıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Bu iş haram değilse, içki de haram değil. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Bitfinex den 390 a al btcturkte 420 ye sat... daha ne söyliyimki size... akılllı olun. Hızlı olun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 içki zaten haram değil. haram diye bir şey yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar