Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #5

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Mt gox ile ilgili bence öyle atıp tutma, aramızda davayı 1.5 sendir yakın takip edip, kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyenler var.
Mark zaten tutuklandı, suçu kesinleşince tutuklandı. 200k bitcoine el konuldu ve Kraken işbirliği ile geri kalan investorların açığı bi şekilde kapatılıp ya fiat ya da direk BTC şeklinde ödeme yapılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Mt gox ile ilgili bence öyle atıp tutma, aramızda davayı 1.5 sendir yakın takip edip, kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyenler var.
Mark zaten tutuklandı, suçu kesinleşince tutuklandı. 200k bitcoine el konuldu ve Kraken işbirliği ile geri kalan investorların açığı bi şekilde kapatılıp ya fiat ya da direk BTC şeklinde ödeme yapılacak.

http://gfycat.com/ElderlyAptCorydorascatfish

polyannacılıkta yeni bir level

kraken'in bu olaya dahil olmasını da anhora'nın 500 lira daha yolla panpa tel'i gönderiyorum trade'ine benzettim. en iyi ihtimalle reklam kampanyası çıkar
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

Rotweiler said:

http://gfycat.com/ElderlyAptCorydorascatfish

polyannacılıkta yeni bir level

kraken'in bu olaya dahil olmasını da anhora'nın 500 lira daha yolla panpa tel'i gönderiyorum trade'ine benzettim. en iyi ihtimalle reklam kampanyası çıkar

Dur şu postunu kaydedeyim de. Kaybolmasın.
Gerçi "hukuk" olmayan bir ülkede Japonya'daki hak hukuk, götten kan alma mevzuularını anlamayı bekleyemem tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Dur şu postunu kaydedeyim de. Kaybolmasın.
Gerçi "hukuk" olmayan bir ülkede Japonya'daki hak hukuk, götten kan alma mevzuularını anlamayı bekleyemem tabii.

her şeyi anonymous olan btc çok hak hukukla örtüşen bir şey sanki. adam coinler tuvalete atılmış gibi oldu diyor elinde gelebilecek birşey var mı? ben exchangeleri takip ederken defalarca gözümle gördüm o coinlerin botlar tarafından nasıl tırtıklandığını, öyle basit bir scheme değil bu.

http://www.theguardian.com/technology/2014/may/29/bitcoin-bots-bought-millions-in-the-last-days-of-mt-gox

adamlar para çekmeyi kapattı, millet panikle fiata dönerken, btc 80 dolar falan olunca, balık gibi geldiniz. kendim ettim kendim buldum durumunu kabullenmek lazım bazen. eleman da 4-5 yıl hapis yatıp sonra monte kristo gibi yaşar max
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Hak hukuk ortusmek ney? Neyi varsa neyi yoksa el koyuyolar ulan adamin, alacaklilara dagitacaklar. Ustune mtgox'u devralan sirket parca parca tamamlicak borcun kalanini. Hal ve vaziyet boyleyken neyin tantanasini yapiyosun anlamiyorum ki?

tamam abi umarım koyduğunuz parayı geri çıkartabilirsiniz ve bu hatadan ders çıkarmış olursunuz ne diyim
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

Xenus said:

Lopeth said:

düştü iyi, fırsat go

adam bear candle'a fırsat dedi. gazı kesildi rallinin

370'e kadar yolu var

yanlışın var o bear candle'ın dibi alım noktasıydı,
bu seviye support oldu.

yukarı devam edicek teknik olarak...

bull trap geliyor bence

hatta free fall'da şuan dsdf