http://www.youtube.com/watch?v=K8kua5B5K3I
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Bitcoin #5
Bir site yaptırdım , sitenin domain var , hosting var , file var fakat kuramıyorum. Hayır madem milimetrik html bilgin bile yok , neden kurcalıyorsun derler adama.
bitcoinfaucetrotator.com
Fena olmadı ama şimdi içine girip o sitelerin tamamını kendi affiliate linkim ile değiştirmem lazım ki banada para aksın , beceremiyorum :D
bitcoinfaucetrotator.com
Fena olmadı ama şimdi içine girip o sitelerin tamamını kendi affiliate linkim ile değiştirmem lazım ki banada para aksın , beceremiyorum :D
http://www.youtube.com/watch?v=K8kua5B5K3I
Abi şurda en üzücü olan şey şu. Bu adamlar hiç bir şey üretmiyor. Sıfır. Hiç bir şey yok ortada. Hayvan gibi elektrik harcıyolar ve dünyaya en ufak bir katkısı yok yaptıkları şeyin. wowda gold kassalar daha iyi.
Ne saçma bir şey bu digital currency ya.
algoritma çözüyor, biraz araştır
Ama işe yarar bir şey çözüyor mu?
En son baktığımda sadece çözmek için çözüyordu bi yararı yoktu genel oalrak.
En son baktığımda sadece çözmek için çözüyordu bi yararı yoktu genel oalrak.
Bitcoin için herhangi bir ülkenin merkez bankasına bağlı olmadan insanların kendi ürettiği ve kendi yönettiği para birimi olarak bakacak olursak. Bu para biriminin ortaya çıkması ve daha önemlisi daha güvenilir ve sağlam olması için bu miner arkadaşların varlığı elzem. Yani üretiyorlar , bankalara ve ülkelere bağımsız para biriminin güvenini üretiyorlar.
Yoksa senin baktığın açıdan bakarsak fed ne üretiyor? Kağıt parçasını değerli kılan onların 'bu aslında şu kadar değerli' demesi dışında alt tarafı kağıt parçası.
Yoksa senin baktığın açıdan bakarsak fed ne üretiyor? Kağıt parçasını değerli kılan onların 'bu aslında şu kadar değerli' demesi dışında alt tarafı kağıt parçası.
gayetten işe yarar birşey çözüyor.
ledger yani blockchain'de ki transaction'ınları güvenilir kılacak sonraki block'u çözüyor.
bu block'lar eklene eklene güvenilir bir block chain ortaya çıkıyor ki kimin ne kadar bitcoin'i var kim kime ne kadar göndermiş emin olabilelim.
ledger yani blockchain'de ki transaction'ınları güvenilir kılacak sonraki block'u çözüyor.
bu block'lar eklene eklene güvenilir bir block chain ortaya çıkıyor ki kimin ne kadar bitcoin'i var kim kime ne kadar göndermiş emin olabilelim.
işe yarar bir şey derken
elektrik harcarken karşılığında bir şey üretiyor mu anlamında dedim
en mantıklı cevap fed benzetmesi evet
yada merkez bankası
elektrik harcarken karşılığında bir şey üretiyor mu anlamında dedim
en mantıklı cevap fed benzetmesi evet
yada merkez bankası
olusturulan işlem gücü ile bir çok matematik işlemi sonuçlandırılıyor çözdüğü algoritmalar sayesinde
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar