Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #5

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

$240-$250'ın altına gelirse, beklemek lazım.
düşüş uzun süreli olur...

edit:

parayı çalan adminlerden birinin mesajı:

Well its been quite the life experience this past two years, coming from a no-body pot smoking geek talented with technology to probably one of the most wanted narcotics related criminals in Australia.

I am still sorry for all the people that got hurt, but it is a dog eat dog world. I wish this would've turned out a different, but if wishes were fishes then I'd be a fishermen.

The man hunt for Kimble, Verto and myself will be fun to watch over the next few months. Hopefully AFP won't be paying me a visit.

Time to go back to my normal life.

Long live the Darknet.

Regards,

NSWGreat
Sosyal ağlarda paylaş

YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir site yaptırdım , sitenin domain var , hosting var , file var fakat kuramıyorum. Hayır madem milimetrik html bilgin bile yok , neden kurcalıyorsun derler adama.

bitcoinfaucetrotator.com

Fena olmadı ama şimdi içine girip o sitelerin tamamını kendi affiliate linkim ile değiştirmem lazım ki banada para aksın , beceremiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

fixmen said:

http://www.youtube.com/watch?v=K8kua5B5K3I

Abi şurda en üzücü olan şey şu. Bu adamlar hiç bir şey üretmiyor. Sıfır. Hiç bir şey yok ortada. Hayvan gibi elektrik harcıyolar ve dünyaya en ufak bir katkısı yok yaptıkları şeyin. wowda gold kassalar daha iyi.

Ne saçma bir şey bu digital currency ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Bitcoin için herhangi bir ülkenin merkez bankasına bağlı olmadan insanların kendi ürettiği ve kendi yönettiği para birimi olarak bakacak olursak. Bu para biriminin ortaya çıkması ve daha önemlisi daha güvenilir ve sağlam olması için bu miner arkadaşların varlığı elzem. Yani üretiyorlar , bankalara ve ülkelere bağımsız para biriminin güvenini üretiyorlar.

Yoksa senin baktığın açıdan bakarsak fed ne üretiyor? Kağıt parçasını değerli kılan onların 'bu aslında şu kadar değerli' demesi dışında alt tarafı kağıt parçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...