PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 dev goxa siktir çekmiş sdlkvmslkdmv neyse crash normal seyrinde ilerliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 xaty said: Korax said: biri yanlis falan yazdi abi, o ani bakarak yakalamanizin sansi yok. 110'dan alim falan verip 3 ay falan bekliyo olmaniz lazim ehueh. Ya da 300'lerden falan alis emri verip birakmis olsaniz alirdi ordan. bi kaç kere böyle ani yükselişte tutturup sattığım olmuştu da buy işi daha zor ya O derinlikteki dusus anlik olur. Arada bin tane alis emri var, herifin biri buyuk miktar btc ile 602 yazacagina 102 yazarsa cat diye duser, aradaki botlar takip eder, dustugu gibide aradaki butun alimlar geri yukseltir. Mayhem'e sor mevzuyu onun uzmanlik alani dfskg :D Doge'da cok saglam gelir yapti öyle bekleye bekleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Buarada eski gox dev'lerinden birisinin detaylica bi aciklamasi vardi redditte, dun okumustum. Isleri baya karmasik abi, icinden cikabileceklermi merak ediyorum. Sistemlerinde baya bi sorun var heriflerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 OHA nolmuş ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 abi trollboxta cok eglendim ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ltc yarın 50ye gelir bende çıkarım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 noluyo acaba şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 O 100 dolara inmesi kesin misclick filan ya. Yani başka türlü mümkün değil. Mtgox açıklamasını da tam okumadım ama BTCye bok attıklarına göre sıçtılar sıvıyorlar. Ahh o crashı yakalamak vardı ya. Hayır 100ü filan geçtim 500lerden bile yakalansa inanılmaz olurdu. LTC 14 iken gördüm para atıp satın alana kadar 15,8 oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Yalniz mevzu tam dedigim gibi oldu ha heuaeh, suanda kötu bi haber ciksa 400lere kadar geriler rahat. Edit: Buarada guvenmeyin, gox demiski teknik mevzu duzelene kadar withdrawlar durdu. Fiyat arttikca cikmak isteyenler illaki fiyati cekerler tekrar assagi. Artci crash'ler gelebilir illaki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 serjuhan said: O 100 dolara inmesi kesin misclick filan ya. Yani başka türlü mümkün değil. Mtgox açıklamasını da tam okumadım ama BTCye bok attıklarına göre sıçtılar sıvıyorlar. Ahh o crashı yakalamak vardı ya. Hayır 100ü filan geçtim 500lerden bile yakalansa inanılmaz olurdu. LTC 14 iken gördüm para atıp satın alana kadar 15,8 oldu... ben görünce direk para attım 550den aldım işte, direk de çıkıcam. mil + biraz para, kısa günün karı dicem artık yapcak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ya bu btcturktekiler hakkaten gerzek ha. Makas acilmis ökuz gibi son satis emri 1660 lira, herif gidip 1600 liradan satis emri koyuyo. Hayir 1650'ye koysa 2 dakka beklese yine satilicak. Bi anda 60 lira fiyat kiriyo gerizekali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Russian authorities say bitcon is illegal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 4ten mahsur kaldım yine iyi mi ahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 sevgilerimle arkadaşlar, http://bigideamastermindclass.com/wp-content/uploads/2013/11/karl-marx-i-told-you-so.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ya sen bi gitsene 36dan ltc mi satıyosun napıyosun sdlkvmşlksmeöşvlöesmf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bizim şirkette de bi kız sevgililer günü yaklaşıyo, millet btc'lerini bozup hediye alıcak. düşcek haftasonuna doğru diyodu. en çok bu yüzden üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 abi bunun böyle olacağı gün gibi ortadaydı ama, hala 30 ortalamadan elimde patladı ltcler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 hala bekliomusun peki 36'yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 assdadssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 yok be abi 28 falan görse verecektim geçen hafta, dolar kapatacaktı farkı zaten. toplaması baya uzun sürecek gibi. hala nakitim var, onunla al sat yapıp ortalamayı düşürücem işte. ondan sonra tamamen çıkıcam. adam akıllı bir crash olsunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Btcturkten bile guzel kar yapilir aslinda su makas farkiyla, ugrasiom ben ufak ufak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 aynen eheh. kredi kartı limiti doldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bedava uçak mili kampanyası .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Korax said: Btcturkten bile guzel kar yapilir aslinda su makas farkiyla, ugrasiom ben ufak ufak :) Abi arbitraj mı? Yani yüzde 10 bile kalmıyor o şekilde. Al sat diyorsan bilemedim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 şuan kapanmış baya da ilk başta %10'dan fazlaydı, 550-600'e alıp 1600 üstüne satıyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar