imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 tamam ne kadar lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bi dakka ya btcturk üzerinden parayı çeksem daha karlı şu anda asdfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 demin değildi. şu an öyleyse öyle yap ehueh. ben btc-e'ye para koymak istiyorum. makas çok geniş olduğu için btcturk çok masraflı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 çok heyecanlı ya... 4.3lerden yarısıyla almıştım şimdi bekliyorum çıkıcam mı düşücek mi mk hadi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 4.55 oldu, toplar haftasonuna iyice bence ben beklemedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 hııınaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 aşağı iniş olsun şöyle btc 450-500 arası bişi olsun işalla yareppim dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ahaha lan ben icerdeyim hala cikmadim ehauh, neyse du bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ipnenin biri nmc'ye dayandi 300k dolarla ya deliricem, hersey artiyo nmc'nin önunu kesiyo serefsiz dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bakalım geceki duruma göre yolumu çizicem ben de sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Varsa BTC-E kodu satmak isteyen bi ihtimal alabilirim. Ne kadar var, dolari kactan hesapliyosunuz gibi bilgilerle birlikte bi durtun size zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 round 3 sdfsbvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Gemi batıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Deathblade said: Gemi batıyor. u sure bro ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 yazildi mi bakmadim da rusyada ban yedi private/commercial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 mtgox neredeyse 100 saat aralıksız düşmeyi başarmış sanırım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Girdigim yerden ciktim, vaziyet riskli gibi. Pazartesi mtgox'tan kötu haber gelirse yine saglam bi crash gelir. Millet bitcoinde cekemiyo nakitte cekemiyo. Herifin biri kafayi kirip avustralyadan atlayip japonyaya mtgoxun ofisine gitmis dsfd http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1x9gue/my_protest_at_mtgox_offices_5_to_7th_february/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 gox bitecek işte. ben de dalgalarda oynuyorum eğleniyorum kendi çapımda sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Selam, Topladim 3-5 BTC-E code ama yetmedi dsf. Var mi baska satmak isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 btc*urk olmasa bitmişiz agbey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bu hafta çok güzel başladı doge ile, devamı da güzel gelsin.. sırayla eac ve btc'yi ortaya davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Doge için nerden deposit yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Korax said: Girdigim yerden ciktim, vaziyet riskli gibi. Pazartesi mtgox'tan kötu haber gelirse yine saglam bi crash gelir. Millet bitcoinde cekemiyo nakitte cekemiyo. Herifin biri kafayi kirip avustralyadan atlayip japonyaya mtgoxun ofisine gitmis dsfd http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1x9gue/my_protest_at_mtgox_offices_5_to_7th_february/ abi adam herşeye techical issue, technical issue dedi geçti delirdim lan. mtgox gg. şunu okuyunca zerre güvenim kalmadı. işin kötüsü btc ye güvensem bile transaction yapan en büyük siteler mal mal adamların elinde olması beni tedirgin ediyor. işte mtgox ortada, btc-e de rusların. şöyle bi isveçli, hollandalı, alman fln bi firma falan olsaydı güvenim daha yüksek olurdu. biri çinli diğeri rus. ben aslında ufak dalgalarla da takılmıyorum. paramı alıp çıkayım en iyisi, gereksiz risk şu anda benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Valla ben de bir bakayım varsa trade sitesi düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar