Korax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ciktim ben 5.5 civarindan, az olsun öz olsun dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 verdim girisi 5'ten yarina kadar belki bi cakilip toplar diye. Olmazsa da dusus beklicem haftaicine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 cikmakla iyi etmişiz gibi gidişat ehueh. gel gel daha gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mtgoxta hala fiyat 950 civari btc, genel bi crash yok suan, psikolojik bence. Surdan sonra cakilirsa 4 altina gider belki, bisure iyice fiyat dusene kadar beklemek mantikli sanki, bilemedim. 6 sinda belki mtgox ltc'yi trade'e acar falan diyolar buarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 mtgox öldü abi ondandır o sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 rüyamda 400 doları gördü litecoin yeni bi coin çıkıyordu. çince falandı adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 maxcoin cikiyo bugun, litecoin kismini görurken götun acikta kalmis heral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bişi olsa da bişi yapsak bağımlılık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Cin tatilden cikio gece, bakalim volume yukselir heral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ahaha gox failladı güzel bir crash bizi bekler umarım <3 http://coinsight.org/mtgox.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 slm nası gidiyo abi bitcoin işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 şttt, al unut nasıl olsa yükselecekciler nerede? bır bır konuşuyordu onlar, ne oldu ses soluk kesildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hee benim o. daha doğrusu onların sözüne uyup aldım unuttum. 2 haftada bir hesabıma girip küfredip gidiyorum sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bingildak said: şttt, al unut nasıl olsa yükselecekciler nerede? bır bır konuşuyordu onlar, ne oldu ses soluk kesildi?cok sabırsızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://i.imgur.com/wp0UDqp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bingildak said: şttt, al unut nasıl olsa yükselecekciler nerede? bır bır konuşuyordu onlar, ne oldu ses soluk kesildi? şurdan geçirip duruyorsun da millet onu bir sene için falan söyledi yani iki ay al unut demedi kimse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Gox 801'i görmus ya la ahaha iyice cöksede alsak hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bingildak said: şttt, al unut nasıl olsa yükselecekciler nerede? bır bır konuşuyordu onlar, ne oldu ses soluk kesildi? Abi zamaninda 2.2'den nmc alip 8'den satanlar oldu. Dogru zamani beklemek sart, sabir sart. Lazim olabilecek parayla su ise girmek akil kari degil. Ama alakasiz dusuk biyerden alis verip alip sonra 3-5 katina satmak mantiksizmi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 40'dan ltc alanlar 1 sene sonra 60'a satacak diyorsunuz yani hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 1 sene sonra gene 40'a toparlarsa iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bingildak said: 40'dan ltc alanlar 1 sene sonra 60'a satacak diyorsunuz yani hala? Korax said: Abi zamaninda 2.2'den nmc alip 8'den satanlar oldu. Dogru zamani beklemek sart, sabir sart. Lazim olabilecek parayla su ise girmek akil kari degil. Ama alakasiz dusuk biyerden alis verip alip sonra 3-5 katina satmak mantiksizmi yani. öyle biseymi demisim? 2 tane olumlu habere 60'a da toplayabilir, 5'e de dusebilir. Manipulasyona gayet acik bi market, ottan boktan bianda patlama yasayip, iki yönede gidebilir. Bu ise giren adam para kaybedebilecegini hesaba katarak kaybedecegi parayla girmemeli, dogru zamani beklemeli diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 sana yazmadım yahu onu, sabırsızsın diyenlere veya o mesajı verenlere. nmc ne ayrıca abi. nmc'si yok dog'u yok bilmemnesi. al unutcu adam takip edemez bu kadar alt coin'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 nmc ile dogeyi bir tutmak hata olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ne oldu beyler batmadınız mı halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar