Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Overstock ile newegg arasinda fark var yalniz, newegg oynatir baya bence, hayirlisi artik nediim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 abi huobi çıldırıyor 882$ yuhhhhh, gaz kesilir dedim de. btc-e baskılanıyor hala wallarla 850 de 1k vardı 500 e düştü ama dayanmayacak gibi kırbacı vurmaları yakındır. bıktım bu btc-e bearlarından ya http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/btcusd http://bitcoinwisdom.com/markets/huobi/btccny huobiden para çekebilirmiyiz acaba asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 oha huobide nasil bi hareket var öle, ahhhh iste suan btcchina da devreye girecekki gör sen hareketi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 kırbaç vuruldu 400 btc ile asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Korax said: oha huobide nasil bi hareket var öle, ahhhh iste suan btcchina da devreye girecekki gör sen hareketi :( hala devam ediyor, bu adamlardan para cekebilirmiyiz acaba? btce tepkileri cok alakasız, btcturk zaten gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Btce ufaktan takip edio gibi. Nasil cekcen abi para huobiden, cindeki trade sitesi eheh, daha btce den cekemioz :) @fizban wire transferden haber varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 btc-e COME ON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Pru nasil keyifler :) fjshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 biraz daha artarsa http://www.thegatewaypundit.com/wp-content/uploads/2013/09/obama-wide-grin_1548848i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 abi çin yardırdı gitti valla ne var ne yok basıcaktım belliydi böyle olacağı peh. neyse bunlar hep deneyim diye avutayım kendimi bari dsdsf. yeni bull rally başladı en azından bir double top görürüz gibi geliyor bana. salıya kadar btc 970, ltc 29.5 min. çinle eşitlenmişiz nerdeyse çin 899, btc-e 886.5$ bu hep böyle. 15$'dan fazla fark olunca resmen ucuza satmış oluyoruz coinleri. sonra bir whale bugünkü basıp, seviyeyi eşitliyor. arada o kadar arbitrajı niye bıraksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 To da MOON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 http://www.cryptocoinsnews.com/2014/01/12/warning-huobi-has-closed-personal-bank-accounts-system/ fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 sic, haftaici crash gelebilir o vakit :( peh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Short yok mu short? Shortlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Ya pokerstars olsun fulltilt olsun kullananınız varsa aklınızda olsun bi 100 tl falan civarında bitcoin veriyorum %10 size pay veriyorum karşılığında pokerstars fulltilt falan hesabıma 90 tl atarsınız ya da yüklersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Korax said: sic, haftaici crash gelebilir o vakit :( peh ya btc-e'de iki tane 200 coin dump oldu, burayı kırarsa nerde durur allah bilir. sabaha karşı çindeki dumpları görünce işgillenmiştim. btc 880, ltc 26 falandı. dün zirvede satıp pişman olduğum için bugünde satmadım. ikiside hüsran oldu. abv bitcoin çin uyanınca dump geliyorsa koşarak kaçmak lazım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Ben 30lardan girdigim icin hala kacis sansim yok bekliyorum mecbur :/ bari 28 falan görseydi zararina da olsa kacicam ama olmadi yine. Beklicem mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 850'ye buy wall çekti adam 950 btc lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Xenus said: http://www.cryptocoinsnews.com/2014/01/12/warning-huobi-has-closed-personal-bank-accounts-system/ fak Piyasa bu açıklama sonrasında zaten bunun etkisini görmüştü. Yani çok büyük bir crash olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 evet ama okcoinle huobiye deposit açınca, ltc falan patlamıştı. btcchina'da hacim yok çünkü kolay deposit yapamıyorlar şimdi huobi de aynı konuma düştü. btc-e, mtgoxa falan kalsa aşağı götüreceklerdi, çinliler inatla satmayınca huobi başlattı bull rallyi çok kötü oldu bu. bir ara 40$ fark oldu sonra arayı kapadılar şimdi fark 10$. en kötü bu seviyelerde geziniriz umarım tekrar btc 825, ltc 23.5 denemeleri olur büyük ihtimal. bugün çin aşağıya götürmeye karar verirse gg zaten şuanki konumda rallynin başına döndük genele bakarsak hala yukarı gidiyoruz. bura direnç gösterirse gene yukarı gideriz nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ilk sinyaller kötü çinden sıçtık beyler. adamlar güne satışla başladı ekrenden gemiyi terkedin bence dsdfg. http://www.coindesk.com/chinese-government-backed-tv-program-bashes-bitcoin-outrages-community/ haber çok yeni. dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=NG1qooBzE2w neyse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 stop loss için program bot vs. kullanan var mı? böyle birşey lazım ya ki rahat uyuyabilelim. giriş yaptığımız yerlere gelirse eğer satsın. millet kullanıyor hep ayılar baya saldırdı ama kıramadılar 820'i. büyük ihtimal düz devam ederiz 2-3 günü gene to da moon. olumsuz bir haber gelmezse işte abi böyle birşey yok. 836 ehiehi öğleye toparlar yatayim bari derken 3. defa 820'e geldi bir whale dumpıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 hacimlere gel, 4 saatte 1000 btc altında kaldığı olmuş hehe. bunun böyle olacağını söylemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar