bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 al unut, nasıl olsa yükselecek şunu imza yapacam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 gg beyler dagılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 sabaha 0$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://www.coindesk.com/chinas-ebay-bans-bitcoins-and-mining-gear/ http://www.cryptocoinsnews.com/2014/01/07/breaking-news-taobao-com-chinas-ebay-bans-bitcoin-payments/ etkisi olabilirmi acep lan ariyorum baska bi negatif etkili bi haberde bulamiyorum vay arkadas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abi tutun tutun to da moon sabaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Korax said: http://www.coindesk.com/chinas-ebay-bans-bitcoins-and-mining-gear/ etkisi olabilirmi acep lan ariyorum baska bi negatif etkili bi haberde bulamiyorum vay arkadas ya abi bunlarin hepsi manuplatif haraketler, panikleyenlero lmasa nerden para kazanacaklar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Korax said: http://www.coindesk.com/chinas-ebay-bans-bitcoins-and-mining-gear/ etkisi olabilirmi acep lan ariyorum baska bi negatif etkili bi haberde bulamiyorum vay arkadas ya abi yok bildiğin evil manipulation. haber olmayan şeylerle ddoslarla kitleleri sürükledi adamlar. yok böyle bi şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 btcturke alternatif koinim. diye site actilar. litecoin de olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 çok oldu fake volumelerle bir yere varamazlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abi noluyoruz ya gene ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kuyuya tas atsan bu kadar hızlı dusmez abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Valla hic takmiyorum su saatten sonra, kapattim, baktikca insanin cani sikilir. 30'a gelince uyandirin cikiyim sgsd PS: Mtgox'un ltc destegi getirecegini, 9 ocaktan itibaren btc-e'de fee indirimi baslayacagini vs unutmayin. Nakit ihtiyaci yoksa zararina cikmayin abi, illaki toparlicak, gecen crash 3 hafta önce oldu yani ve o zaman nakit ihtiyaciyla sattiklarimi satmasam simdiye 5-6 bin dolarim falan vardi cepte benden tavsiye :) edit2: cryptotipz'deki herifte yazmis hayvan gibi btc wall'lar ile dusurmeye calisiyolar diye. sanirsam dusurup sonra basicaklar pompayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Birddog: im panic hodling so hard right now duygularıma tercüman oldu adam trollboxta ahahha an ex por yemiş gibi duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ben aldım 810'dan btc arkadaşlar özür dilerim bütün yaşayacaklarınız için. ltc'e al attım ve kuruttum sıra btc'de. haa ltc kurtuldu sanmayın portfoyun yarısı hala orada mwhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 beş saniyede 20 dolar fırladı lan ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ooo herifler gene çekecek 480 BTC yi 792 de şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 430'lara falan daha gelmez. buralar dip olabilir olmadı 730-740lardan aşağı gitmez. 22.51 ltc, 780 btc girdim süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 430 kim dedi ya sdfkjnsdv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Xenus said: 430'lara falan daha gelmez. buralar dip olabilir olmadı 730-740lardan aşağı gitmez. 22.51 ltc, 780 btc girdim süper olduonceki mesajlarina bakar misin belki boyle yazmaya devam etmezsin sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 1st rule of the crypto : never say never Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Bitcoin resmen direniyor daha aşağılara düşmemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Topladi, trend degisti gibi. Gece cin su koyvermezse artik yukari hareket hadi gecmis ossun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 iste simdi nakitte olmak vardi, bu bana 2. ders bidaha hata yapmam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 yenilen pehlivan korax.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 asdshgafhag lan yine cakildi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar