Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bizim kızlarımız neden spor yapmıyor ya

barbu

Öne çıkan mesajlar

http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/Kelebek%20Haber%20Galerisi/591/JEN%20SELTER%20INSTAGRAM%27IN%20YEN%c4%b0%20FENOMEN%c4%b0/07.jpg

evet. hurriyetin sitede dolaşırken denk geldim.

neden bizim hatunlar hiç spor mpor yapmıyor ya. sonra erkeklerin göbeklerine laf ederler.

;)

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/77591/2368/1/jen-selter-instagramin-yeni-fenomeni

asıl sorum geliyor. sizce böyle spor yapıp, düzgün bir fiziğe sahip olsalar, kendilerine güvenleri gelse, kezbanlıkları gider mi? Bu önemli konuyu tartışalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu konuyu 10 senedir arastiriyorum.

Hepsi 30 yasina kilitlenmis. Ya evlenip doguracak ve esofmani cekip suluman izleyecek ya da olecek abi.

Yani 30 yas milat bizim kadinlar icin. Ondan sonra bir hayat yok.

Spor yapmalarina da gerek yok cunku hedef vucudu diri tutmak degil. O bir achievement sayilmiyor.

Belki bizim nesil kirar bu anlamsiz donguyu dedim ama malesef.

Cok nadir boyle kadinlar bulabilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

spor salonlarındaki kızların çoğu koşu bandı pisiklet yapıp bırakıyor sdfs

şişko kıllı türk kızlarına bile öyle bir talep varki, kızın yerinde ben olsam yapmazdım spor ne gerek var lan sdfs

abazalıktan kızlara her halinle güzelsin düşüncesi yerleştirildi bi kere erkekler tarafından. dönüşü yok yani. şişko kıza şişko , fit olmayana gir spor yap lan diyen erkekler lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Abi bu konuyu 10 senedir arastiriyorum.

Hepsi 30 yasina kilitlenmis. Ya evlenip doguracak ve esofmani cekip suluman izleyecek ya da olecek abi.

Yani 30 yas milat bizim kadinlar icin. Ondan sonra bir hayat yok.

Spor yapmalarina da gerek yok cunku hedef vucudu diri tutmak degil. O bir achievement sayilmiyor.

Belki bizim nesil kirar bu anlamsiz donguyu dedim ama malesef.

Cok nadir boyle kadinlar bulabilmek.

O nadir kadınlarda size bakmıo işte sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...