barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/Kelebek%20Haber%20Galerisi/591/JEN%20SELTER%20INSTAGRAM%27IN%20YEN%c4%b0%20FENOMEN%c4%b0/07.jpg evet. hurriyetin sitede dolaşırken denk geldim. neden bizim hatunlar hiç spor mpor yapmıyor ya. sonra erkeklerin göbeklerine laf ederler. ;) http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/77591/2368/1/jen-selter-instagramin-yeni-fenomeni asıl sorum geliyor. sizce böyle spor yapıp, düzgün bir fiziğe sahip olsalar, kendilerine güvenleri gelse, kezbanlıkları gider mi? Bu önemli konuyu tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 spor yapanı bulmak istiyorsan spor salonunda var abi ben gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Erkekler çok mu yapiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 said: asıl sorum geliyor. sizce böyle spor yapıp, düzgün bir fiziğe sahip olsalar, kendilerine güvenleri gelse, kezbanlıkları gider mi gitmez, o genetik..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 mclovin koş şikayet et karı resmi koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 µh said: spor yapanı bulmak istiyorsan spor salonunda var abi ben gördüm salonların hali içler acısı. orana vurduk mu 10 erkeğe 2 kız oranı filan var. bu spark a da cevap niteliğinde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Abi bu konuyu 10 senedir arastiriyorum. Hepsi 30 yasina kilitlenmis. Ya evlenip doguracak ve esofmani cekip suluman izleyecek ya da olecek abi. Yani 30 yas milat bizim kadinlar icin. Ondan sonra bir hayat yok. Spor yapmalarina da gerek yok cunku hedef vucudu diri tutmak degil. O bir achievement sayilmiyor. Belki bizim nesil kirar bu anlamsiz donguyu dedim ama malesef. Cok nadir boyle kadinlar bulabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 yok bizimkilere sorarsan onlar ayda bir spor yapıyorlar. sanki yurtdışındaki kadınlar olmuyor. once a kezban always a kezban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 spor salonlarındaki kızların çoğu koşu bandı pisiklet yapıp bırakıyor sdfs şişko kıllı türk kızlarına bile öyle bir talep varki, kızın yerinde ben olsam yapmazdım spor ne gerek var lan sdfs abazalıktan kızlara her halinle güzelsin düşüncesi yerleştirildi bi kere erkekler tarafından. dönüşü yok yani. şişko kıza şişko , fit olmayana gir spor yap lan diyen erkekler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Esh said: Abi bu konuyu 10 senedir arastiriyorum. Hepsi 30 yasina kilitlenmis. Ya evlenip doguracak ve esofmani cekip suluman izleyecek ya da olecek abi. Yani 30 yas milat bizim kadinlar icin. Ondan sonra bir hayat yok. Spor yapmalarina da gerek yok cunku hedef vucudu diri tutmak degil. O bir achievement sayilmiyor. Belki bizim nesil kirar bu anlamsiz donguyu dedim ama malesef. Cok nadir boyle kadinlar bulabilmek. O nadir kadınlarda size bakmıo işte sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 eğer şu kalça sporla oluyosa acilen başlamanız lazım kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 rekabet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Turk erkekleride her yonleriyle on numaralar zaten yazik oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ben on numarayım lan. dur şu jene bir mesaj atayım.... eğlence lazım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 hepsi pilates squat peşinde abi nasıl yapmıyorlar 4işlem bilmeyenler kalori hesaplıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Kanuni said: Turk erkekleride her yonleriyle on numaralar zaten yazik oluyor.. Ataturk gibi cocuklar var. 25inde telef oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Fin said: hepsi pilates squat peşinde abi nasıl yapmıyorlar 4işlem bilmeyenler kalori hesaplıyor sdf 30a 2 kala zorlamalari abi o. Bakti basen kalca dubai istanbul ucusu yapiyo o zaman hemen sporumsu sporumtrak bisiler yapayim bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Gayet yapanları var abi, siz denk gelmemişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bu yuzden gayet yapanlar var kısmı genellemeye alınmıyor kardaş. türkiye'de 10 tane kız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Bizim ayi karilarin yaptigi sporlar entrika, dedikodu, trip aticilik abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Yapan yok dedik mi abi, yapanlari var. Hatta bazilari da cok guzel. Ama biliyosun 1:1.000.000 olcegiyle siyasi haritada nemrut dagini bulmaya benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Dunya guzeli kizlarimizda var onayli yarismalardan.. Herkes dengi dengine iste.. Okuzsen okuze denksin ama aslan sanmak yorucu olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Theridone said: Bizim ayi karilarin yaptigi sporlar entrika, dedikodu, trip aticilik abi Ata sporu trip atmayi koysun biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 MasterHapLo said: http://www.reactionface.info/sites/default/files/images/1279082592656.jpg ulan ya akşam akşam sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Trip aticilik iyimis. Olimpik spor olsa altın alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar