Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şüpheli olarak çağırıldım

Quel-Thul

Öne çıkan mesajlar

Quel-Thul said:

bugun kagıt gelmiş istanbul cumhuriyet başsavcılıgından

yapılan bir soruşturmaya esas olmak üzere şüpheli olarak ifadeniz alınacagından başsavcılıga önümüzdeki salı veya perş geliniz diyor

dosya no: 2013/165552

gezi olaylarından falan mı fişlediler diye aklıma geldi ama uzak bi ihtimal fotografım cekilmiş olsa bile ismimi nerden bulacaklar

ne olabilir, bu dosya no nedir nerden bakabiliriz vs bilgisi olan paylaşırsa iyi olur ya

bissürü sıkıntıyla ugraşıyorum zaten bi de burdan taklaya gelmeyelim neymiş bilerek gideyim istiyorum

Mobese kayıtlarından yüzünden kimlik tespiti yapabiliyorlar. Bunu bir çok kişi bilmiyor sanırım,bu vesile ile bilmeyenler öğrenmiş olsunlar.
Umarım ciddi bir şey değildir.
Şimdiden geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılacak en mantıklı olay e-devlet sitesine girip detaylı bilgi almayı denemek veya bir polis karakolunu veya gitmeni istedikleri yeri arayıp önceden konu hakkında bilgi istemek olabilir.

İsmin Bilal değil di mi :P

Quel-Thul said:

bugun kagıt gelmiş istanbul cumhuriyet başsavcılıgından

yapılan bir soruşturmaya esas olmak üzere şüpheli olarak ifadeniz alınacagından başsavcılıga önümüzdeki salı veya perş geliniz diyor

dosya no: 2013/165552

gezi olaylarından falan mı fişlediler diye aklıma geldi ama uzak bi ihtimal fotografım cekilmiş olsa bile ismimi nerden bulacaklar

ne olabilir, bu dosya no nedir nerden bakabiliriz vs bilgisi olan paylaşırsa iyi olur ya

bissürü sıkıntıyla ugraşıyorum zaten bi de burdan taklaya gelmeyelim neymiş bilerek gideyim istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

neyse belki sevan nişanyanla aynı koğuşa düşerim

Şu yeni dalgada olabilir misin? Yeni haber
ntv said:

Gezi eylemlerine yeni iddianame

Gezi Parkı eylemlerine ilişkin bir iddianame daha kabul edildi. Savcı Muammer Akkaş'ın hazırladığı 95 sayfalık iddianamede SDP üyesi Ulaş Bayraktaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 4’ü tutuklu 36 kişi hakkında suçlamalar var.

http://wap.ntvmsnbc.com/Haber/Goster/25489700
Sosyal ağlarda paylaş

taş maş atmam anca gelen gazı geri yollarım onun dısında şarkılar türlüler söyledik slogan attık, gezi ile alakalı oldugunu sanmıyorum yani

kasımda askeriyeden tarih almaya gittigimde 2. sefer bakaya kalmışsınız, dava açılacak otomatik falan denmişti onunla alakalı olabilir ya şimdi hatırlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...