Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hukuksuzluk da hukuk sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Quel-Thul said: bugun kagıt gelmiş istanbul cumhuriyet başsavcılıgından yapılan bir soruşturmaya esas olmak üzere şüpheli olarak ifadeniz alınacagından başsavcılıga önümüzdeki salı veya perş geliniz diyor dosya no: 2013/165552 gezi olaylarından falan mı fişlediler diye aklıma geldi ama uzak bi ihtimal fotografım cekilmiş olsa bile ismimi nerden bulacaklar ne olabilir, bu dosya no nedir nerden bakabiliriz vs bilgisi olan paylaşırsa iyi olur ya bissürü sıkıntıyla ugraşıyorum zaten bi de burdan taklaya gelmeyelim neymiş bilerek gideyim istiyorum Mobese kayıtlarından yüzünden kimlik tespiti yapabiliyorlar. Bunu bir çok kişi bilmiyor sanırım,bu vesile ile bilmeyenler öğrenmiş olsunlar. Umarım ciddi bir şey değildir. Şimdiden geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 geziparkı ile ilgili değildir, muhtemelen isim benzerliği gibi geldi 2 sene önce ben bir şirket açmışım borcumu ödememişim haciz gelmişti bana ama kayserili başka bir semih diye birinin olayıymış uğraşıp durmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 dosya numaran varsa ilgili mahkemeye git dosyaya dahil oldugundan istersen dosyaya bakabilmen lazım avukat şart değil dosyaya bak en azından nedir ne ciddiyettedir anlarsın avukatsız ifade felan verme ama çağrıdan önce yap tabe bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 merakla bekliyorum ne oldu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Katibim said: Öncelikle sakin olunuz. Bir hukuk devletinde yaşadığınızı ve insan haklarının anayasal güvence altında olduğunu unutmayınız. http://i.imgur.com/lZA1n2o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Katibim said: Şüpheli sıfatıyla ifadeniz alınıyorsa ciddi bir durumda olduğunuzu ve özgürlüğünüzden mahrum olmanızla sonuçlanabilecek bir sürecin başladığını unutmayınız. http://i.imgur.com/O7VZNi6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 neyse belki sevan nişanyanla aynı koğuşa düşerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Yapılacak en mantıklı olay e-devlet sitesine girip detaylı bilgi almayı denemek veya bir polis karakolunu veya gitmeni istedikleri yeri arayıp önceden konu hakkında bilgi istemek olabilir. İsmin Bilal değil di mi :P Quel-Thul said: bugun kagıt gelmiş istanbul cumhuriyet başsavcılıgından yapılan bir soruşturmaya esas olmak üzere şüpheli olarak ifadeniz alınacagından başsavcılıga önümüzdeki salı veya perş geliniz diyor dosya no: 2013/165552 gezi olaylarından falan mı fişlediler diye aklıma geldi ama uzak bi ihtimal fotografım cekilmiş olsa bile ismimi nerden bulacaklar ne olabilir, bu dosya no nedir nerden bakabiliriz vs bilgisi olan paylaşırsa iyi olur ya bissürü sıkıntıyla ugraşıyorum zaten bi de burdan taklaya gelmeyelim neymiş bilerek gideyim istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 en fazla gözaltına alınırsın cırt kelepçeleri açmanın yoluna internetten bak sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Katibim said: Bir Suç Şüphelisi Olduğum Bildirildi. Karakola, Cumhuriyet Savcılığına Çağrıldım. Ne Yapmalıyım? Öncelikle sakin olunuz. Bir hukuk devletinde yaşadığınızı ve... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Quel-Thul said: neyse belki sevan nişanyanla aynı koğuşa düşerim Şu yeni dalgada olabilir misin? Yeni haber ntv said: Gezi eylemlerine yeni iddianame Gezi Parkı eylemlerine ilişkin bir iddianame daha kabul edildi. Savcı Muammer Akkaş'ın hazırladığı 95 sayfalık iddianamede SDP üyesi Ulaş Bayraktaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 4’ü tutuklu 36 kişi hakkında suçlamalar var. http://wap.ntvmsnbc.com/Haber/Goster/25489700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 olamaz abi gezi ile ilgili eminim yani o kadar eminim ki çok eminim gidip karakol basıp benim adım QUAL THUL ben bu oyunu bozarım demediysen başka birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 gezi olaylarında polise taş falan attın mı? öyleyse eğer 2k kişiyi çağırmışlar dün ve bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 taş attı diye çağrılan varsa açtım abi kuş vuracaktım desin kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Certhas said: gezi olaylarında polise taş falan attın mı? öyleyse eğer 2k kişiyi çağırmışlar dün ve bugün. NERDE OKUDUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Somon said: Certhas said: gezi olaylarında polise taş falan attın mı? öyleyse eğer 2k kişiyi çağırmışlar dün ve bugün. NERDE OKUDUN? SDFOKSFDOSKGPÖALsddfvn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Başka yerde olduğunu kanıtlaman lazım o tarih o saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 merak ediyorum bugun kanal d haberde dinledim adam faceden polis resminin altina yorum yazdigi icin dava edilmis. gorev aninda polis memuruna hakaretten. dikkat edin face vs. arkadaslariniza azitti bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 şaka şaka sakin ol ama çıkmasınlar bi süre dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 taş maş atmam anca gelen gazı geri yollarım onun dısında şarkılar türlüler söyledik slogan attık, gezi ile alakalı oldugunu sanmıyorum yani kasımda askeriyeden tarih almaya gittigimde 2. sefer bakaya kalmışsınız, dava açılacak otomatik falan denmişti onunla alakalı olabilir ya şimdi hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Somon said: Certhas said: gezi olaylarında polise taş falan attın mı? öyleyse eğer 2k kişiyi çağırmışlar dün ve bugün. NERDE OKUDUN? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abicim gidip dosyaya baksaydın ya bugun hangi adliyeye cagırmıslar gidip genel kalem mi ole bisi var evrak kabul de olabilir cumhuriyet savcılıgı seninki hangi mahkemeye dustugun belli oluyo o mahkemenin kalemine gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar