Pasha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi valla elimde avalon dosyaları olsa verirdim, sildim gitti salak gibi. on numara aos serverdı. wou dosyaları var sağda solda heralde. bizden biri açsa girsek oynasak paşa paşa. edit medit de olsun abi zaten nerde oynasak olacak yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 olm aslında eskisi gibi diil lan açalım evden bi aos serverda bari pvp yaparız pvm falan yaparız adjsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Pasha said: abi valla elimde avalon dosyaları olsa verirdim, sildim gitti salak gibi. on numara aos serverdı. wou dosyaları var sağda solda heralde. bizden biri açsa girsek oynasak paşa paşa. edit medit de olsun abi zaten nerde oynasak olacak yani :) ben avalonda oynamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 olay pati uo gazına doğru gidiyor yine sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hazır server scriptleri cartı curtu varsa ayarlı koyayım benimvps e, ama karışmam hiç bişeyine takılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 biz eskiden staffa söverdik nasıl hacklenirsiniz diye,şimdi şifreleri veren ownera yalakalık var, olm adamı sorgulasanıza önce madem çalındı kapat serverı kimse hacklenmesin diye, niye şifreleri forumundan dağıtıyorsun diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bingildak said: Pasha said: abi valla elimde avalon dosyaları olsa verirdim, sildim gitti salak gibi. on numara aos serverdı. wou dosyaları var sağda solda heralde. bizden biri açsa girsek oynasak paşa paşa. edit medit de olsun abi zaten nerde oynasak olacak yani :) ben avalonda oynamıştım avaturk mallık yaptı işte :) baya uzun süre seerlik ve adminlik yapmıştım orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Madcat said: biz eskiden staffa söverdik nasıl hacklenirsiniz diye,şimdi şifreleri veren ownera yalakalık var, olm adamı sorgulasanıza önce madem çalındı kapat serverı kimse hacklenmesin diye, niye şifreleri forumundan dağıtıyorsun diye :D sunucuda para bug'ı çıkıyor oynuyorlar adminin edit yaptıgı çıkıyor oynuyorlar admin'in hesabı hackleniyor onuyorlar somon database'deki açığı ortaya çıkarıyor küfrediyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 olm forumlarında o ağlayan bi eleman var hoodumu ne gitmiş onuda taa nuhnebi zamanında hacklemişler onun haricinde bir kişinin accountunun bir kılına zarar gelmedi ne ağladı bebeler ahahah para bugımı editmi artık bılmıyorum 25 tane account buldum orda bu herifler bunları bile bile bu serverda oynuyolar anasını satıyım heriflerin önüne koz verdi bebe ownerları bunalrda boyna sövüyolar. o kadar zor tutuyorum ki kendimi forumlarına üye olup yavhehe.gif koymamak için ahah. kol gibi açık var gidin onu kapatın aglamayın lan kimsenin kryssine katanasına kimse dokanmadı asdufh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 olm paraları yere atıyorum falan yazdım ona inanmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 çocuklar iyi ragelemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Gaboo said: hazır server scriptleri cartı curtu varsa ayarlı koyayım benimvps e, ama karışmam hiç bişeyine takılırsınız aç takılalım abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bunu indirip exe ye çift tıklayınca çalışacak mı server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 vay anasını birader dur bakalım dava açıyolarmış baya :D loglarıda varmış enteresan işler dönüyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kafadan 10 sene oluyo ben bu işleri bırakalı. bilen biri çıkar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 SDFSDFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Somon said: vay anasını birader dur bakalım dava açıyolarmış baya :D loglarıda varmış enteresan işler dönüyor şimdi hostmaestro da dava açıyodu hatırlarsan ;D herkes açıyodu bu zamana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ben 2 bira yuvarlayıp gelecegim kalın sağlıcakla http://www.vgrass.de/wp-content/uploads/2013/02/vlcsnap-2013-02-19-01h37m34s194.png bide birisi şu videoyu koyabilir mi veterana http://vimeo.com/25741819 sdkfdslf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 o kadar hackersınız bi easyuo nasıl açıyosunuz diye sordum yardım etmediniz. bencil herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Sanırım açılmış server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 girin bakın ne kadar geri almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 açıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 evet açıldı ama kaldığı yerden açılmış galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yazık günah liseliler soğuk terler döküyor üzerlerine gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar