bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 somon abi tier atla da btc-e hack çalış sana zahmet. en azından real bir kazancımız olur hem tahtaları manipule ederiz. yazık internet kafeli gençlere soğuk ter döktürdüğün.
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi soyle guzel bi aos runuo bulsak oynasak o zaman. yabanci serverlar var tabi uo forever, hybrid, demise vs ama aos olan yok bildigim kadariyla. lag olmayacaksa yine raziyim gerci. onerin bi yer baslayalim bu gece iste.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 olm gidelim hepimiz pvp-alfa da başlayalım 22 senedir adamlar oyun oynatıyolar. çok başarılıda sistemleri var. yıllar önce başlamıştık Fanatik nickli bi kamil vardı türk sanıyoduk meğer rusmuş her aksiyonda ABİ BİZ TÜRKÜZ diye bağırta bağırta kesiyodu bizi yavşak
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Fransuxa said: olm gidelim hepimiz pvp-alfa da başlayalım 22 senedir adamlar oyun oynatıyolar. çok başarılıda sistemleri var. yıllar önce başlamıştık Fanatik nickli bi kamil vardı türk sanıyoduk meğer rusmuş her aksiyonda ABİ BİZ TÜRKÜZ diye bağırta bağırta kesiyodu bizi yavşak Ahahaha
µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 adam gelip küfredecekmiş abi siper alın zeka seviyesi over 9000
manve Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 uyelik aliminin da referans cart curt bir seyler yokmuydu bizde?
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 alamazlar abi üyelik müyelik onay lazım üyelik için. zaten bebeler giremez yazıyo forumun girişinde np yani
madcow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ve 25 misafir herkes veteranı refreshliyo galiba asdf.
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 millet birbirine şifresiyle saldırmaya başladı ahahaha popcornum nerde lan.
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 uo oyniyim diye spora gitmedim server kapandi :) uo forevera bakiyim bari ayrica kurek ne harbiden, admin easyuoda miner mi birakiyomus hahahaha
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 olm herifler amirim izin ver bi yumrukla öldiriyim modeline büründüler. bi imza bi yazı ile bizi bitiricekler. Pasha said: uo oyniyim diye spora gitmedim server kapandi :) uo forevera bakiyim bari olm biz baktık oraya orasıda aos değil pre-aos
manve Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 beyler mahkeme kozunu cektiler. ben kaciyorum. pati hesabimi da avukatima veriyorum
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Smoke said: Oha misafir falan nerden görünüyor vetaranın forumundakiler bizim değil
madcow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 forumlarda normalde assagıda online uyeler ve foruma bakan misafirler gozukur ya 2014 un ilk mahkemeli topic ine hosgeldiniz. asdf
µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 manve said: http://imgur.com/Q4Hhn7m beyler mahkeme kozunu cektiler. ben kaciyorum. pati hesabimi da avukatima veriyorum ortada herhangi bir casus yazılım falan yükleme olmadıgı için hava alırlar anca yalnız sdf
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hakımla kazandığım gp lerimi geri verin bak dava açarım
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 eski ownerın yapmadıgı ne malum abi herhangi bi hacking söz konusu falan değil yani asdfjh direk acc dosyası var. içimizden birini seçmiş paslamış şu NormanBates lameri şurdan account alsada çetintaşla bi karşılaştırsak aman yarabbi
µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 somon'un eski adminleri olduğunu anlayamadılar mı la daha
Öne çıkan mesajlar