Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IPY3 - UoForever-VeteranUo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
somon abi tier atla da btc-e hack çalış sana zahmet.

en azından real bir kazancımız olur hem tahtaları manipule ederiz. yazık internet kafeli gençlere soğuk ter döktürdüğün.
Mesaj tarihi:
abi soyle guzel bi aos runuo bulsak oynasak o zaman.

yabanci serverlar var tabi uo forever, hybrid, demise vs ama aos olan yok bildigim kadariyla.

lag olmayacaksa yine raziyim gerci. onerin bi yer baslayalim bu gece iste.
Mesaj tarihi:
olm gidelim hepimiz pvp-alfa da başlayalım 22 senedir adamlar oyun oynatıyolar. çok başarılıda sistemleri var. yıllar önce başlamıştık Fanatik nickli bi kamil vardı türk sanıyoduk meğer rusmuş her aksiyonda ABİ BİZ TÜRKÜZ diye bağırta bağırta kesiyodu bizi yavşak
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

olm gidelim hepimiz pvp-alfa da başlayalım 22 senedir adamlar oyun oynatıyolar. çok başarılıda sistemleri var. yıllar önce başlamıştık Fanatik nickli bi kamil vardı türk sanıyoduk meğer rusmuş her aksiyonda ABİ BİZ TÜRKÜZ diye bağırta bağırta kesiyodu bizi yavşak

Ahahaha
Mesaj tarihi:
olm herifler amirim izin ver bi yumrukla öldiriyim modeline büründüler. bi imza bi yazı ile bizi bitiricekler.

Pasha said:

uo oyniyim diye spora gitmedim server kapandi :)

uo forevera bakiyim bari

olm biz baktık oraya orasıda aos değil pre-aos
Mesaj tarihi:
manve said:

http://imgur.com/Q4Hhn7m

beyler mahkeme kozunu cektiler. ben kaciyorum. pati hesabimi da avukatima veriyorum

ortada herhangi bir casus yazılım falan yükleme olmadıgı için hava alırlar anca yalnız sdf
Mesaj tarihi:
eski ownerın yapmadıgı ne malum abi herhangi bi hacking söz konusu falan değil yani asdfjh direk acc dosyası var. içimizden birini seçmiş paslamış

şu NormanBates lameri şurdan account alsada çetintaşla bi karşılaştırsak aman yarabbi
  • Yeni Oluştur...