bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 somon abi tier atla da btc-e hack çalış sana zahmet. en azından real bir kazancımız olur hem tahtaları manipule ederiz. yazık internet kafeli gençlere soğuk ter döktürdüğün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi soyle guzel bi aos runuo bulsak oynasak o zaman. yabanci serverlar var tabi uo forever, hybrid, demise vs ama aos olan yok bildigim kadariyla. lag olmayacaksa yine raziyim gerci. onerin bi yer baslayalim bu gece iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 olm gidelim hepimiz pvp-alfa da başlayalım 22 senedir adamlar oyun oynatıyolar. çok başarılıda sistemleri var. yıllar önce başlamıştık Fanatik nickli bi kamil vardı türk sanıyoduk meğer rusmuş her aksiyonda ABİ BİZ TÜRKÜZ diye bağırta bağırta kesiyodu bizi yavşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Fransuxa said: olm gidelim hepimiz pvp-alfa da başlayalım 22 senedir adamlar oyun oynatıyolar. çok başarılıda sistemleri var. yıllar önce başlamıştık Fanatik nickli bi kamil vardı türk sanıyoduk meğer rusmuş her aksiyonda ABİ BİZ TÜRKÜZ diye bağırta bağırta kesiyodu bizi yavşak Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 beyler liseliler geliyor foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=smRs6_oXzwY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 adam gelip küfredecekmiş abi siper alın zeka seviyesi over 9000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Tw'ler assemble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 uyelik aliminin da referans cart curt bir seyler yokmuydu bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 alamazlar abi üyelik müyelik onay lazım üyelik için. zaten bebeler giremez yazıyo forumun girişinde np yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ve 25 misafir herkes veteranı refreshliyo galiba asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 millet birbirine şifresiyle saldırmaya başladı ahahaha popcornum nerde lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 uo oyniyim diye spora gitmedim server kapandi :) uo forevera bakiyim bari ayrica kurek ne harbiden, admin easyuoda miner mi birakiyomus hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 olm herifler amirim izin ver bi yumrukla öldiriyim modeline büründüler. bi imza bi yazı ile bizi bitiricekler. Pasha said: uo oyniyim diye spora gitmedim server kapandi :) uo forevera bakiyim bari olm biz baktık oraya orasıda aos değil pre-aos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Oha misafir falan nerden görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 beyler mahkeme kozunu cektiler. ben kaciyorum. pati hesabimi da avukatima veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Smoke said: Oha misafir falan nerden görünüyor vetaranın forumundakiler bizim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 forumlarda normalde assagıda online uyeler ve foruma bakan misafirler gozukur ya 2014 un ilk mahkemeli topic ine hosgeldiniz. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 manve said: http://imgur.com/Q4Hhn7m beyler mahkeme kozunu cektiler. ben kaciyorum. pati hesabimi da avukatima veriyorum ortada herhangi bir casus yazılım falan yükleme olmadıgı için hava alırlar anca yalnız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 aramizda bir tane de hain var bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hack.doc eklemeseler panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hakımla kazandığım gp lerimi geri verin bak dava açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 eski ownerın yapmadıgı ne malum abi herhangi bi hacking söz konusu falan değil yani asdfjh direk acc dosyası var. içimizden birini seçmiş paslamış şu NormanBates lameri şurdan account alsada çetintaşla bi karşılaştırsak aman yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 somon'un eski adminleri olduğunu anlayamadılar mı la daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar