Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 reampage said: İzlediğin ligin kalitesi farklı bir şey ama futbol yetenek istemeyen bir oyun demek başka bir şey. eğer biraz top oynadıysan zaten ayakların ne kadar hassas bir organ olduğunu bilirdin. böyle birşey demedim, hani nerde demişim? ayaklar eller kadar hassas olsa ayağıyla resim yapan insan çıkınca haber yapılmaz. :p said: Ayrıca televizyonda gösterilmeye değer her futbol oyununda taktiksel anlamda her değişklik sporcunun moralinden ev sahibi takımın taraftar baskısından, hakem hatasına kadar etki eden bir çok faktörün ortaya çıkardığı bir rekabet ortamı mevcut. diğer bütün takım oyunlarında var bu faktörler. said: Sen Player versus Player kavramını bence tekrar bir ele al. Olay sadece matematiksel verilerin çarpıştrılması değil. Futbol insanı bütün vasıfları ile tamamen kullanan bir spor, o yüzden bu kadar yaygın sadece beceri üzerine kurulu bir oyun değil. futbolun kolay olduğunu söyleyen yok, seyretmesi keyifsiz dedim ve nedenlerini izah ettim. gösteri kısmı çok zayıf bir spor. said: Bak kendin NBA öğreniği veriyorsun NBA kendi ligi içinde yeteneksiz adam yok muı ? herkes mi eşit yetenekte ? lig ortalamasını ele alırsan herhalde kıyas kabul görmez türk ligiyle? said: Futbolda böyle 99 yeteneksiz adam felan izlediğin yok sen çok ezbere konuşup sığ düşünceler içine giriyorsun. valla türk ligi paso böyle. ancak şampiyonlar ligi finallerinde falan "90 dakkama acıdım" dedirtmeyen maçlar çıkıyorsa bir sorun var sporda. said: Zaten futbol tartışması yapılıcak bir konu değil onu tarışmasına girmekte benim hatam oldu. hemfikirim. :p öte yandan moba olsun, futbol olsun, kabul görmeyi beklemiyorum zaten insanların bu kadar ciddi ve yaygın takip ettiği unsurları eleştirirken. ama kırk yılda bir eleştiri dile getirmekte de ziyan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 NBA ligi tier basketbol dışında diğer sporların hiç biri bu kadar endüstriyel bir halde olmadığı için beklentinin oluşturduğu baskılı bir müsabaka ortamı yok, zihinsel mücadele diğer sporlarda seyirciyi tatmin edicek düzeyde değil. Bugun yüzmesinden halterine kadar bütün sporların seyir zevki var çünkü en iyileri olimpiyatlarda altın madalya için çıktığında oturup izliyoruz. Orda haltercinin çıkıp 150 kiloyu nasıl kaldırıcak diye bakmıyoruz çünkü bizim yapabiliceğimiz halkın yapabiliceği bir şey değil bu, ama rekabet oluşturulmuş ve merak ediyoruz. Moba bu kadar tuttu çünkü oda futbol gibi insanlar kendi oyanyabiliorlar o yüzden daha çok ilgi gösteriyorlar. Ama bu diğer competitve oyunlar yeri geldiğinde izlenmeyecek anlamına gelmiyor. Mobalar sektörü öldürmez ona inanmıyorum, hatta seviniyorum çünkü hali hazırda piyasayı sömüren bir firmayı o yöne çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 nerden nereyi bagliyosunuz ve tartistiginiz konu moba yazik cidden beyninizdeki yanlis kullandiginiz enerjiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 hamsilipilav said: moba oynayan köylüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Moba oynarken yaptığım grind jrpg oynarken yaptığımı geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 HELAAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 cocuk musunuz oyun oynuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 moba hamallik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 fakir oyunu moba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 amerikada zenciler oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 arcane said: eskiden pvp oyunları vardı. şimdi içinde pvp olan oyunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 aquila said: amerikada zenciler oynuyo. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Her oyunun yüksek ve düşük tempolu oynandığı bölümler vardır bir kere buradan başlamak lazım. Satrançta bile böyle durumlar oluşabildiğinden buna karşı konulmuş kurallar var: http://tr.wikipedia.org/wiki/Elli_hamle_kural%C4%B1 İyi tenis izleyicileri çok rahat görürler ki, zor maçlarda bazı oyunlarda oyuncu kendini çok zorlamaz. 5-5 sonrası servis kırmak için rakibin servis oyununa saklar kendini. Kendini zorlamadığı oyunlarsa gayet monoton ve sıkıcı geçer. Basketbol keza, koçlar iyi oyuncularını dinlendirmek için bench'i soktuklarında, bazen 24'ü sonuna kadar kullanan, topu elde uzun süre tutmaya dayanan monoton bir oyuna dönüşür. Futbolsa defans/ortasahanın pas oyunuyla soğutulur vesaire. Moba'ya kötü bir tür diyebilmek için diğer oyunların çoğunda olan birşeyden dem vurmak saçmalığın daniskası bence. Last hit zor birşey değil, o yüzden izlemiyoruz zaten last hit yapan adamı. Onun last hit atarken rahatsız olmasını sağlayan düşman supportları, erken gank kovalayan team fight potansiyeli yüksek takımlar vesaire izleniyor genelde. Veya doğru düzgün map kontrolü olmadığı zaman, karşı takımı çok iyi gözleyebilen böylece alan bulup last hit alabilen carry'ler izleniyor. Sıkıcı, düşük tempolu takımlar/setup'larsa diğer çoğu oyunda olduğu gibi moba'larda da varlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 off kimsenin kimseyi sallamadığı forumda wotlar yazılmıyormu bitiyorum. azcıkta sam e katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Acaba ilk yaziyi okumadigini soyleyen kac kisi okudu onu merak ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ben hala okumadım,yatmadan önce okurum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ilkini okuyan çoktur 10 sayfa saçmalık döndüğünü görünce ilk wot a dönmüştür millet, ben üstüne yazılan wot lara şaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 okumadım ve haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Gaboo said: adamı ezmişler , üstüne gazete kağıdı örtmüşler wot döşemiş, ruslarla oynasa kaç sayfa yazacak kim bilir bi tek bunu okudum ve bu yoruma katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Saykoleo said: Her oyunun yüksek ve düşük tempolu oynandığı bölümler vardır bir kere buradan başlamak lazım. Satrançta bile böyle durumlar oluşabildiğinden buna karşı konulmuş kurallar var: http://tr.wikipedia.org/wiki/Elli_hamle_kural%C4%B1 İyi tenis izleyicileri çok rahat görürler ki, zor maçlarda bazı oyunlarda oyuncu kendini çok zorlamaz. 5-5 sonrası servis kırmak için rakibin servis oyununa saklar kendini. Kendini zorlamadığı oyunlarsa gayet monoton ve sıkıcı geçer. Basketbol keza, koçlar iyi oyuncularını dinlendirmek için bench'i soktuklarında, bazen 24'ü sonuna kadar kullanan, topu elde uzun süre tutmaya dayanan monoton bir oyuna dönüşür. Futbolsa defans/ortasahanın pas oyunuyla soğutulur vesaire. Moba'ya kötü bir tür diyebilmek için diğer oyunların çoğunda olan birşeyden dem vurmak saçmalığın daniskası bence. Last hit zor birşey değil, o yüzden izlemiyoruz zaten last hit yapan adamı. Onun last hit atarken rahatsız olmasını sağlayan düşman supportları, erken gank kovalayan team fight potansiyeli yüksek takımlar vesaire izleniyor genelde. Veya doğru düzgün map kontrolü olmadığı zaman, karşı takımı çok iyi gözleyebilen böylece alan bulup last hit alabilen carry'ler izleniyor. Sıkıcı, düşük tempolu takımlar/setup'larsa diğer çoğu oyunda olduğu gibi moba'larda da varlar. ne güzel özetlemis arkadas da , olaylar var galiba :D konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bence dota lolden daha iyi lol çocuk oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bence lol daha sağlıklı çünkü içinde meme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bu dediğine anca lol diye gülünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Dotada tower dive yapıp double kill almış bot lane combosu 150-200 hplerle ayağı g*tlerine değerek base'e doğru huşu içinde koşarlarken top laneden zeus'la R'ye basıyorum. (bknz: orgazmdan daha zevkli anlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 mobanın rakibi olarak ne görüyosunuz en çok onu merak ediyorum lan yane sami zaten ciddiye almıyo kimse son 10 senedir myst sc2 den daha iyi multiplayeri diyodu felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar