Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Ben hep 50 liralik araba aliyorum sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Suriye plakası taktırıp gezsek kimse sallamaz bence. Sırf bzim sitede 4 tane falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Motorsiklete de gelir şimdi, Muz Cumhuriyeti forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Selam, Devletimiz o motor hacminden dolayı Ferrari ile A6 3.0TDI'In aynı vergiyi vermesin diye MTV'de fark yaratıp A6 kullanıcısını bir nebze olsun tebessüm ettirmeye çalışıyor(!) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bişey almayın diyo devlet kısaca. saçma sapan taksite girip kriz çıkınca zırlamayın aq diyo yani. almayın arkadaşım araba! sizi üstteki sticky topikimze bekleriz heh. Ha reel de nolcak? insanlar almaya devam edicekler, dolaylı yoldan enflasyonu körüklicek bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Az yesin hipneler de bize de kalsın bir şeyler, kutulara zula yapacaklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Suark said: bişey almayın diyo devlet kısaca. saçma sapan taksite girip kriz çıkınca zırlamayın aq diyo yani. almayın arkadaşım araba! sizi üstteki sticky topikimze bekleriz heh. Ha reel de nolcak? insanlar almaya devam edicekler, dolaylı yoldan enflasyonu körüklicek bu iş Sifir arabada pesin %30 ya, 100k ve uzerinde 45.000 e mi ne cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Aracın 2000 motor olunca fazla yakmasını düşünmek paha biçilemez cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Valvyn said: hayatımda gördüğüm en saçma vergi ya arabayı alıyosun para +ötv+kdv+yıllık vergi +benzin+benzine her ay gelen zam millet otobüs metrobüs kullansın diye mi yapıyolar anlamadım ki Ayrıca taşıt kredisine de peşinat zorunluluğu getirilmiş konut kredisindeki gibi. Dün İstanbul'un birçok yerinde(bizim evin olduğu yer de dahil)saatlerce elektrik kesintisi oldu.Son 2 haftadır 3üncü veya 4üncü kesinti bu. Batıyor lan memleket ve iş adamları hala bir araya gelip "yeter lan" demiyorlarsa bu hükümete demek ki hala bu hükümet bu iş adamlarını zengin etmeye devam ediyor. Yoksa zamanında Ecevit'e TÜSİAD'ın yaptıkları başka ülkelerde siyasal bilgiler fakültelerinde derslerde anlatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Bizim aslında bu vergiler için şimdiye kadar çoktan ayaklanmamız lazımdı. Adamlar bu konuda çok rahat ya, şerefsizler vergi kaçırsın hoooppp hadi çakalım millete. Nasıl olsa sesimiz çıkmıyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 zaten bankalar bı sekılde %20 peşinat olayını deliolardı 30 uda delerler. kısıtlanamaz bişi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 burdan kaçak elektrige de uzanalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Bariz bir şekilde cari açığı kapatmak için çırpınıyoruz. Tüm ithal ürünlerin tüketimini kısmak için, vergiden başlayarak kredilendirmeye kadar çeşitli yollar deneniyor. ÖTV zammı hem bu konuda hem de ek gelir hususunda vazgeçilmez. Bunun yanısıra; "Tüketicilere Kullandırılan Kredilere 36 Ay, Taşıt Kredileri ile Taşıt Teminatlı Kredilere 48 Ay Vade Sınırının Getirilmesi, Taşıt Kredilerinde Kredi Teminat Oranı Uygulaması Hk." said: - Nihai fatura değeri 50.000TL ve altında olanlar için %70, - Nihai fatura değeri 50.000TL’yi aşan binek araçlarda ise bedelin 50.000TL’ye kadar olan kısmı için %70, 50.000TL’nin üstünde olan kısım için %50 olarak uygulanacaktır. Ayrıca "Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik" said: - Mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi dokuz ayı geçemeyecektir. - Telekomünikasyon ve kuyumla ilgili harcamalar ile yemek, gıda ve akaryakıt alımlarında taksit uygulanamayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Altının kredi kartı ile alınıp satılmasını da yeni yıldan itibaren engelledi hükümet.aklıma gelmişken yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Her ne kadar şaşırtmamış olsa da bu vergi artışı, çok üzücü bir gelişme. Daha nereye kadar diye soruyorum kendime. 2000cc üstü alan vergiye katlanacak argümanı kadar saçma bir argüman yok. Düpedüz hırsızlık bu ya. Ek olarak 2lt dizel bmw şehir içi 6.3/100km tüketimi var. Bu değerlerin yanından geçmeyen 1.2-1.6lt araçlar dolu ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ya bu salak kafadan da biktim ben essek gibi vergi veriyorum, gecen sene milyon vergi vermissem kazandigim helal paramla gidip ferrari porsche ne istersem onu alirken niye bir daha %145 vergi vermek zorundayim? nedir bunun mantigi neymis efendim daha fazla artsinmis herkes 1.6 alsin mis vs vs bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Asdf her sene vergiler boklar pusurler bindikce 10 yillik porschelarin degeri yukseliyo ya. Saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 haftasonu- keyif arabası olarak şöyle 10 yaşında cayman falan alma hayallerim vardı, böyle giderse vergi artışları 10 değil 20-30 yaşında olanını ancak alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Devlet kendi eliyle Türkiye'deki muhteşem otomotiv sanayisini mi bitiriyor yoksa? 1 ay önce alınan arabanın liste fiyatı 3 milyar artmış. Daha da artar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Cayman 2008de cikmadi mi ya? Carrera dicektin heralde ki ben de bakmiyo deilim arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 2015 de Macan 2.0 geliyor. Az daha ağlayın 1.6 da çıkartırız sizin için macan. http://www.autoblog.com/2013/12/10/porsche-macan-four-cylinder/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Esh said: Cayman 2008de cikmadi mi ya? Carrera dicektin heralde ki ben de bakmiyo deilim arada. Yok abi, cayman 2005'te çıktı ama ben 10 yaşına gelsin de ulaşılabilir olsun diye bekliyordum sdfs, o da yalan oldu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Selam, Hammaddeyi alıp işliyorsun ve değer artışının vergisini veriyorsun anında. Sonra sene sonunda bir de ne kadar kazanmışsın ona bakıp yine vergi alınıyor. Akabinde elinde kalan parayla otomobil almak istiyorsun; senden yine vergi tahsil ediyor. Hammadde>ürün>para>araç döngüsünün her aşamasında senden vergi alıyor devlet. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mino said: 1 ocak tarihli resmi gazetede yayınlanan karar ile ötv oranları artmış. 1600cc'ye kadar %40'dan 45'e, 1600-2000cc %80'den %90'a, 2000 üzere ise %130'dan %145'e çıkmış. Şöyle arabalara binen adamın çokta umrundaydı. Gene olan biz gibi 1,5 dizel 1,4 benzinlilere olacak Umrundaymış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 benim sigara hala 5 lira : DDDDDDDD arabası olanlar düşünsün : DDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar