Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Hala hediye alamadım, 50-100 TL arası hediye arıyorum şöyle pahalı olmayacak ama aynı zamanda kaliteli gözükecek.. Burberry - 100 TL http://www.bellamola.com/productPaging.php?productId=3425 Banana Republic W - 49 TL http://www.bellamola.com/productPaging.php?productId=66853 Aklımda olanlar bunlar sizinde tavsiye ettiğiniz varsa değerlendireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ben kendi aldığımı göstereyim http://www.ciceksepeti.com/canim-sevgilim-kalp-vazoda-kirmizi-guller 64tl civarına geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Bence parfüm alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Eğer kullanmadığı veya lafını etmediği bir parfümse bence de alma. Çiçek de alınmaz yılbaşı hediyesi diye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yapısına göre düzgün bir mağazadan elbise vs. alabilirsin ben öyle yaptım şahsen, en kötü ihtimal gider değiştirir. yılbaşında bence bir hanıma çicek alınmaz ama karışmak gibi olmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kaşkol al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 pişman değilim, yine bir yıl geçse yine alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/batman-kostumu-9-12-yas-icin-ucretsiz-kargo-98655345 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 eldiven, eldiven-bere-atkı seti falan da oluyor mesela bunlar banko şeyler güzel bir şey aldığında beğenmeme ihtimali yok gibi bir şey ki çok kullanıyorlar. onun dışında çanta var ama onlar da biraz pahalı 100 tl'e zor. massimo dutti'ye bakabilirsin indirim varsa eldiven için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bence hediye almayı düşündüğü kişi 12 yaşından büyük olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 şunu almıştım ben: http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=70143019 utanmasam geri alıp ben giyicem inanılmaz iyiler asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ellerinizin boyu aynı mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 nazi subayı eldiveni olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Kapitalizmin oyununa gelmeyin. Bizim aşkımız kapitalizme boyun eğmez aşkım, ben sana hediye olarak ömrümü verdim deyin. Yerse yırttınız. Yemezse zaten hiç sizin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 içini tamamen kaplıyor o yün tarafı, çok iyi ya. kıskanıyorum falan böyle ellerim üşüyünce... erkekler için bulamıyorum hiç böyle güzel eldivenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yıl 2014'e saatler kala hala sevgilileriden bahsederken hatun diyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 adam seks maşin yapcak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Isine yarayacak risksiz bisi al, parfum falan alma. "Benim kokumu begenmiyosun, eski sevgilinin parfumunden aliyosun demek ki" algisi olusmasin. Amk ince dusunucem diye eridim 60 kiloya dustum 10 senede, butun kadinlari yakmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/fantazi-ic-giyim-seksi-kirmizi-kamci-kirbac-99927517 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 D&R'Da şu yeni kulaklıklardan görmüştüm, 39,90 TL'ydi fiyatı. Ondan alabilirsin sanki.Çok güzel renkler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Esh said: "Benim kokumu begenmiyosun, eski sevgilinin parfumunden aliyosun demek ki" algisi olusmasin. hahaha abi hiç böyle bir deneyimin oldu mu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 oluyo arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bir paticik klasiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 sen söyleyince inandırıcı olmuyor fistandantilus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kelepce, kirbac, bol bol latex. sex shop'u olan arkadasimiz sana yardimci olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar