Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kubat Damage: Raid ve Pvp

Wolas

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

wolas'ın yönetmi güzel ancak tam da wow bırakmama sebep olan durum :D

h.sonu, h.arası için hazırlık yap. h.arası 19.30 24.30 arası raid için online bekle

ohooo

ne hazırlığı :D takım elbise giyip webden camli konferans demiyorum beh maksimum 2 dk sürecek bir oylama :D
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

Dworgian said:

wolas'ın yönetmi güzel ancak tam da wow bırakmama sebep olan durum :D

h.sonu, h.arası için hazırlık yap. h.arası 19.30 24.30 arası raid için online bekle

ohooo

ne hazırlığı :D takım elbise giyip webden camli konferans demiyorum beh maksimum 2 dk sürecek bir oylama :D

craft guild masterı quest versin dedin ya onu diyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

bende çok para var, craft guildini dikerim fakat:

1) istediğimi alırım, istemediğimi almam
2) 10% vergi alırım,
3) küfür ederim, karşılık vereni keserim, reslemem / reg vermem,
4) bana lordum diye ifade edecekler,
5) hoşuma gitmeyen ilk durumda taşı alır eve taşırım.

yardımcın olam mı ben
Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

wolas sen naptin abi ya. ne craft guidli abi parasi olan olmayana alir iste basar gideriz ztn 1-2 ay oyniayip maksat eglenmek ole craft guildi kasis isler ile nebula gibi lamer bi serverde ugrascak varsa eyvallaa EYVALLA.

renk gelsin dedim olmasın bunların hepsi fikir kimse bişi sölemiyor benim çözüm üretmeye çalışıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Panpa isteyen istedigini desin ya ben oylesine dedim de ben oyle Raid, Craft Gult, vs. gibi bana hardcore aktivitelere gelemiorm malesef. 4 gundur giremedim insallah yeniyildan sonra gircez. AKSAMA kiz gelio ak kizin onunde de cikarip uo oyniyamiorm ya bu yastan sonra oyunmu oynuon dicek ak bide muumble fln acarsam tam kopoar kiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...