bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tiliye basacağıma gider şebneme basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 moriarty said: su an ordumla guildi almaya geliyorum herkes kaleye gelsin morii moriiii moriiiioğlu hem temiiiz hem dürüst bir insanoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 şebneme basarsan katilin olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 wolas sen naptin abi ya. ne craft guidli abi parasi olan olmayana alir iste basar gideriz ztn 1-2 ay oyniayip maksat eglenmek ole craft guildi kasis isler ile nebula gibi lamer bi serverde ugrascak varsa eyvallaa EYVALLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Dworgian said: wolas'ın yönetmi güzel ancak tam da wow bırakmama sebep olan durum :D h.sonu, h.arası için hazırlık yap. h.arası 19.30 24.30 arası raid için online bekle ohooo ne hazırlığı :D takım elbise giyip webden camli konferans demiyorum beh maksimum 2 dk sürecek bir oylama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bu arada bu drama olaylari nedir ya?? ciddi ciddi kavgami ettiniz len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Wolas said: Dworgian said: wolas'ın yönetmi güzel ancak tam da wow bırakmama sebep olan durum :D h.sonu, h.arası için hazırlık yap. h.arası 19.30 24.30 arası raid için online bekle ohooo ne hazırlığı :D takım elbise giyip webden camli konferans demiyorum beh maksimum 2 dk sürecek bir oylama :D craft guild masterı quest versin dedin ya onu diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bu arada ben eğlenmek için takılıyorum öyle pvp charım bile yok zaten böyle şeyleri dert ediyorsanız ben çıkam gultten uo ile alakası olmayanların filan demiş bi arkadaş ona peki diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yok yahu kavga değil klasik paticik satasmaları öle olmaz böyle olur benim fikrim en dogru fikirdir baskınlıgı guild söz sahibi olması lazım birinin bu sorumlulugu alacak biri lazım tili diyorlar bastım oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bende çok para var, craft guildini dikerim fakat: 1) istediğimi alırım, istemediğimi almam 2) 10% vergi alırım, 3) küfür ederim, karşılık vereni keserim, reslemem / reg vermem, 4) bana lordum diye ifade edecekler, 5) hoşuma gitmeyen ilk durumda taşı alır eve taşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 BENCE ADİLİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 çare moriarty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak said: bende çok para var, craft guildini dikerim fakat: 1) istediğimi alırım, istemediğimi almam 2) 10% vergi alırım, 3) küfür ederim, karşılık vereni keserim, reslemem / reg vermem, 4) bana lordum diye ifade edecekler, 5) hoşuma gitmeyen ilk durumda taşı alır eve taşırım. yardımcın olam mı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tilinin bağlılığı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 HotLine said: wolas sen naptin abi ya. ne craft guidli abi parasi olan olmayana alir iste basar gideriz ztn 1-2 ay oyniayip maksat eglenmek ole craft guildi kasis isler ile nebula gibi lamer bi serverde ugrascak varsa eyvallaa EYVALLA. renk gelsin dedim olmasın bunların hepsi fikir kimse bişi sölemiyor benim çözüm üretmeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 lordum diye ifade etmek ne demek lan hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 beyler olaya müdahale etmek zorundayım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Panpa isteyen istedigini desin ya ben oylesine dedim de ben oyle Raid, Craft Gult, vs. gibi bana hardcore aktivitelere gelemiorm malesef. 4 gundur giremedim insallah yeniyildan sonra gircez. AKSAMA kiz gelio ak kizin onunde de cikarip uo oyniyamiorm ya bu yastan sonra oyunmu oynuon dicek ak bide muumble fln acarsam tam kopoar kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ergen gibi bağırıp duran heyecanlı arkadaşlara çözüm bulmalısınız bence herkesi mumble a çağırmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 MORİ GELİYOR ÇARE MORİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 destekleyen tüm guild üyelerine kadın ve şarap verilecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak said: bana lordum diye ifade edecekler, hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 dandini uo için elli tane programa gerek yok ya. çift tıkla kovala işte. kaçarken yazmaya çalışınca eğlenceli bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Pyro said: Ergen gibi bağırıp duran heyecanlı arkadaşlara çözüm bulmalısınız bence herkesi mumble a çağırmadan önce. ultima bagrittiran bi oyun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 biri minoca gate açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar