spompas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 master a kim geccekse kalıcı olsun geride kalan oyunculara liderlik yapsın 2 ay sonra kankacım italyaya ucuorm 10 gün yokum olmasa iyi olur mesela harbi harbi ilgilenmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 guildi bana verin kafanız rahat olsun ya kimseye eyvallahım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yuh olay geyik dibi olmuş ben yazana dek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kurumsallaşmamız gerekiyor arkadaşlar. profesyonellik şart. çare ünal başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 moriarty alırsa ben gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi guildmaster olacak adamın gerçekten online süresi iyi olan biri olması lazım bu gerçek. ama liderlik vasıfları da önemli tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 italya'ya da uçamaz hiçbiri - alayı fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak gelmezse ben de gelmem99++++++++++++++++++++++++87 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak said: moriarty alırsa ben gelmem https://m.ak.fbcdn.net/creative.ak/hads-ak-prn2/s110x80/1354210_6010464775056_924177017_n.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tipe gel ya pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 neyin kavgasını yapıyoruz ben kacırmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bende savasmak istiyorum ama mumble yeteri kadar konusma yapıyorum arkadaslar size daha antreman yapmamız lazım bu vakit tede diger guildler bizi engellemesin diye karşılıklı ateskes gibi konusma yapıyorum yoksa sebnem mebnem banane kimse kim. bu dengeyi master ın iyi saglaması lazım daha aktifligimiz ne kadar sürer o bile belli değil ben eger gercek guild master olsaydım buraya bişi yazmadan herşeyi yapmıstım ama saglıklı kalsın diye ugrastım daha iyi yoneteceginizi düşünüyorsanız hemen gecsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Abi akşam mumble da drama filan dönecekse haber verinde sizin kanala geçeyim bende.Bayadır guild dramasına şahit olmadım.Şaka bir yana her akşam toplanıp oynuyordunuz güzel güzel bayada bi kalabalık oluyordu mumble kanalı neyin kavgası ki şimdi. Bide bazılarınızın ses ayarları çok kötü lan geçen kimdi hatırlamıyorum yanlışlıkla bizim guild wars oynadığımız kanala geldi.Üst kanala atana kadar elim ayağım dolaştı kulaklarımızdan kan geldi yeminle.Dworgian'ı tenzih ediyorum tabi adam yanlış kanalda olduğunu farkedince iyi akşamlar bile dedi direk kaçmayıp.Sırf bu yüzden Dworgian haklı tartışmalarda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak said: italya'ya da uçamaz hiçbiri - alayı fakir. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben size sülalesi rahat bir guild vaadediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 isteyen kız kuzenini getirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bu arada benim charım bile yok nebulada şu anda ama sanki guilddeymiş gibi yazmak çok eğlenceli asfdashgdshdfjdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kız kuzenlere oyum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 catze gm olsun yine işte tamamdır ya kasmayalım. craft gültü kurup chaos olduk mu tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Kalten said: Abi akşam mumble da drama filan dönecekse haber verinde sizin kanala geçeyim bende.Bayadır guild dramasına şahit olmadım.Şaka bir yana her akşam toplanıp oynuyordunuz güzel güzel bayada bi kalabalık oluyordu mumble kanalı neyin kavgası ki şimdi. Bide bazılarınızın ses ayarları çok kötü lan geçen kimdi hatırlamıyorum yanlışlıkla bizim guild wars oynadığımız kanala geldi.Üst kanala atana kadar elim ayağım dolaştı kulaklarımızdan kan geldi yeminle.Dworgian'ı tenzih ediyorum tabi adam yanlış kanalda olduğunu farkedince iyi akşamlar bile dedi direk kaçmayıp.Sırf bu yüzden Dworgian haklı tartışmalarda! lol tşkkrlr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hayır ben konuyu anlamadım bende kavga etmek istiyorum söylesenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 catze bırakacak oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 jacabo said: hayır ben konuyu anlamadım bende kavga etmek istiyorum söylesenize spompas diktatör oldu başımıza #direnkubatdamage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 jacabo said: hayır ben konuyu anlamadım bende kavga etmek istiyorum söylesenize hiyerarşi tartışması guildmastera atar yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 su an ordumla guildi almaya geliyorum herkes kaleye gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar