Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 JestersTear said: Dworgian örnek olarak, 5m katkıda bulunan adamla 50k katkıda bulunan adamı düşünürsek ortada bir emek yok mu verilmiş, nasıl bu görmezden gelinir? tamam pati guildi, pati kardeşliği falan da, emek ve saatler var bu görmezden gelinebilir mi? fikrini merak ettim. ben bunu belirttim. bir yönetim kurulu olsun ve bu kişilerden oluşsun dedim. bana cevaben "abi bizim vaktimiz var kastık niye öyle ayrıma gidelim" diyenler bu paraları verenler. ben de bu fikri kabullendim. şimdi tek kişinin "böyle olur" açıklamaları bana saçma geliyor. 45 üyelik guildde 10 kişinin çogunluk olmasının saçma geldiği kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bu guildin başına benim gibi bir alpha lazım anlaşıldı. https://m.ak.fbcdn.net/creative.ak/hads-ak-prn2/s110x80/1354210_6010464775056_924177017_n.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 spompas ver bana bu kadar istemiyorsan. gel brit bankın ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Madcat said: Ta ki, Guild paraya ihtiyacı olduğundan elini cebine atmayanlara recalluk reg yok diyene kadar. ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Xenocide said: BEN DE YOKUM asfgadfkj hırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Dworgian said: JestersTear said: Dworgian örnek olarak, 5m katkıda bulunan adamla 50k katkıda bulunan adamı düşünürsek ortada bir emek yok mu verilmiş, nasıl bu görmezden gelinir? tamam pati guildi, pati kardeşliği falan da, emek ve saatler var bu görmezden gelinebilir mi? fikrini merak ettim. ben bunu belirttim. bir yönetim kurulu olsun ve bu kişilerden oluşsun dedim. bana cevaben "abi bizim vaktimiz var kastık niye öyle ayrıma gidelim" diyenler bu paraları verenler. ben de bu fikri kabullendim. şimdi tek kişinin "böyle olur" açıklamaları bana saçma geliyor. 45 üyelik guildde 10 kişinin çogunluk olmasının saçma geldiği kadar. adam troll abi boşuna dialoga giriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 burada emeği olan biri varsa o kadar tame kasıp bize at lama getiren catzedir, 3 tane accounttan 1 milyon para yapmış adamın emeği yoktur benim gözümde. ps: ben 800 e yakın para verdim, guilde gelen herkese yardım etmeye çalıştım atlarını verdim paralarını verdim spellbooklarını runebooklarını yazdım beni bilen bilir ama catzenin yaptığının yanında benim emeğim inan sıfırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Aluriel said: spompas ver bana bu kadar istemiyorsan. gel brit bankın ordayım abi ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak said: Dworgian said: JestersTear said: Dworgian örnek olarak, 5m katkıda bulunan adamla 50k katkıda bulunan adamı düşünürsek ortada bir emek yok mu verilmiş, nasıl bu görmezden gelinir? tamam pati guildi, pati kardeşliği falan da, emek ve saatler var bu görmezden gelinebilir mi? fikrini merak ettim. ben bunu belirttim. bir yönetim kurulu olsun ve bu kişilerden oluşsun dedim. bana cevaben "abi bizim vaktimiz var kastık niye öyle ayrıma gidelim" diyenler bu paraları verenler. ben de bu fikri kabullendim. şimdi tek kişinin "böyle olur" açıklamaları bana saçma geliyor. 45 üyelik guildde 10 kişinin çogunluk olmasının saçma geldiği kadar. adam troll abi boşuna dialoga giriyosun ciddi konuştugum mevzuda ben açıkların kendimi dilim döndüğünce. troll ise bir yerde cidden saçma bir şey sorar cevap vermem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Tamam ozaman haklısın Dworgian, zira önceden öyle birşey denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Madcat said: spompas said: Sana niye onunla konuştun niye insiyatif aldın müttefik belirledin kötü yaptın diyen oldu mu? Aksine destekledim adam güzel bir şey yapmış en azından safımız belli olsun saçma sapan herkese dalıyoruz düşüncesindeyim yani senin şimdiye kadar yaptığın kötü bir yönetim veya bir şey görmedim. Ta ki, Guild paraya ihtiyacı olduğundan elini cebine atmayanlara recalluk reg yok diyene kadar. Bu laftan sonra buraya eğlenmek amacıyla gelmiş,ultimaya 10 sene sonra tekrar başlayıp sevdiği ortamda sevdiği arkadaşlarıyla birşeyler yapmış adamlara oyunu bıraktırdın ellerine sağlık resetten önce oynuyormuşsun resetten sonra da oynamaya devam edersin biz yokuz. yahu canım kardeşim ben yeni katıalcak üyelerden bahsediyorum dışardan adam alalaım diyorsunuzya onların söz hakkı bence yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 spompas said: sırf bu salak sey için laptop aldım YOKARTISKDFSGSFHFHCVB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kırbaçlıyalım dışarıdan gelecekleri. fukin niggers. kaleye de giremesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 benim oyum tilinin kuzeninin oyuyla bir olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tilinin kuzeni çoban mı abi dsffhdgfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tilinin kuzeni akıllı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ne bileyim adamı almamışlar işte gülte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ya tam piçsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 toggie said: hocam senin hatan burada iste. ben kimseye kafa falan tutmuyorum, eglenmeye geldim. biraz da nostalji. paticik'e uye olalı 12 sene olmus, ultimatr diye geldik buralara. uzerinden 10 sene gecmis bir olaya geri donuyorum sonucta. nostalji yasamakatan baska bir amacım olmayan oyunda kusura bakma da hayatını buna adamıs veletlere kafa tutacak ciddiyeti sergileyemem, buna vaktim de yok zaten. pvp yapıyorsun, adam öldürmeye çalışıyorsun resmen kafa tutuyorsun işte sadece craft ve hırsız oynayıp nostalji yapıyorum desen bişi diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bence tilinin kuzeni bile yok amaç tatsızlık çıkarıp rejim değiştirmek, tahta oturmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 benim app bacılarıma recallık reg vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 HERŞEY VOYSUN ATILMASIYLA BAŞLADI sdfsdfsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Red said: benim app bacılarıma recallık reg vermediler. akpsdsaduıhdsauıhdsauıh dsaouıhdsauılhdsaouıhsauıhdsakdsajopdkpsasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Red said: ne bileyim adamı almamışlar işte gülte. sor bakalım neden almadılar bi sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 spompas; -order/chaos olunması tüm craftlar yan guilde alındığında ve aktif çogunluk onayladığında elbette istenen bir şey (ancak az daha pvp alıştırması fena olmaz) -senin fedakarlık etmen, laptop bulundurman da güzel bu da ok -tabii ki GM olarak gidip konuşacaksın ama Şebnem in ayrı bir yeri var beni de az koşturmadı minoc a misal =) -para vs değil de burada hype a dahil olup guild kurulmasına vesile olanlar demek istediysen de, birkaç kişi seçilir onların kararına uyulur en azından ortak irade olmuş olur diyorum (abi tmm komik olacak kadar ciddi konuşuyorum da oyun da olsa kaos olmasın bir düzen gelsin fln) Bu yani olmamış derken kastettiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar