Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Evet ya . Kotu tasarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 bedava olduğu için. parayla olsa farklı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 dizler çok başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 pipiler de başa bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 çok nankörsünüz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 umarım en yakın zamanda atlatır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Bence yırtacak ya, zengin adam kolay ölmüyo abicim, tıbbın tüm imkanları önüne seriliyor bikere, sonra bi bakıyosun kafaya keleş yemiş adam çocuk yapıyo megri söylüyo falan. Misal Terimin teknede parmağı koptu, dalgıçlar 1 saat aradı denizden çıkartıp en mikrocerrahına diktirdiler, gariban bi adamın çükü kopsaydı o kadar seferber olmazlardı asdassda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 para da olsa yapılabilen birşey yok gibi şöyle bir durumda, şişliğin beyindeki basıncını azaltıp vücudun kendini tamir etmesini bekliyorlar ancak. açıp da nöronları yerine geri koymuyorlar yani. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Hayata geri dönebilir dönmesine de, ömrünün yarısını 350 km/h ortalama hızla geçirmiş bi adam felç olup da araba bile kullanamazsa yaşıyor gibi hissetmeyecektir. İşin o kısmı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Onu kayarken dusunecekti abi. ALLAH KORKUSU OLACAK ADAMDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 kosarak yapiyodu sanki 350, got kadar seyin icine girip bi gaza basiyodu. senin felc olmanla onun felc olmasi arasinda duygusal olarak bi fark olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 "Tatar Ramazan" said: Bence yırtacak ya, zengin adam kolay ölmüyo abicim, tıbbın tüm imkanları önüne seriliyor bikere, sonra bi bakıyosun kafaya keleş yemiş adam çocuk yapıyo megri söylüyo falan. Misal Terimin teknede parmağı koptu, dalgıçlar 1 saat aradı denizden çıkartıp en mikrocerrahına diktirdiler, gariban bi adamın çükü kopsaydı o kadar seferber olmazlardı asdassda sadist misin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 dunyanın en iyi doktorları adama bakıyor diyor . Burda canlı adamı mezara koyan doktorların oldugu dusunulecek olursa adamın haklı oldugu nokta var sadistlikle alakası yok olanı söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 dünyanın en iyi doktorlarının grenoble'de çalıştığından hayli şüpheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yildirimokur said: Fistan said: hatırladıgım en etkileyen anlardan biri baya şoka ugramistim üzüntü tabi ardından 2:25 den sonra schumacherin, coulthardı dövmeye gittigini izleyebilirsiniz Bu çok manyakmış. Ama anlamadığım, kısa sürede tekrar yarışa dönebilecekken o kadar süre kaybetmek ? Çok mu hasar almış araba ? Coulthard da inmiş gezinio. sunu ben de izlemistim zamanında ama yarıstan falan pek anlamadıgımdan soruyorum, kazada coulthard'ın hatası nedir schumi'yi bu kadar sinirlendiriyo? tur bindiriyo da yol mu vermiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Yol vermesi lazım ama ana yoldan ayrılmadan yavaşlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 toggie said: yildirimokur said: Fistan said: hatırladıgım en etkileyen anlardan biri baya şoka ugramistim üzüntü tabi ardından 2:25 den sonra schumacherin, coulthardı dövmeye gittigini izleyebilirsiniz Bu çok manyakmış. Ama anlamadığım, kısa sürede tekrar yarışa dönebilecekken o kadar süre kaybetmek ? Çok mu hasar almış araba ? Coulthard da inmiş gezinio. sunu ben de izlemistim zamanında ama yarıstan falan pek anlamadıgımdan soruyorum, kazada coulthard'ın hatası nedir schumi'yi bu kadar sinirlendiriyo? tur bindiriyo da yol mu vermiyo? bu yarışı hatırlıyorum, belçikaydı sanırım daha yarışın startında acayip bir kaza olmuştu 4-5 arabanın karıştığı falan. Schumi hakkinen ile çekişiyordu o dönemde coulthard'da tam bir sidekick takılıodu hakkinen'e. schumi sanıyorum o yarışı kazandığında puan farkını falan azaltıyormuydu yakalıyormuydu hakkinen'i hatırlamıyorum çünkü sanırım hakkinen yarış dışı kalmıştı. david c. orada viraj çıkışında "tehlikeli" şekilde yavaşlıyor arkasından tur bindirmek için gelen schumi de bindiriyor, normalde çok daha önceden yol vermesi gerekirken, resmen kızdırmak için izin vermiyor inceden inceden kıyıyor yani coulthard sadfs. beklemediği andada yol verince BAM! o gün renault birinci mi olmuştu hatırlamıyorum da yarışı bitiren tüm pilotlar puan almıştı o kadar az kişi bitirebildi. sonrasında zaten belçika GP bir daha yapılmadı sanıyorum eski pist vs. diye bahanelerle kaldırılmıştı sonraki sene. geri konuldumu şuan bilmem. teheey ne küfür etmiştim o zaman David'e ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 2013 ü atlattı dayan schumi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 aynen az önce twitter'da bariçello yazdı. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 rip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 vatan sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Link ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 barrichello nasıl ağlıyo lan canlı yayında şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar