Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"ÖVÜNÜLESİ" düşük motor maceralarınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kutulunun kötü filo arabasıyla (1.3 galiba) cc ile kapıştım bilmeden(iki şerit arasında kaldıydım galiba basayım bi şerite yerleşeyim derken yanımdaki de basmış işte hiç bakmadımdı sdf) adam fark edince bi 80 metre sonra falan bastı geçti bizi tabi şimdi aklıma geldi heauhe
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şimdi hatırladım

Benim meşhur 1.2 opel corsa ya bakıma götürdüğümde bakım masrafları yanımdaki insignia dan 50 lira düşüktü

Para öderken az küfür etmedim...
Mesaj tarihi:
bi arkadaşım 2 hafta önce z4 3.5i aldı +100hp lik acu taktı. 450hp oldu makinesi.

araba düz gitmiyo kesinlikle. ben hayatımda böyle bişi kullanmadım lol

boyle traction controlle yanlatıyo seni cok değişik bi fantazi.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi düşük motor değil de daha ilk böyle araba kullanıyoz app bile değiliz newbieyiz yokuştaki trafiklerde arabayı stop ettirdiğimin sayısı ve tepkilerim benim için baya bi maceraydı babama bi kere nerdeyse çıkarıp direksiyonu veriyodum al baba kullanamıyorum ben diye öyle böyle panik yapmamıştım sdfsd
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Esh said:

bi arkadaşım 2 hafta önce z4 3.5i aldı +100hp lik acu taktı. 450hp oldu makinesi.

araba düz gitmiyo kesinlikle. ben hayatımda böyle bişi kullanmadım lol

boyle traction controlle yanlatıyo seni cok değişik bi fantazi.

traction iptal etmiş olmasınlar?
  • 7 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
geçen gün iş arkadaşım eve bırakıyordu. eve baya yaklaştık, 3 - 4 tane daha ışık geçicez ama toplam bi 5 - 6 dk'lık yol kaldı. ama ev ile de paraleliz, yolun karşı tarafına geçilecek sadece. adam çekti sola kaldırımsı şeyin üzerinden karşı yola geçti, ordan da bizim sokağa daldı.

baya övünülesi bir düşük motor macerasıydı. hemen buraya yazma ihtiyacı duydum. lel.
  • 3 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bir gece saat 3 de eve gelmişim çok yorgunum arabayı da daha 2 haftadır kullanıyorum yeni alışıyorum, duvarın dibine kadar geldim park ettim ama memnun kalmadım bi manevra daha yapayım daha düzgün bırakayım dedim vitesi geri taktım gaza dokundum araba fırladı, zaten duvarın dibindeydim hoop yan bahçeye girdim, geri vitesle birinci vites yan yanaydı o kafayla geriye takacağıma ileriye takmışım "AMAN TANRIM!" didim el frenini çektim sonra napıyorum en diye el frenini indirip arabadan indim

1.2 motor bir araçla olunca düşük motor sınıfına giriyor diye düşündüm paylaşayım dedim
  • Yeni Oluştur...