senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 GEd said: Takip mesafesi? turkiye de takip mesafesi santimlerle
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ne yiğitler ne delikanlılar mahcub oldu bu düşük motorlu araçlarda
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Kutulunun kötü filo arabasıyla (1.3 galiba) cc ile kapıştım bilmeden(iki şerit arasında kaldıydım galiba basayım bi şerite yerleşeyim derken yanımdaki de basmış işte hiç bakmadımdı sdf) adam fark edince bi 80 metre sonra falan bastı geçti bizi tabi şimdi aklıma geldi heauhe
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 şimdi hatırladım Benim meşhur 1.2 opel corsa ya bakıma götürdüğümde bakım masrafları yanımdaki insignia dan 50 lira düşüktü Para öderken az küfür etmedim...
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bi arkadaşım 2 hafta önce z4 3.5i aldı +100hp lik acu taktı. 450hp oldu makinesi. araba düz gitmiyo kesinlikle. ben hayatımda böyle bişi kullanmadım lol boyle traction controlle yanlatıyo seni cok değişik bi fantazi.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 1.2 albea her binişim bir macera zaten hangisini anlatayım dsfklsvjs
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Patide bunun üstüne ibretlik başka bir konu daha yok...
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 PrudenT said: 1.2 albea her binişim bir macera zaten hangisini anlatayım dsfklsvjs bekleriz güzel bir anı buklesi :D Şu cuma günü gülelim biraz :D
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 1.2 corsam hala benimle gelin maceralar yaşayalım.
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi düşük motor değil de daha ilk böyle araba kullanıyoz app bile değiliz newbieyiz yokuştaki trafiklerde arabayı stop ettirdiğimin sayısı ve tepkilerim benim için baya bi maceraydı babama bi kere nerdeyse çıkarıp direksiyonu veriyodum al baba kullanamıyorum ben diye öyle böyle panik yapmamıştım sdfsd
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 1.2 corsamla türkiyenin en yokuşulu bol ilinde hiç sorun yaşamıyorum. uzun yol derseniz sollama yapma konusunda anlatacaklarım var elbet.
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Esh said: bi arkadaşım 2 hafta önce z4 3.5i aldı +100hp lik acu taktı. 450hp oldu makinesi. araba düz gitmiyo kesinlikle. ben hayatımda böyle bişi kullanmadım lol boyle traction controlle yanlatıyo seni cok değişik bi fantazi. traction iptal etmiş olmasınlar?
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Şu topaktan sonra 1.6 motor altını direk eledim. Zaten kullanamıyorum mereti, oto vites şart.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yok la ii yeni araaların motorları falan gzuel.
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yeniler kötü ya, hepsi elektrikli bisiklet gibi ses çıkarıyo maksimum.
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 geçen gün iş arkadaşım eve bırakıyordu. eve baya yaklaştık, 3 - 4 tane daha ışık geçicez ama toplam bi 5 - 6 dk'lık yol kaldı. ama ev ile de paraleliz, yolun karşı tarafına geçilecek sadece. adam çekti sola kaldırımsı şeyin üzerinden karşı yola geçti, ordan da bizim sokağa daldı. baya övünülesi bir düşük motor macerasıydı. hemen buraya yazma ihtiyacı duydum. lel.
Katibim Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ee altı sürtmedimi aracın ?
Phillamon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Katibim said: ee altı sürtmedimi aracın ? Sürtmüş işte, düşük motor dediği motoru bırakmış adam yola :P
reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 pro bisikletcilerde, bisiklet zili ne arar la?
ikonan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 yağmur sonrası dağ yolu virajlı sonuç sol dirsekte kırık. allhtan amelyat vs diyenleri dinlemedim. ortopedi prof tanıdğın sayesinde iyiyim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 bir gece saat 3 de eve gelmişim çok yorgunum arabayı da daha 2 haftadır kullanıyorum yeni alışıyorum, duvarın dibine kadar geldim park ettim ama memnun kalmadım bi manevra daha yapayım daha düzgün bırakayım dedim vitesi geri taktım gaza dokundum araba fırladı, zaten duvarın dibindeydim hoop yan bahçeye girdim, geri vitesle birinci vites yan yanaydı o kafayla geriye takacağıma ileriye takmışım "AMAN TANRIM!" didim el frenini çektim sonra napıyorum en diye el frenini indirip arabadan indim 1.2 motor bir araçla olunca düşük motor sınıfına giriyor diye düşündüm paylaşayım dedim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 aslında bu daha çok "GÜLÜNESİ" düşük motor maceram oldu yan bahçeyle kot farkı olduğundan düşük motor tanımı da uyuyor bence
Öne çıkan mesajlar