Tori Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Abi AVMye her gidişimde farklı bir şampuan alıyorum. Her seferinde beğenmiyorum. Her seferinde bu ne lan saçım bir tuhaf oldu diyorum. 2014'e şampuanımdan emin girmek istiyorum. Şunu kullanıyorum çok güzel, şunu kullanıyordum kel oldum, şunu kullandım kızlar saçlarımdan ellerini çekemedi diyeceğiniz ürünler, yorumlar.... pic somewhat related http://31.media.tumblr.com/tumblr_lvb5hv2Szc1qlw9dho1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 sabun 1945 yapımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Dove'un kepek için olanı var gri, onu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Johnsons Baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 john frieda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Isırgan otlu sabununu kullanıyorum otacının. Şampuan kullanmak zorunda kaldığımda bi sonraki yıkamaya kadar kepek ve kaşıntı sorunu oluyor. Markadan bağımsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Marl0_on said: john frieda Erkegi var miymis freidanin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 yok sanırım, ben bakındım bulamadım. ama saçlarımın elektriklenme problemini çözdüğü için kullanıyorum. daha doğrusu elektriklenme değil de, kuru olduğu için kabarıyor işte. daha önce elidorun nemlendiricilisini denedim çok kepek yaptı, farklı erkek şampuanlarını denedim piyasadaki onların da hiçbir yararını göremedim. frieda iyi memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 benim sampuanim en iyisi hem pahali hem de bulamazsiniz alamazsiniz cunku cok mukemmel bi sampuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 dalin çünkü bebekler için olan ürünlerde katkı maddesi kimyasal falan az oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 sampuanınızı degistirin belirli periyotlarla yoksa kepek yapabilir kafa deriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Kafayi sabun gibi ultra bazik birseyle yikamak sac derisini kurutarak kepege neden olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 yagli cildi olanlara sabun bişi yapmaz ama kuruysa sikinti olabilir dedigin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Abi olay şampuanda değil bir noktadan sonra, tamamen saçta. Eskiden pantene kullanırdım. Pırıl pırıl olurdu saçlarım, buklelerim ahenkl... her neyse öyle yani. Sonra stres vs. derken bundan 3 yıl önce falan kuru olan saçlarım yağlanmaya başladı, arada kepeklenir oldu. 2 doktora gittim, 10 tane şampuan değiştirdim; serum, saç kremi ne varsa denedim. Bi moka yaramadı. Saçlarım o kadar sağlıksız ki anlatamam. 21-22 yaşlarında saçlarım gereksiz gürdü, hani 3 kişiye peruk yapılacak kadar saç vardı. Şimdi yine normal insan ölçütlerinde saçım var ama dökülüyor. İşin komiği tepeden falan değil, şakaklardan ve yanlardan dökülüyor saçlarım. Denediklerim içinden bana en çok yarayanı Bioblas oldu bu arada. Ama o bile yaramadı; sadece daha düzgün, yumuşak vs. oluyor saçlarım onu kullanırken, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 kıliyırı kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 kafa ve omuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Suark said: dalin çünkü bebekler için olan ürünlerde katkı maddesi kimyasal falan az oluoAynen, kepek şampuanları yalan. Kullanmaya başladığımdan beri kepek gitti yağlanma azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Marl0_on said: yok sanırım, ben bakındım bulamadım. ama saçlarımın elektriklenme problemini çözdüğü için kullanıyorum. daha doğrusu elektriklenme değil de, kuru olduğu için kabarıyor işte. daha önce elidorun nemlendiricilisini denedim çok kepek yaptı, farklı erkek şampuanlarını denedim piyasadaki onların da hiçbir yararını göremedim. frieda iyi memnunum. aynı sıkıntı var bende de... var mı görseli falan? deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 http://mcdn01.gittigidiyor.net/3515/Ipek-Sampuan-750GR-Tum-Saclar-Icin-Hacim-Veren-P__35159979_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 deadwoll said: Şimdi yine normal insan ölçütlerinde saçım var ama dökülüyor. İşin komiği tepeden falan değil, şakaklardan ve yanlardan dökülüyor saçlarım. erkek tipi dökülme çoğu insanda şakaklardan başlar zaten niye şaşırdın ki buna? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 http://mcdn01.gittigidiyor.net/3969/Mecitefendi-Tescilli-Siirt-Dogal-Bittim-Sabunu__39696739_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Ne şampunanı lan erkek dediğin pis olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 kepek için syoss kullanıyodum. sonra bitince kepek kesildi sandım bakıcı onarıcı syoss aldım. memnun değilim. ama kepek için olan kesmişti kepeğimi. bi de su çok önemli sanırım. aynı şampuanla iki farklı evde yıkandım. yani taşıdık. şimdi saçlarım öncekinden daha yumuşak hemen şekle giriyor teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Tresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Madem konu kepeğe falan kaydı, Seboreik Dermatit için şampuan önerisi olan, kullanan yokmu?? Konazol ketoral fix ama çözüm değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar