Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Cons

Öne çıkan mesajlar

Ahaha doğrudur.

Ilk zamanlar ben de çıksın, serbest yargılansın dedim de adamın son 1 yılda ektiği nefret tohumlarını görünce haksızmışım dedim. Yaşlı başlı adam her maç ana avrat küfürler savuruyor. Bulunduğu makama hiç ama hiç yakışmıyor. Keşke camiada biraz akil adam olsa da ne yapıyorsun sen ya diyebilse kendisine. Azizbahçe olduk resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Şu Caner ve Sowun sözleşmeleri iyileştirip uzatalım, üstüne bi Mevlüt bi Tarık Çamdal bi Jimmy Durmaz çekelim. TRyi sallamayan Meyreleşi WCde para ederken satıp yerine gencini bulalım yeter, oyun kurucu olarak Salih-Alper kullanılabilir bence. 10 numara tipi adam artık bu takıma uymaz, eh Hernanes gibi adamları da alamayacağımıza göre orada bu sene Salih-Alper pişse en güzeli olur. Para kalırsa hızlı genç zenci potansiyelli kanat alınır yedeğe mis.

Krasic, yobo, baroni, stoch, holmen, serdar hatta Topuz da satılır işte.

aynen hacı türkleri iyi toplayın aman gs kapmasın. sonra tek başarınız olan tr ligi şampiyonluğu kaçar mazallah.

azizbahçe iyiymiş

bence gs gitmesin şl ye 4-5 sene. her sene beşiktaş ve fenerbahçe gitsin. bir sene birisi ön eleme oynasın, diğer sene diğeri, çünkü illaki birisi direk gitsin dersek diğeri hiç gitmeyebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...