Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet 10k kapasite olsun gerisi loca olsun =D O kadar talep olursa tabi haha, bilgili zamanında değişiklikler yaptığı için afaroz edilmişti ama asıl gelir bilette felan değil malesef.
Mesaj tarihi:
kermit said:

PZero said:

kasımpaşa-bursa-gs maçlarından 7 puan cıkarırsak en büyük şampiyon adayı biz oluruz.

9 puan garanti dostum o maçlardan

min. 2,max. 3 puan cikar o maclardan fazla heycana gerek yok.
Mesaj tarihi:
kermit said:

sen fazla karamsarsın arkadaşım. o maçların hepsinden 3 puanı alıp şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz. zamanı gelince bu lafını hatırlatırım sana.

ben de onu diyorum iste max. 3 puan.
Mesaj tarihi:
apsingir said:

kermit said:

sen fazla karamsarsın arkadaşım. o maçların hepsinden 3 puanı alıp şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz. zamanı gelince bu lafını hatırlatırım sana.

ben de onu diyorum iste max. 3 puan.

ARKADAŞIM !! neyini anlamadın yazdığım yazının. her maçtan 3 puan alıyoruz. toplamda 9 puan. 3x3 = 9
matematiğin kıtmı ?
şampiyonuz işte neyin kıskançlığı bu ?
Mesaj tarihi:
tamam sakin ol arkadasim sdf ins alirsiniz o 3 maci da biraz heycan gelir size de ama ben besiktasi hic sampiyonluk adayi olarak görmedim göremiyorum da. Fenerle Galatasaray arasin da vitaminsiz gibi. bilmiyorum ben öyle dusunuyorum.
Mesaj tarihi:
apsingir said:

tamam sakin ol arkadasim sdf ins alirsiniz o 3 maci da biraz heycan gelir size de ama ben besiktasi hic sampiyonluk adayi olarak görmedim göremiyorum da. Fenerle Galatasaray arasin da vitaminsiz gibi. bilmiyorum ben öyle dusunuyorum.

şaka lan şaka zaten hemende yumuşadın.
bok şampiyon oluruz biz biliyom ben :D
Mesaj tarihi:
kermit said:

apsingir said:

şaka lan şaka zaten hemende yumuşadın.
bok şampiyon oluruz biz biliyom ben :D

neyse sen deme öyle inanmaya devam gogogo sdf
Mesaj tarihi:
Liebe said:

fenerbahçe maçı da 8 puan değerinde. ama kayseri maçları var 1 er puan değerinde onlar ortalamyı düşürüyo :/

aynen, as oyuncuları o tip maçlarda dinlendirirsek daha diri kalır ve sene sonunu görürüz.
Mesaj tarihi:
Sene sonu gs'nin bir şekilde üstünde bitirmemiz lazım =p Şampiyonlar ligi ön elemesine biz gidersek direk geçemeyiz. Bizim pinti başkan garanti değil diye adam madam almaz, 2 senedir 0 çekiyoruz zaten o yüzden kazık bir takım gelir ön elemede. Gs ön eleme oynasa çerez takım çıkar rahat elerler :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...