Darksun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Evet 10k kapasite olsun gerisi loca olsun =D O kadar talep olursa tabi haha, bilgili zamanında değişiklikler yaptığı için afaroz edilmişti ama asıl gelir bilette felan değil malesef.
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Artık kapalıda olmayacak en kötüsü o.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 PZero said: kasımpaşa-bursa-gs maçlarından 7 puan cıkarırsak en büyük şampiyon adayı biz oluruz. 9 puan garanti dostum o maçlardan
Cons Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 locaları baya ucuza satçaklarmış ama 100-200k€ arası diyolar
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kermit said: PZero said: kasımpaşa-bursa-gs maçlarından 7 puan cıkarırsak en büyük şampiyon adayı biz oluruz. 9 puan garanti dostum o maçlardan min. 2,max. 3 puan cikar o maclardan fazla heycana gerek yok.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 sen fazla karamsarsın arkadaşım. o maçların hepsinden 3 puanı alıp şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz. zamanı gelince bu lafını hatırlatırım sana.
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Fiko yine Fenerbahçesi hakkında sevimli açıklama yapmış hehe.
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 oldun said: oraya avm dikeni gömerler üstüne de sıçar o tinerciler ahahaha
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kermit said: sen fazla karamsarsın arkadaşım. o maçların hepsinden 3 puanı alıp şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz. zamanı gelince bu lafını hatırlatırım sana. ben de onu diyorum iste max. 3 puan.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 son haftalarda hiç kasımpaşa ya da bursa maçı izlemedinz mi siz ya
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 apsingir said: kermit said: sen fazla karamsarsın arkadaşım. o maçların hepsinden 3 puanı alıp şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz. zamanı gelince bu lafını hatırlatırım sana. ben de onu diyorum iste max. 3 puan. ARKADAŞIM !! neyini anlamadın yazdığım yazının. her maçtan 3 puan alıyoruz. toplamda 9 puan. 3x3 = 9 matematiğin kıtmı ? şampiyonuz işte neyin kıskançlığı bu ?
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 tamam sakin ol arkadasim sdf ins alirsiniz o 3 maci da biraz heycan gelir size de ama ben besiktasi hic sampiyonluk adayi olarak görmedim göremiyorum da. Fenerle Galatasaray arasin da vitaminsiz gibi. bilmiyorum ben öyle dusunuyorum.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 GS maçından alacağımız 3 puan, 6 puan değerinde 12 puan üzerinden hesapla kanke
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 apsingir said: tamam sakin ol arkadasim sdf ins alirsiniz o 3 maci da biraz heycan gelir size de ama ben besiktasi hic sampiyonluk adayi olarak görmedim göremiyorum da. Fenerle Galatasaray arasin da vitaminsiz gibi. bilmiyorum ben öyle dusunuyorum. şaka lan şaka zaten hemende yumuşadın. bok şampiyon oluruz biz biliyom ben :D
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 fenerbahçe maçı da 8 puan değerinde. ama kayseri maçları var 1 er puan değerinde onlar ortalamyı düşürüyo :/
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kermit said: apsingir said: tamam sakin ol arkadasim sdf ins alirsiniz o 3 maci da biraz heycan gelir size de ama ben besiktasi hic sampiyonluk adayi olarak görmedim göremiyorum da. Fenerle Galatasaray arasin da vitaminsiz gibi. bilmiyorum ben öyle dusunuyorum. şaka lan şaka zaten hemende yumuşadın. bok şampiyon oluruz biz biliyom ben :D neyse sen deme öyle inanmaya devam gogogo sdf
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Liebe said: fenerbahçe maçı da 8 puan değerinde. ama kayseri maçları var 1 er puan değerinde onlar ortalamyı düşürüyo :/ aynen, as oyuncuları o tip maçlarda dinlendirirsek daha diri kalır ve sene sonunu görürüz.
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 feneri tokatlayın yeter işte zaten hep 3gen yapıyoruz fener bize, biz size, siz de fenere sonra hep beraber kümeye
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Sene sonu gs'nin bir şekilde üstünde bitirmemiz lazım =p Şampiyonlar ligi ön elemesine biz gidersek direk geçemeyiz. Bizim pinti başkan garanti değil diye adam madam almaz, 2 senedir 0 çekiyoruz zaten o yüzden kazık bir takım gelir ön elemede. Gs ön eleme oynasa çerez takım çıkar rahat elerler :)
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Artık kırmızı formadan başka bişi giymeyiz bizde.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 SeaGle said: fotoşopla sevinmeyin o kadar. siz maketle yıllarca sevindiniz, biz birkaç ay şokla sevinmişiz çok mu
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 para bulunup inşaat tekrar başlayınca adamlar sevinçten ne yapacaklarını şaşırmıştı ahaha geçmişlerini ne çabuk unutmuşlar Toki-boy'lar sizi
Öne çıkan mesajlar