oldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ne yaparlarsa yapsınlar agustos ayında stad hazır mı takım ŞL gidiyor mu o önemli yok bunları yapamamıslarsa onceden verdikleri sozleri tutup takımın basından ayrılmaları gerekir yoksa taraftarın tepkisini cekmiş taraftarın hosuna gitmeyen seyler yapmıs faln bos işler .Taraftar cok anlıyor ya futboldan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 diyeceğim çoğu şeyi zaten bir çokları demiş. Sportif olarak idare eder ve hatta iyi bir transfer olsa da bu hareket baştan sona yanlış. Hani bir kere Dany haberi ilk 2 hafta önce çıktı, o günden bu güne sürekli "lan olursa" diye isyan ediyorduk. Taraftar olmasın diye resmen bağırdı çağırdı, olma ihtimali bile korkuttu. Sürekli sövüldü, yapılmaz inşallah denildi. Menejeriyle başka futbolcu için görüşüyoruz dediler, rahatlayamadık ve sonunda al oldu. 2 haftadır inanılmaz bir şekilde tepki çekerken bu hareket ve son 1 haftadır GS cephesinde yaşanan gelişmelerden sonra bunların üstüne bu adamı alırsan insanlar sana yürür gider. Büyük kulüp olma sıfatını zaten yitirmiştik ama bugün atılan imza ile resmen artık geride bıraktılar. Bu transferin sportif boyutu bir hiç, psikolojik ve sosyolojik boyutu daha büyük öneme sahip. Hadi diyelim Dany'i GS oynatamadı, bizde mükemmel uyum sağlama potansiyeli var. Ulan bu adamın ayağına her top geldiğinde taraftar sana mesaj vermek için ıslıklayacak. Bu adam tek bir hata yapsın, anasına bacısına kayılacak. Önce ona sonra alanlara gidilecek. İlla yabancı mı alacaksın. Git İtalyadan random adam getir, taraftarın bu kadar hassas olduğu bir zamanda gidip böyle salakça bir hamle yapma. 1 ay önce televizyon programlarına çıkıp hedefimiz ŞL diyorsun. Sana orada 2. olmak en iyi hedefiniz diyince "hayır hedefimiz ŞL, ama ikinci olarak değil" diye düzeltecek kadar kendine büyük hedef belirtmişsin ama gidip rakip takımın kontenjan boşaltmak için kenara attığı adamı alıyorsun. Üstelik kapını Lescott'tan açıp buraya düşüyorsun. Arası yok! Bakkal hesabıyla yönetildiğimizi zaten biliyorduk, borçlar hızlı bir şekilde bitiyor ve düze çıkıyoruz diye seviyorduk diye görmezden geliyorduk ama mahalle bakkalı bile arada değişik ve pahalı ürünler raflar. Bunlar hep aynı zihniyet... Önder Özen'i ben ilk defa sorgular hale geldim. Bu transferin arkasında durması rezalet, Jones'u buraya getiren adamın çıkıp Dany transferini savunabilmesi bana inanılmaz saçma geliyor. yönetimi koruyorsa daha beter, saçma sapan şeyler söylemesine gerek yok. Hayır rakip takımdan adam alması sorun değil. Rakip takımın çöpünü alması o kadar saçma ki bu insanların... takım artık 2. olmadığı sürece her şekilde başarısız olacaklar. O da bu zihniyet ile çok zor artık, benim yine içimde ümit vardı. GS ve FB çok puan kaybedecek yine ortak oluruz diyordum ama taraftarda artık cephe alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Diğer 2 rakibimiz bizden, Sergen, Tümer, Feyyaz'ı alırken biz Ali Güneş, Nobre, Dany, Sezer gibileri anca alabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Ulan abi her şeyi geçtim. Franco'yu 11'e yerleştireceğiz. Düzenli olarak oynayacak diyorsunuz. Stoper transferimiz belki de Franco'yu kesmez, onunla oynar diyorsunuz. Gidip Franco'nun yanına tecrübeli ve ona mental olarak destek olabilecek bir adam koymanız gerekirken Dany'i alıyorsunuz. Hadi Lescott büyük balıktı, zaten kolay kolay kimse alamazdı diyip geçtik. Ulan git Zaccardo'yu al. Onu da mı beceremedin? Para harcamak istemiyorsan da eğer çıkıp transfer dönemi başlarken 20 milyon euro transfer bütçesi ayırdık diyip şekil yapma. O bütçeyi ayırdıysan harca, harcamayacaksan saçma sapan şekil yapma... 20 milyon bütçe, maaşlarda birlikte toplam 3 milyon euro harcama yapıldı. Para nereye, kasaya atalım borç bitsin. Bitir borcu, stad bitince takım kurmayı hedef etmişler kendilerine de bu gidişle stad açıldığında ıslıklanmaya doğru gidiyorlar. Bir transfer ne kadar nefret ettirir kendinden burada örnek var işte. Bir hareket, bu kadar saçma sapan sonuçlar nasıl doğurur canlı bir şekilde göreceğiz. Bunu unutmak içinde Dany'nin 5-10 değil, 20 milyonluk oynaması gerekiyor. O da o kapasitede bir adam değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 franco dany oynayacak gibi duruyor. dün maçtan sonra babamla konuşup franco'nun çok iyi maç çıkardığını baya beğendiğimi falan söylemiştim. yok ya baya ağar kalıyor, kesici özelliği güzel ama yanına hızlı bir adamla anca oynar falan diyordu. Bana o kadar yavaş gibi gelmemişti franco ama tabi 15 sene futbol oynamış bir baba ile de tartışılmıyor :D bugün dany transferinden sonra söylenirken çok da kötü olmadı franco'nun yanına hızlı bir adam aldılar, gs'den gelme olayına da takma bizim taraftrın yarısı futboldan anlamaz kötü transfer değil falan demişti. son yıllarda hep haklı çıktı; samet vizyonsuz bir bok olmaz dedi, ben yok ya falan dedim sonra en cok küfür eden oldum. mustafa ve mami'den bişey olmaz dedi, daha gelişirler falan dedim, şimdi ne zaman oyuna girseler sövüyorum. Şimdi yine futbolcu gözü ile dany iyi transfer diyor, ben yok ya falan diyorum, yine haklı cıksa bari sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 sen de hic futboldan anlamiyosun elmaliicki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Abi iyi transfer, orasına bende katılıyorum ama Antep'ten biz alsak iyi transferdi. GS ile sözleşmesi bittikten sonra biz alsak iyi transferdi. Şu psikoloji içindeyken taraftar ve GS ile bunca yaşanmışlık varken Lescott'tan Dany'e inersen olay örgüsünde tepkiyi çekersin. Transfer zaten fark edersen çoğunlukla sportif olarak değil, yönetim becerisi üzerinden sürekli eleştiriliyor. Bu transferi büyük kulüp yapmaz. Bu kadar basit, büyük kulüp gidip en büyük rakibine yarış içinde iyilik yapmaz. İyilik yapar aslında, Bayern'in Dortmund'a para yardımı vs. örnekleri var ama bu farklı, gidip rakibinin kurtulmak istediği çöpünü almak farklı... Son 5 yılda aklıma benzer şekilde başarılı olmuş transfer gelmiyor, geliyor sadece bir tane o da Liverpool'un Sturridge'i Chelsea'den alması... Alındığında bugün bizim yaptığımızı Liverpool'lular yaptı. Şuan 15 maçta 13 gol 3 asist ile oynuyor. Anca bu şekilde kendini kabul ettirebiliyor. İşte Liverpool'lular hep dalga geçiyor bu adamdan değerlenemediniz, vizyonsuz Chelsea'liler falan diye. Zaten işin asıl bonusu bu. Ama bahsettiğimiz adam Dany lan... Sturridge 15 milyon euroya transfer oldu. Tepkiyi azaltmak için her maç 30 milyonluk adam gibi oynadı, o şekilde performans verdi. Dany onu sağlayacak mı? Alınan riski karşılayacak mı? 2 hafta sonra GS maçı var. Forma giyecek orada, olası bir hatası ve hele bir gol yedirmesi vs. olsun işte sen orada gör olayı. Arena da bile sahaya girer Beşiktaş'lılar... Umarım başarılı olur, performans sağlar ve bizi susturur. Başka ümit besleyecek bir şey yok çünkü, ne desen boş artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bu arada siz almasanız adam gidiyordu zaten. O açıdan iyilik olarak düşünmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Ha bu arada sportif olarak eleştirilme olayında ben şurada da ayrılıyorum. Fatih Terim'e sorulmuş da alınmış vs. Ulan önce Fatih Terim döneminde çok başarılı değildi. Ardından Mancini defalarca farklı yerlerde denedi başarılı olamadı. GS'nin şuan potansiyel yeteneklerden sorumlu adamı Mancini'nin yardımcısı Lombardo. Bu adamın elinden çıkan her 4-5 oyuncudan bir tanesi mutlaka bir şekilde yıldız olabiliyor, en kötü işte ciddi anlamda başarılı bir kariyere sahip oluyor. Bu adamın transfer dönemi açıldığında ilk göndermek istediği oyuncu Dany değil miydi? Öyleydi. GS gidip Dortmund bu kadar stopere ihtiyaç duyup, efil efil stoper ararken alt yapısından Koray Günter'i almadı mı? Aldı. Koray potansiyeli olan ama Dortmund gibi bir kulüp tarafından A takımda denenmek istenmeyen bir adam. GS gidip bu adama şans tanıyacak. Bu adamı kimin yerine getirdi. Dany'nin yerine getirdi. Kim getirdi? Lombardo getirdi... Avrupa'nın en iyi potansiyel avcılarından bir tanesinin gönderilmek istenilenler listesinin başındaki adamı alıp nasıl bir sportif başarı bekleniyor? Dediğim gibi Dany değerinin 10 katı daha iyi oynamak zorunda, sene sonu opsiyonunu düşünmeden almalıyız o derecede iyi oynamak zorunda. Geçmişi göz önüne alırsak bunu beklemeli miyiz peki? Ben bir beklenti içinde olamam kusura kalmasın. Bu durumda hele hiç beklenti içinde olamam. Sene başında kiralansa yine beklerdim, sesim çıkmazdı. Şu dönemde rezalettir bu iş başka bir şey değil... serjuhan said: Bu arada siz almasanız adam gidiyordu zaten. O açıdan iyilik olarak düşünmeyin. Ya orası öyle, ama burada Dany'nin alıcısının hiçbir şekilde BJK olmaması gerekiyordu. Sen büyük kulüpsen her şeyden önce duruşun olmalı. O duruşu sergileyemedikten sonra çıkıp rerörerö yapamazsın. Seagle tier adamlar gelir seni her yerde tokatlar gider, bir şey de diyemezsin. Dany'nin %100 gidici olması yoksa burada hafifletici sebep değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 beşiktaş dediğiniz anadolu kulübünden hallice bir takım. tabiki bizim işimize yaramayan vasat futbolcuları alacaksınız ne sanıyorsunuz kendinizi fenerbahçe falanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 oturun engin baytarı kazımı kaçırdığınıza yanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bruma'ya daha çok üzüldüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Dany ağzıyla kuş tutsa en ufak hatasında tepki görmeye makum artık. Hayır yani topçunun ne günahı var, adama yazık olacak. Gerçi Dany bu, dünya sikinde değil herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 brumayı vermeyiz sonra stadı satıp satın alma opsiyonunu falan kullanmaya çalışırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 dany bu klupte başarılı olur. aslında tam beşiktaşlık adam. defansta iki çalım atar beşiktaş taraftarı mutluluktan sahaya atlar. dany pankartları açarlar falan. yakında galatasaray kaybetti dany 10 numara adam demeye başlarlar zatne sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 PZero said: dany tr deki sayılı kalitedeki stoperlerden gs den değilde akhisardan alsaydık herkes süper transfer derdi . ben transferlerden vok memnunum bir iki haftaya kadar millet görür farkı bu takım acık ara 2. olur cl ye direk gider Sorun işte 2. İçin en büyük rakiplerinizden birinin elini güçlendirdi bu transfer asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Dany > Kazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Elf gozlerim neler goruyor emenike Dany ne abi :.( Vardir bi bikdikleri diyip gecmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Yımırta kafa dany ya. Beşiktaşın kupasıda yok içine kızını oturtsun sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 sadgasdggdasffsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 tinu said: PZero said: dany tr deki sayılı kalitedeki stoperlerden gs den değilde akhisardan alsaydık herkes süper transfer derdi . ben transferlerden vok memnunum bir iki haftaya kadar millet görür farkı bu takım acık ara 2. olur cl ye direk gider dany isterse harikalar yaratsın.. hiç bir önemi yok! beşiktaş , gs ın kontenjan açmak için işe yaramayan futbolcularını gönderebileceği anadolu takımı değildir.! kalkmış birde savunuyorsun hala... dany gs dışından gelse evet belki iyi transfer denilebilirdi , evet iyi işlerde yapabilir! ama bazen bunların hiç bir önemi yoktur, Kulübün bir onuru şerefi vardır, kalkıp gs ın neredeyse bedavaya anadolu kulüplerine vermeye çalıştığı adamı, beşiktaş'ın defansını kurtaracak diye üstüne 600 euro verip alamazsın! bunu yapacak başkan beşiktaş başkanı değildir.! kalkıp fikret orman ın yaptığı her rezilliği söyediğimizde , demirören'e getirmiyor mu millet lafı çıldırıyorum! demirören başka türlü bir faciaydı , fikret de başka türlü! adam stad yapıyorum diye iyice kalktı bi tarafı, taraftara tavır almalar, laf sokmalar, gezi'den dolayı nerden talimat geldiyse artık çarşı'ya operasyon düzenlemeler! adam geldiğinden beri demirören için raporlar hazırlanıyor, hesap sorucam dedi dedi dedi, bi halt yapmadı! ama paşam kalkıyor çok delikanlı çok beşiktaş'ın menfaatlerini düşünüyor ya , gitmiş 60 kişiye 60 beşiktaşlıya kişi başı 150bin tl lik dava açıyor! Sen önce git demirören'e dava aç , o kadar erkeksen! Sonra ne yapıyor çıkıyor bütün taraftarın karşı olduğu bunu bangır bangır heryerde söylediği adamı gidiyor gs 'dan alıyor! yani diyorki taraftarı kim takar, ben stadı yapıyorum stad bitince benim taraftarım gelir siz gelmeyin diyor! Çok ısındı altı çok... 1: gs zaten riera amrabat ve buruma sayesinde kontenjan açtı . 2:rakip takımdan transfer yapmak neden gurur onur sarsıcı bi durum bu kadar abartmak neden. ilk defa olan bişey değil bu zaman için 3 takımdanda birbirne giden oyuncular var . 3:fikret ormanın dava actığı kişiler gs maçında sahaya atlayan sözde beşiktaşılar az bile açmış . sayelerinde başımıza gelmeyen kalmadı 4: adım gibi eminim beşiktaş kasımpaşa + gaziantepspor maçlarında 3 puanla ayrılsın . puan farkı kapanıp yarışa ortak olalım . hepiniz en kral fikret ormancı,bilicci,danyci,önder özenci olursunuz çünkü skor tarftarısnız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bana da biraz abarttınız gibi geldi ya. Bu kadar gurur meselesi yapmak anlamsız, eğer defansta sıkıntı varsa, son dakikada alabileceğin başka bir adam yoksa, takıma girdiğinde herhangi bir uyum sorunu yaşamayacağını bildiğin haftasonu ilk 11 de çıkarabileceğin bir adam Dany. Sürprizi, akarı kokarı yok. Eksikliği ile fazlasıyla ortada. Ha uzun vadede ÖÖ veya BJK'nin transfer politikasıyla ölçüşüyor mu onu bilemem de, Dany o kadar da kötü bir futbolcu değil. Kaldı ki bir şekil yollanırdı Dany, Amrabat ve Riera bile paşa paşa gittiler. Dün Malaga maçında oynadı Amrabat, onlar da biz GS'nin Anadolu'ya yollamak istediği topçuyu mu alacaz ya dememişlerdir heralde. Yani kontenjan illa açılırdı zaten 3 oyuncu gitmedi mi. Abi zaten gelenler Hajrovic filan yani büyütmeyin dsfsdf. Aksine eğer Dany BJK'de iyi oynarsa o zaman GS için daha kötü olmuyor mu ben onu anlamadım. Burada sıkıntı Lescott filan ile gaza gelmesi milletin de o kadar kolay değil o iş. Jones bence çok iyi transfer ama her zaman böyle nokta atışı yapamayabiliyorsun ki hele ara transferde. Bana bu transferin ÖÖ veya Biliç'in bilgisi doğrultusu dışında yapıldığını söylemeyeceksiniz heralde. Hani yazın olan olay başka, şu an çok başka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 futbolcularımız kendini geliştirsin diye vasat takımlara yolluyoruz işte. banko oynasınlar. dany'nin biraz tecrübe kazanması lazım. bazı konularda iyi ama biraz aptal ve riskli oynuyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 gslilerin gazına gelmeye gerek yok adamlar danyi bizi kaptırdığı için içten içe yanıp tutuşuyor . adam baktı gsden bişey olmayacak kariyerine riske atmak istemedi daha büyük bir takıma transfer oldu . zamanında biz asıl gökhan zanı itelideki onun acısı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar