aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 rezillik ya başka bir şey değil. ula alma bari adamların yabancı hakkını işgal etmeye devam etsin, gidiyorsun rakibine iyilik yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Ucuza gitmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Necipten daha az faydası olur Danynin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Dany zaten gidicekti siz almasanızda. Bu arada bence daha önce dediğim gibi iyi transfer. Ama tabl Lescott Rınaldinho filan diyip sonra Danyi almak garip oldu. Bir de yöneticiler yok öyle bir şey diyordu sürekli ama belli ki daha önceden beri varmış temaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Fakir edebiyatı mı yaptınız 1.8 az ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Burax said: rezillik ya başka bir şey değil. ula alma bari adamların yabancı hakkını işgal etmeye devam etsin, gidiyorsun rakibine iyilik yapıyorsun aynen.. bu kadar vizyonsuz yönetim olmaz. tam bir ezik şu yönetim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ahuahahah bağıra bağıra geldi Danny. Yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ahahaha. hakkaten aysal kakaladı mı danny i bjk ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 transferin begenince oo transferi, begenmeyince yonetim transferi. oo dun aciklama yapmadi mi "ben onayliyorum dany'yi, istiyorum" diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 sözleşme şartları bence iyi. ersanın yerine filan oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 İşin şakası bir yana bence Dany faydalı olur BJK ye. Sivok dışında ki bütün stoperlerden iyi Dany. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Orman orman diyenler beter olsun demeye geldim :) hakediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 abi sen demirören fanısın yapcak bişi yok o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Bu adamda vizyon 0 diyorum başından beri, parada olsa aynı tarzda transfer yapar. Yada bütçe sağlam dursun ayağına zaten şampiyonluğa hiç oynamaz. bu maç başlamış millet zaten , 1-2 maça iyice istifa diye bağırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 sıfır vizyon - vizyondan büyüktür. saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 @Darksun Kardeş beter olursa beter olan Beşiktaş, sen beşiktaş'tan çok demirören'i tuttuğun için tabi yukarıdaki arkadaşın da söylediği gibi sen göbek atıyosundur şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 souldarkorn said: İşin şakası bir yana bence Dany faydalı olur BJK ye. Sivok dışında ki bütün stoperlerden iyi Dany. Franco'yu kesmeyeydi iyiydi işte, dün ben baya beğendim Franco'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Demirörenle ne alakası var anlamadım, 2 adam vardı zaten , biri orman diğeri adalı. Demirören i nereden attınız, ilk 2 senesinden beri ilk sövenlerdenim demirörene. Bizim zaten bir umudumuz yok, 2. olmak için bile uğraşmıyoruz şekilde görüldüğü gibi. Bu senede gitti , geçen dönemler birşey demedim feda meda vs. ama artık yeter, adam tükürdüğünü yalama konusunda demirörenle yarışır hale geldi. Ha siz diğerine göre bu daha iyi diyorsanız susacaksınız o zaman. Bu adam böyle işte , değişmesini beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 dany tr deki sayılı kalitedeki stoperlerden gs den değilde akhisardan alsaydık herkes süper transfer derdi . ben transferlerden vok memnunum bir iki haftaya kadar millet görür farkı bu takım acık ara 2. olur cl ye direk gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Keşke Sabriyi de alsalar sağbeke ihtiyaç var malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Valla normal şartlarda Dany süper transfer değil elbet ama çok kötü transfer de değil bu rakamlarla. 2. ŞL'ye direkt gidecekken ama bu transfer yapılmaz orası ayrı, ancak stoperlerimiz bok gibi ve yerli stoper de kimi alacaksın şu ara transfer döneminde. Ya gidip lescott tarzı baba bir adam alacaklardı, ki şu anda piyasası çok yüksek, sezon sonuna kadar idare edecek yabancı alacaklardı, onlar da dany'i aldılar. Ancak bu transferin sinir bozan yanları var elbet. Başta da dediğim gibi ŞL potasına oynayabilecekken ve ŞL'ye direkt giden 10m euro alacakken en kötü ihtimalle Dany'den daha iyisi alınmalıydı. İkincisi, ikincilik için en büyük rakibin Galatasaray, sen gidiyorsun adamların yabancı kontenjanını boşaltıyorsun adamlar ne yapacaz bu yabancılarla diye düşünürken, şimdi oraya sağlam yabancı bir transfer daha yaparsa Galatasaray gg no re deriz herhalde (kaç yabancı oldu gs'de bruma vs'den sonra bilmiyorum gerçi). Her şeye rağmen, Dany transferi biraz sinir bozsa da (Beşiktaş'ta başarılı olabileceğini de düşünüyorum ayrıca Dany'nin), F. Orman yönetimini çok başarısız görmüyorum ben stadı da dışarıda bırakarak, genel transfer politikasında da. Alınan adamlara bakınca tutmayan transferler olsa da, tutan transferlerin maliyetine bakıyorum, 3-4 takviyeyle oldukça iyi bir yere gelebilecek bir takım var ki bu da önemli bir şey benim gözümde, özellikle son 10 yıldan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 PZero said: dany tr deki sayılı kalitedeki stoperlerden gs den değilde akhisardan alsaydık herkes süper transfer derdi . ben transferlerden vok memnunum bir iki haftaya kadar millet görür farkı bu takım acık ara 2. olur cl ye direk gider dany isterse harikalar yaratsın.. hiç bir önemi yok! beşiktaş , gs ın kontenjan açmak için işe yaramayan futbolcularını gönderebileceği anadolu takımı değildir.! kalkmış birde savunuyorsun hala... dany gs dışından gelse evet belki iyi transfer denilebilirdi , evet iyi işlerde yapabilir! ama bazen bunların hiç bir önemi yoktur, Kulübün bir onuru şerefi vardır, kalkıp gs ın neredeyse bedavaya anadolu kulüplerine vermeye çalıştığı adamı, beşiktaş'ın defansını kurtaracak diye üstüne 600 euro verip alamazsın! bunu yapacak başkan beşiktaş başkanı değildir.! kalkıp fikret orman ın yaptığı her rezilliği söyediğimizde , demirören'e getirmiyor mu millet lafı çıldırıyorum! demirören başka türlü bir faciaydı , fikret de başka türlü! adam stad yapıyorum diye iyice kalktı bi tarafı, taraftara tavır almalar, laf sokmalar, gezi'den dolayı nerden talimat geldiyse artık çarşı'ya operasyon düzenlemeler! adam geldiğinden beri demirören için raporlar hazırlanıyor, hesap sorucam dedi dedi dedi, bi halt yapmadı! ama paşam kalkıyor çok delikanlı çok beşiktaş'ın menfaatlerini düşünüyor ya , gitmiş 60 kişiye 60 beşiktaşlıya kişi başı 150bin tl lik dava açıyor! Sen önce git demirören'e dava aç , o kadar erkeksen! Sonra ne yapıyor çıkıyor bütün taraftarın karşı olduğu bunu bangır bangır heryerde söylediği adamı gidiyor gs 'dan alıyor! yani diyorki taraftarı kim takar, ben stadı yapıyorum stad bitince benim taraftarım gelir siz gelmeyin diyor! Çok ısındı altı çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 işte beşiktaşta bunu seviyorum ya. en ufak bir ışık bile olsa kendi içindeki çırpınmalar sayesinde kendi kendini batırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 dany lan dany millet ne ovmus adam kendini messi saniyo arada o attigi calimlar falan off besiktaslilardaki umut hic bitmiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar